Şimdi Ara

Mükemmel Sistemin Ağır Çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Msi Z170A Oyun M7
    Msi Rx470 4 GB 256 Bit Ekran Kartı
    Corsair 2666 MHz 8 G
    WD 1 TB 7200 Rpm 64 Mb HDD
    Thermaltake Nic 4 İşlemci Soğutucu
    Zalman Z11 Neo Kasa
    Corsair 650 Watt PSU

Donanım olarak gayet iyi. Bir sistem oldugunu dusunuyorum fakat, Windows 10 işletim sistemini kurdum tüm driverler'i eksiksiz sekılde kurmama ragmen makina hantal çalışıyor. Bu yazıyı yazarken bile donuyor. Daha kötü sistem 20 25 Saniyede açılırken bu makina ancak kendine 1 2 dakikada geliyor. Heleki CS:GO'ya girdigimde düşük ayalarda bile ekran kartı yokmuş gibi oyun donuyor. Bir kaç oyun daha denedim onlarda da aynı şekilde donuyor aklıma gelebilecek her türlü çözümü denedim. Driver'leri sildim kurdum değişen bir şey olmadı. Böyle sistemin bu kadar ağır çalışması beni oldukca şaşırttı.
    Acaba sorun nedir nerede bir yanlış yaptım? Eğer ki bir yanlışım yoksa sistem neden bu kadar kötü? Ek olarak bugün ekran kartını Vatan Bilgisayardan sıfırı ile değiştirdim tamamen görüntü gitti sistem kitlendi video çekip şubeye başvurdugumda kartın sıfırını verdıler sonucda 2 günlük kart. İki defa format attım MSI ın sitesinden AMD nin sitesinden ne kadar gerekli gereksiz sürücü varsa indirdim Gaming APP ıvırtısını cartını curtunu denedim ne yaptıysam bir türlü sorun çözülmedi CS:GO Very Low ayarlarda 15 20 FPS veriyor İlk defa böyle bir sorunla karsılastım çözemedigim için konu açtım yanlış yere actıysam konuyu yazımda yanlışlık varsa maruz görünüz Teşekkürler. Mükemmel Sistemin Ağır Çalışması
    [ Mükemmel Sistemin Ağır Çalışması
    /b]

• Görev yöneticisindeki işlemler sekmesinde işlemci, ram ve hdd kullanımına bak bakalım anormal kullanım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim Sistemi olarak windows 8.1 Enterprise kurduk tüm driverleri eksik sekılde kurdukdan sonra yıne haliyle CS:GO'da FPS denemek istedim bu seferde aldıgım hata bu çözümü ise dosya dogrulama olarak biliniyor bu sorunu yasayanlar dosyaları dogrulama yaptıgında steam üzerinden sorun kalkıyormus fakat benım yapmama ragmen yinede sorun cozulmedi Windows 10 Enterprisede en azından 10 15 FPS versede oyun acılıyordu sımdı hiç acılmıyr Mükemmel Sistemin Ağır Çalışması

• quote:

Orijinalden alıntı: Inky

İşletim Sistemi olarak windows 8.1 Enterprise kurduk tüm driverleri eksik sekılde kurdukdan sonra yıne haliyle CS:GO'da FPS denemek istedim bu seferde aldıgım hata bu çözümü ise dosya dogrulama olarak biliniyor bu sorunu yasayanlar dosyaları dogrulama yaptıgında steam üzerinden sorun kalkıyormus fakat benım yapmama ragmen yinede sorun cozulmedi Windows 10 Enterprisede en azından 10 15 FPS versede oyun acılıyordu sımdı hiç acılmıyr Mükemmel Sistemin Ağır Çalışması

Çalıştırma komutune -windowed yazıp dener misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalıştırma komutuna derken Windows + R yaptıgımız calıstırma komutumudur acaba ?
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu çözdüm ve böyle birşeyi nasıl gözden kaçırmışım hayla aklım almıyor bir anlık dikkatsizlik beni 3 gün ugrastırdı MSI Z170A Gaming M7 Anakartta en alt kısımda bir buton varmış, Butonun altında ''slow'' yazıyor ne işe yaradıgını pek bilmedigim için hiç dikkatimi çekmemişti ve o butonu sola çektigimde muhtemelen off yaptıgımda PC kendine geldi SSD olmadan 21 Saniyede sistem açılıyor.Ve sistem kusursuz çalışıyor ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim konu kilitlenebilir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.