Şimdi Ara

MULTIJET FIAT DOBLO İLE 600 KM YOL YAPTIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım emin ol ben 1.9 jtd premio ile 800 km altı hiç mazot almamıştım ve aracı kasarak kullandığımda 1000km yi görürdüm
    sana inanıyorum daha önce eşimin kullandığı fiesta tdci vardı fiesta ile ben şehirlerarası kasarak kullandığımda 650-700 km de mazot alırdım kasmadan yani abartmıyorum normal kullanımda 550km de mazot biterdi kaç kere servise gittiysem aracınızın yakıtı normal hiç bir sorun yok derlerdi bende forumda 900-1000km yapıyorum diyenlere atmayın kardeşim derdim.1.9 doblo 1.4 fiestadan az yakardı bende servisi inandıramamıştım. sattım kurtuldum

servise gidince al birini yanına depoyu yanında fulle 200km gezdir adamı sonra yine fulle depoyu hatta arabayı onlar kullansın ve ekonomik kullansın belki öyle ikna edersin adamları

çözüm bulamazlarsa sat gitsin

yakıt senin için önemli ise starex e de bulaşma derim
    ben dobloyu sattım valla pişman gibi bişeyim neyse yeni aracımla ekonomik gitmeyi daha da geliştirecem galiba

• aslında yakıta verdiğim para benim için sorun değil benim sorunum az yakması gereken bir aracın bu kadar çok yakması hani starex alıcaktım dedimki doblo alayım az yakar çok gezerim ama nerde araba sarhoşlar gibi içiyor ya ortalama 10 litre yakıyorsa bunun üst sınırı ne kadar çok merak ediyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

arkadaşım emin ol ben 1.9 jtd premio ile 800 km altı hiç mazot almamıştım ve aracı kasarak kullandığımda 1000km yi görürdüm
    sana inanıyorum daha önce eşimin kullandığı fiesta tdci vardı fiesta ile ben şehirlerarası kasarak kullandığımda 650-700 km de mazot alırdım kasmadan yani abartmıyorum normal kullanımda 550km de mazot biterdi kaç kere servise gittiysem aracınızın yakıtı normal hiç bir sorun yok derlerdi bende forumda 900-1000km yapıyorum diyenlere atmayın kardeşim derdim.1.9 doblo 1.4 fiestadan az yakardı bende servisi inandıramamıştım. sattım kurtuldum

servise gidince al birini yanına depoyu yanında fulle 200km gezdir adamı sonra yine fulle depoyu hatta arabayı onlar kullansın ve ekonomik kullansın belki öyle ikna edersin adamları

çözüm bulamazlarsa sat gitsin

yakıt senin için önemli ise starex e de bulaşma derim
    ben dobloyu sattım valla pişman gibi bişeyim neyse yeni aracımla ekonomik gitmeyi daha da geliştirecem galiba

• Çok iyi bir değer.
    Tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.