Şimdi Ara

RADYODAN ALDIĞIM SES DAHA KALİTELİ SANKİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar mümkün mertebe yardımcı oluyorum bilgim dahilinde..imkanlar dahilindede sizlere iletişim kurarak problemleri gideriyoruz.Benim kafamda beliren bir soruya gelicek olursam dün birşey farkettim ses sistemimde.Mesela radyo vizyonda bir şarkı dinledim harman kardon anfimin üzerinde stereo amblemi çıktı ve "auto" tuşuna basıp sesi mono hale getirdim ve stereo oluncaki sesin güzelliğinin öneminin farkına vardım.Fakat benim sorumda burda başlıyor.Akabinde Cd çalarıma aynı şarkıyı koydum ve şok yaşadım diyebilirim.Radyodaki sesi alamadım diyebilirim.Sebebinin ne olduğunu bilemiyorum.Cd jaklarını değiştirdim analog olduğu için.Dvdden denedim sonuç gene aynı.Ben radyonun cdden daha kaliteli olmadığını kesinlikle biliyorum ama kaynak(radyo istasyonu) mı çok kaliteli ben bunu anlamış değilim.

• evet radyolar kendinden equlizerli ve gerçek stereo ile çalıyor monoya çevirdiğinde bazı müzik aleti seslerini duyamazsın onun için radyo dinlemek zevkli :D
  • eminim o anda radyoda çalan şarkının cd si senin cd çalarındada çalsa tam bir kıyaslama yapabilirdin bide arkadaşları dediğin gibi radyoların bazıları DSP cihazlar kullanıyorlar biraz daha tone ve stereo wide olarak duyabiliyoruz

radio ses kalitesi 22khz dir

cd 44.1khz

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • arkadaşlar cevaplar için teker teker teşekkür ederim.Şimdi gene dinliyorum ferda anıl yarkının bir parçası çalıyor.Radyo kanalının ismi text radyo 94.40mhz,Ankaradayım.bariz fark var ya delircemstereo yapınca sanki kolonların yanına iki kolon daha eklenmiş gibi geniş çalıyo.Yani sesin tarifi bu şekilde.Bu şekilde kendi cdlerimi dinlemek istiyorum varmıdır çaresi ? Ben genelde laptopdaki ses kartımla dinlerim müzik.Yani bana program önerebilirmisiniz bu tip sesi yakalamak adına?
  • slm bende technıcs st-gt650 tuner kullanıyorum uygun bır fm anten ıle 50 db uzerı yayınları yakaladığımda ınanılmaz net temız kalıtelı muzik dinliyorum bazen evdekiler çalan müziğin radyodan olduğuna inanmıyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.