Şimdi Ara

Mülakatsız Besyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alan üniversiteler Hangisi arkadaşlar 350 puan ıstıyor mesela gerekli puanı çektim fakat mülakat girmek istemiyorum mülakatsız alan varmı?

• Oyle bise yok diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Oyle bise yok diye biliyorum

:(
  • UP

• özel ünilere başvur..haliç olabilir.. ama mülakata girmeme sebebin başarısız olma korkusumu yoksa sakatlık kırık çıkık mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

özel ünilere başvur..haliç olabilir.. ama mülakata girmeme sebebin başarısız olma korkusumu yoksa sakatlık kırık çıkık mı var ?

Başarısız yada Adamım olmadığı içın elenme korkusu. Özel üni olmaz para sıkıntısı var.

• Mülakata gir ben Meslek Lisesinde okuyorum ve girmeden önce mülakat yapıyorlar önemli olan efendi ol dürüst ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subaylık polislik
    4 yıl önce açıldı
    Kpss öğretmenlik sınavı
    geçen yıl açıldı
    Ortaöğretim Kpss
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim yeğenim gitti 180 civarı puanla %50 bursla yeni açılmış bölüm mülakat yok bilen de pek yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

benim yeğenim gitti 180 civarı puanla %50 bursla yeni açılmış bölüm mülakat yok bilen de pek yoktu

hangi okul

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: 0peth

quote:

özel ünilere başvur..haliç olabilir.. ama mülakata girmeme sebebin başarısız olma korkusumu yoksa sakatlık kırık çıkık mı var ?

Başarısız yada Adamım olmadığı içın elenme korkusu. Özel üni olmaz para sıkıntısı var.

adamım olmadığı için ne demek ?

Torpil mi ? mülakatı geçemezsen zaten okulu bitiremezsin..
  • quote:

quote:

quote:

adamım olmadığı için ne demek ?

Torpil mi ? mülakatı geçemezsen zaten okulu bitiremezsin..

Torpil. Torpille mülakatı geçsem tamam
  • nası tamam bahsetsene ? mülakatı geçemeyecek kadar beceriksiz olduğunu düşünüyorsan dersleri nasıl vericeksin ?
  • quote:

nası tamam bahsetsene ? mülakatı geçemeyecek kadar beceriksiz olduğunu düşünüyorsan dersleri nasıl vericeksin ?

Ders verilir bir şekilde yahu. önemli olan mülakat :( mülakatı zamanında yapsan bıle eleyebılıyorlar dıye bılıyorum Burası Türkiye.
  • quote:

Alan üniversiteler Hangisi arkadaşlar 350 puan ıstıyor mesela gerekli puanı çektim fakat mülakat girmek istemiyorum mülakatsız alan varmı?

mülakatsız girmen için milli olman gerekir. belgeni bırakır diğer millilerle yarısır sıralamaya girersin. bu sene tokatta sınavsız giriş vardı.futbol hentbol basket voleybol falan lisanslara puan veriliyordu.prof olana 100 diğerleri git gide iniyodu.ayrıca gazi üniversitesi rekreasyon da tercihle aliyo sınavsız ygs den tercih oluyodu.bu sene en son böyle oldu. diğerlerini bilmiyorum ama millilik dışında %95 mülakat şart
  • Eski konu ama banada lazım. Araştırdığım kadarıyla malatya inönü spor yöneticiligi bölümü mülakatsız alıyor, katü alıyor,eskişehir alıyor. Bilgili bi arkadaş yardımcı olabilirmi başka nereler var puansız alan?
  • besyo mulakatini gecmek zor mu?

• Mülakat dediğin şey %10 bile etkilemeyen dandik bir gösteriş sınavı. Varsa yoksa ya torpilin olacak, ya da özgeçmiş puanın +80 olup milli olacaksın. Geçen sene Akdeniz Üniversitesin'de mülakatta birinci olan kişi kazanamadı. Ygs puanın yüksekse, birde özgeçmişin varsa giremeyeceğin üni yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.