Şimdi Ara

MULTIJET FIAT DOBLO İLE 600 KM YOL YAPTIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seni cebimden cikaracak kadar sofor olduguma emin olabilirsin.
    soforlukten anladigin surat , dirift , makas gibi seyler ise evet ben (senin bildigin manada)sofor degilim kardesim.
    benim soforlukten anladigim yaninda oturan kisinin sana guvenip misil misil uyuyabilmesi , sen serit degistirdiginde veya araba sollarken farketmemesi , kullandigin arabanin debriyajinin 160-200 bin km gitmesi , frenlerinin 100.000 gitmesi , arabanin sesinden anlaman ve yagini suyunu havasini bilmendir.

cocuklugum kamyon otobus ustunde gecti , hala daha pederin axoru kullanirim firsat buldukca.
    300.000 km 10 sene gibidir de ufak araba kullaniyorum ve allahima sukur ufak tefekler disinda kazam yok.
    dobloyu kullandigim yeride yazdim , 20 km kullandigimida belirttim.
    direksiyon sist begenmedim dedim , cok yakar demedim.
    niye kabul edemiyorsunuz?
    cok mu guzel sizce peki direksiyon sistemi?

neyse bosuna laf yaristiriyorum , uzun oldu sorry...

quote:

ben buldum
    ya atıyo hiç doblonun direksiyonuna geçmemiş yada şoför değil

• quote:

Orjinalden alıntı: mcyavuz

seni cebimden cikaracak kadar sofor olduguma emin olabilirsin.
    soforlukten anladigin surat , dirift , makas gibi seyler ise evet ben (senin bildigin manada)sofor degilim kardesim.
    benim soforlukten anladigim yaninda oturan kisinin sana guvenip misil misil uyuyabilmesi , sen serit degistirdiginde veya araba sollarken farketmemesi , kullandigin arabanin debriyajinin 160-200 bin km gitmesi , frenlerinin 100.000 gitmesi , arabanin sesinden anlaman ve yagini suyunu havasini bilmendir.

cocuklugum kamyon otobus ustunde gecti , hala daha pederin axoru kullanirim firsat buldukca.
    300.000 km 10 sene gibidir de ufak araba kullaniyorum ve allahima sukur ufak tefekler disinda kazam yok.

quote:

ben buldum

Dostum yazdıklarına dikkat edersen direksiyon sistemini beğenmedim yazmamışsın. Böyle yazsan hiç kimse sana birşey demez beğenmemişsindir yorumundur eyvallah ama sen "direksiyon direk bisiklet gibi tekerleklere bagli sanirim, araba en ufak bi harekette direk serit degistiriyor,yolda geziniyor" yazarsan insanların bu tepkilerini de toplamayı göze almışsın demektir. Hele bir de onun üzerine "cok sakat bi araba o araba , az yaksa ne yazar???" yazmışsan ne dememizi bekliyordun. Aa evet bak sen doğru dedin bütün doblo kullanıcılarına söyleyelim araçlarını bisikletle değiştirsinler mi deseydik. Neyse buna denecek sözüm yok demiştim ama son yorumuna demeden geçemedim. Tartışmaya gerek yok. Yorumuna saygım var fakat abartılı olmaması kaydı ile. 600 km yol yaptım bisiklet gibi olsaydı o yolu yapamazdım bunu da bilesin.

• yarbayim arkadasim tatil icin kiralamisti izmirden fethiyey falan gittiler 5 kisi bagajda var 55 litre ile 900 km yapmislardi 90 civari giderek oda cok şaşırmışti büyük bir arac icin güzel değerler
  • yorum biraz sert olmus bende simdi tekrar okuyunca farkettim ,
    iftara az kalmis mis ondan sanirim
    sorry beyler
    msg silindi...

quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

quote:

quote:

ben buldum

Dostum yazdıklarına dikkat edersen direksiyon sistemini beğenmedim yazmamışsın. Böyle yazsan hiç kimse sana birşey demez beğenmemişsindir yorumundur eyvallah ama sen "direksiyon direk bisiklet gibi tekerleklere bagli sanirim, araba en ufak bi harekette direk serit degistiriyor,yolda geziniyor" yazarsan insanların bu tepkilerini de toplamayı göze almışsın demektir. Hele bir de onun üzerine "cok sakat bi araba o araba , az yaksa ne yazar???" yazmışsan ne dememizi bekliyordun. Aa evet bak sen doğru dedin bütün doblo kullanıcılarına söyleyelim araçlarını bisikletle değiştirsinler mi deseydik. Neyse buna denecek sözüm yok demiştim ama son yorumuna demeden geçemedim. Tartışmaya gerek yok. Yorumuna saygım var fakat abartılı olmaması kaydı ile. 600 km yol yaptım bisiklet gibi olsaydı o yolu yapamazdım bunu da bilesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyavuz -- 1 Ekim 2007; 13:27:40 >

• kim ne derse desin gerçekten iyi bi değer bence
  • multijet fiat doblo için güzel değerler yarbayım allah daha düşüklerini göstermek nasip etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

multijet fiat doblo için güzel değerler yarbayım allah daha düşüklerini göstermek nasip etsin

