Şimdi Ara

Mükemmel Denebilecek Kampüsleri Yazıyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
7
Favori
8.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul 43. Ham puani 410-414 arasi bekliyorum.

Yalova tutacak buyuk ihtimal. Ev istanbulda yakin yani. Ama kadrosu zayif, dersane gibi binasi var. Sogudum o yuzden. Bakalim ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Moral Veren Adam
    Tamam hocam ben de Yalova hukuk düşünüyordum da sıralamalar açıklanınca haberleşiriz yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Amarilla

@Moral Veren Adam
    Tamam hocam ben de Yalova hukuk düşünüyordum da sıralamalar açıklanınca haberleşiriz yine

Tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

Felaketten sonra mükemmel olanları yazalım.

Ege Ünivesitesi

İçine kadar metro var.Küçükpark gibi takılacak mekanlara 5 dk.Tm fakülteler tek kampüste.Forum Bornova,Kipa vs. oralara da yakın.Otogar da yakın ama yürüme mesafesinde değil.

ilk mesajınızı felaketler için:http://forum.donanimhaber.com/m_77081159/f_//tm.htm#77091822

şeklinde editler misniz aynı şeyi kendi başlığımda yapıyorum
  • yeditepe güzeldi
  • Boğaziçi tabiki de

Mükemmel Denebilecek Kampüsleri Yazıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 29 Haziran 2013; 8:33:38 >
  • Diğerlerini bilmem ama tanıtım gezisinde ODTÜ'ye hayran kalmıştım.

• Sabancı tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Ankara Üni., Tandoğan

Ama ben 1 sene bile okuyamadan Gölbaşına gidiyorum

Vaaay Tandoğan'dayım ben de Kampüse hasta olmama rağmen Anadolu'nun Yunus Emre'si ve Boğaziçi -gördüklerim aralarında- en iyileridir.

Hocam bir de neden Gölbaşı'na gidiyosunuz ?

bilgisayar ile elektirik elektronik gölbaşına taşınacak denildi

• quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

Felaketten sonra mükemmel olanları yazalım.

Ege Ünivesitesi

İçine kadar metro var.Küçükpark gibi takılacak mekanlara 5 dk.Tm fakülteler tek kampüste.Forum Bornova,Kipa vs. oralara da yakın.Otogar da yakın ama yürüme mesafesinde değil.

ilk mesajınızı felaketler için:http://forum.donanimhaber.com/m_77081159/f_//tm.htm#77091822

şeklinde editler misniz aynı şeyi kendi başlığımda yapıyorum

pazartsi editlenirim pc serviste.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Koç Üniversitesi

• aranızdan biri bana boğaziçi hisar kampüsünün fotosunu atabilir mi?
  • Stanford?

Mükemmel Denebilecek Kampüsleri Yazıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

quote:

Orijinalden alıntı: yyuuyyu

Atatürk üniversitesi erzurum zaten Türkiye'nin ikinci veya üçüncü en büyük kampüsü

Hocam erzurum ataturk unide hukuk okunur mu sence ? Bilgin var mi universite ve fakulte hakkinda ?

Hocam okuyan arkadaşlarım var gayet memnunlar benim gördüğüm kadarıyla ama maalesef ayrıntısıyla bilmiyorum isterseniz öğrenip size mesaj gönderebilirim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

quote:

Ankara Üni., Tandoğan

Ama ben 1 sene bile okuyamadan Gölbaşına gidiyorum

Vaaay Tandoğan'dayım ben de Kampüse hasta olmama rağmen Anadolu'nun Yunus Emre'si ve Boğaziçi -gördüklerim aralarında- en iyileridir.

Hocam bir de neden Gölbaşı'na gidiyosunuz ?

bilgisayar ile elektirik elektronik gölbaşına taşınacak denildi

Daha resmi yazı gelmemiş Eylül'de diyolar. Millet onu düşünüp Gölbaşı'nda ev tutarsa ve kampüs taşınmaktan vazgeçerse o kötü Bir arkadaşım muallakta kaldı o yüzden.

• quote:

quote:

quote:

Atatürk üniversitesi erzurum zaten Türkiye'nin ikinci veya üçüncü en büyük kampüsü

Hocam erzurum ataturk unide hukuk okunur mu sence ? Bilgin var mi universite ve fakulte hakkinda ?

Hocam okuyan arkadaşlarım var gayet memnunlar benim gördüğüm kadarıyla ama maalesef ayrıntısıyla bilmiyorum isterseniz öğrenip size mesaj gönderebilirim?

Hukuk mu okuyorlar ? Hocam keske watsaplari olsa da sonuclar aciklaninca ben de birkac soru sorsam.

Bu arada erzurumda mi yasiyorsun ?

• bogaziçi ve koç tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

quote:

Aynen bende çok şaşırdım. Gittim baktım kocaman kampüs spor yerleri eğlence salonları.... Resmen orman içerisinde fakülte sokakları var dolmuşlar çalışıyor :) kışları ayrı bir güzel kayak yarışları vs.. Çok soğuk diye düşünmeyin nem oranı dşük olduğu için hiç üşümezsiniz sadece suratınız kızarır

Evet hocam 18yıldır erzurumdayım ve hiç öyle internette yazıldığı gibi dondum iliklerime kadar üşüdüm bilmem ne yok öyle :D ayrıca hani insanlar gelip görmeden konuşuyorlar halbuki sosyal hayat dibine kadar vardır :D kışın zaten kayak fln söylemeye bile gerek yok yazın serindir hatta tenis kortları vardır futbol sahaları kampüs de iki tane sinema bir tane bovling salonu güzeldir yani :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hukuk mu okuyorlar ? Hocam keske watsaplari olsa da sonuclar aciklaninca ben de birkac soru sorsam.

Bu arada erzurumda mi yasiyorsun ?

Evet hocam hukuk okuyorlar ayrıca evet erzurum da yaşıyorum. Sonuclar açıklanınca sorularınızı bana sorun isterseniz ben de onlara sorarım size en ince ayrıntısına kadar bilgi vermeye çalışırım

• Sagolasin hocam ben de erzurumluyum ama dogma buyume istanbuldayim.

Konyada, yalovada, sakaryada hukuk gelme ihtimali var ama erzurumda akraba cok, rahat olurum diye yazmak geliyor icimden.

Ayrica erzurum gelisiyor gecen yaz gitmistim. Sosyal imkan acisindan problem yok. Dogunun en iyi yerlerindendir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.