3.20 de 0.30 ları gördükten sonra bu bana yakmıyor gibi geldi paylaşayım dedim
  • quote:

quote:

ben buldum

soförlük konusunda kendine fazla güvenme, ummadığın taş baş yarar derler
    benim yaşımda mentalitemde makas yapmaya drift yapmaya uygun değil zamanında bizde yaptık ama şimdiki aklımla yapmam aracada yazık cüzdanımada yazık
    yazdıklarına inanmıyorum
    nedenmi doblonun direksiyonu oldukça iyidir bunu kullananlar bilir ve doblonun yolda nasıl gittiğini herkes bilir zaten fiat düşmanlarından başka kimse senin laflarına inanmaz

şuna inanırım eğer öntakımı bozuk bir araçla bu 20 km i yaptıysan anlarım ama doblo gibi bir aracın direksiyonuna bk atman hiç hoş değil 5 sene doblo kullanmış biri olarak yazıyorum

doblonun üstünde 20 km ecel terleri döktüysen hakikaten soför değilsin klavyenin başına geçipte seni cebimden çıkarırım diye yazmakla şoför olunmaz

sen önce doblo ile ecel terleri dökmeden 20km git ondan sonra şoförüm de
    binlerce kişi doblo ile binlerce km yol gidiyor ama senden başka doblo kullanıpta ecel teri döken görmedim

bu arada bir aracın direksiyonuna bk atmadan önce kullandığın aracın ön takımında, direksiyonunda bir problem varmı yokmu onu öğren ona göre bk atarsın
    sağlam bir araç hala dediğin gibiyse gel birlikte bk atalım

• lokosit ;

Arkadaş özür diledi tamamdır fazla gerilmeye gerek yok
  • quote:

lokosit ;

Arkadaş özür diledi tamamdır fazla gerilmeye gerek yok

haklısın görmemişim
  • çok iyi yakmış bizim 1.9 jtd doblonun da en son yakıtını ölçtügümüzde 0,125 ytl gibi bir rakam çıkmıştı. bu arada ölçüm 2bin küsür km lik yolu kapsıyor. Adana İzmir arası (İzmirde gezilen dahil)..
  • quote:

Sevgili *Overdose* ;

Bu 4.0 lt yakıtı kaç km de buldunuz fotoğrafta 58 km gibi bişi yazıyor birde 25.9 var... Neyse söylüyorsunuz doğrudur... Bu arada mesajınızı tepki mesajı olarak algılamadım. Ya nesi minimum değer demişsiniz ya ona karşılık verilen bi tepkiydi. Etki-tepki olayı yani... Sorun edilecek birşey değil yani... Bu arada bulursanız şu 3.4 lt yi kimin yaptığını merak ettim doğrusu. 0.08 yrk yakabilen bi delikanlı otomobil var mı acaba???

İzmir-Denizli yaklaşık olarak 240km bizim evin garajından çıkıp evimin önüne park ederkenki her koşul eklenmiştir.

İzmir-Aydın 115km otobanda Cruise Controlle bagladım 106km/h otobanı böyle bitirdim.

Aydın-Denizli arası 90-95km/h arası cruise controle bağladım.

Yolculuk sonunda Ortalamam 3.9lt/100km'idi ve bu değeri bir daha yakalayacak sabrı kendimde bulamadım

* Aydın-Denizli arası en azından 8-10tane trafik lambaları vardı. Lambalar olmasa 3.8lt olurdu

• Ya ben şu Cruise Control işini araştırıcam az yakanlar genelde Cruise Controlle az yakıyorlar... 3.9 yaklaşık 0.10 yrk yapıyor. Cruise Controlü araştırıcam uzun yolda çok işe yarıyor. Ben gelirken gaza az basıcam diye ayağıma kramp girdi
  • hocam bu arada merak ettim kafama takılıdı sizde kaç araba var böyle ya! bizim bildiğimiz 3 ama sende de bir cem yılmaz'lık görüyorum: yakında koleksiyonun falan çıkmasın ortaya!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

hocam bu arada merak ettim kafama takılıdı sizde kaç araba var böyle ya! bizim bildiğimiz 3 ama sende de bir cem yılmaz'lık görüyorum: yakında koleksiyonun falan çıkmasın ortaya!

4 Cem Yılmaz benimle kafa tutabilir mi ya

• quote:

quote:

hocam bu arada merak ettim kafama takılıdı sizde kaç araba var böyle ya! bizim bildiğimiz 3 ama sende de bir cem yılmaz'lık görüyorum: yakında koleksiyonun falan çıkmasın ortaya!

3.20'yi alırken kredi kartına 4'e böldürmüşündür sen de o zaman!

4. ne?

3.20 senin, focus abinin, doblo da babanın olsa; 4. de validenindir heralde.

• quote:

quote:

quote:

4. ne?

4. de iş yerinin Skoda Pickup Validede ehliyet yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

4. ne?

4. de iş yerinin Skoda Pickup Validede ehliyet yok.

eee, 5. ne zaman geliyo? heyecanla bekliyoruz!

• benım arac uzun yolda 6.6 lıtre yakıyor, hemde benzın
    senın aracının yakıtına imrenmemek elde değil
  • quote:

Ya ben şu Cruise Control işini araştırıcam az yakanlar genelde Cruise Controlle az yakıyorlar... 3.9 yaklaşık 0.10 yrk yapıyor. Cruise Controlü araştırıcam uzun yolda çok işe yarıyor. Ben gelirken gaza az basıcam diye ayağıma kramp girdi

Valaha ben taktırdım aracıma 165lira çokta faydası var bu meretin. Bağla uzun yolda gerisine karışma...

Ayağımın dili olsada konuşşa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.