Şimdi Ara

Mükemmel Çift (Kanal D )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz yıl Arjantin’de yüzde 50 izlenme payına ulaşan ‘The Successfull Mr. And Mrs. Pells’ dizisi ‘Mükemmel Çift’ adıyla Türkiye’de ekrana gelecek
    Tardu Flordun ve Songül Öden Tim’s Yapım’ın projesini yaptığı ‘Mükemmel Çift’ adlı sit-com’da birlikte ekran karşısına geçeceklermiş
    Tardu Flordun, eşcinsel bir haber spikerini canlandıracak. Flordun dizinin ilk bölümünde bir erkekle öpüşecek.
    Dizinin en can alıcı yanı ise erkek kahramanın eşcinsel olması.
    ÖRNEK çift olarak lanse edilen, ancak birbirlerinden nefret eden iki spikerin hayatını anlatan dizide Tardu Flordun, patronun oğluyla aşk yaşayan bir eşcinseli canlandıracak. Dizinin ilk bölümünde yine bir ilk yaşanıp iki erkeğin öpüşmesi ekranlara getirilecek.

Yönetmen ise Avrupa Yakasının yönetmeni Jale Atabey Özberk

• quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Geçtiğimiz yıl Arjantin’de yüzde 50 izlenme payına ulaşan ‘The Successfull Mr. And Mrs. Pells’ dizisi ‘Mükemmel Çift’ adıyla Türkiye’de ekrana gelecek
    Tardu Flordun ve Songül Öden Tim’s Yapım’ın projesini yaptığı ‘Mükemmel Çift’ adlı sit-com’da birlikte ekran karşısına geçeceklermiş
    Tardu Flordun, eşcinsel bir haber spikerini canlandıracak. Flordun dizinin ilk bölümünde bir erkekle öpüşecek.
    Dizinin en can alıcı yanı ise erkek kahramanın eşcinsel olması.
    ÖRNEK çift olarak lanse edilen, ancak birbirlerinden nefret eden iki spikerin hayatını anlatan dizide Tardu Flordun, patronun oğluyla aşk yaşayan bir eşcinseli canlandıracak. Dizinin ilk bölümünde yine bir ilk yaşanıp iki erkeğin öpüşmesi ekranlara getirilecek.

Yönetmen ise Avrupa Yakasının yönetmeni Jale Atabey Özberk

Sanki Amerika'da yeni çıkacak bir dizi tanıtılıyor gibi, eşcinsel erkek-erkek öpüşmesi falan.
    Çok ilginç olucak desene.

• İlginç bir konusu var oyuncularıda iyi bakalım tutacak mı
  • Kanal d 2 haftadır reklamını yapıyordu başlasın bir bakarım.
  • Konusu iyiymiş. Bakalım konuyu diziye yaymayı başarabilecekler mi
  • Kopyala yapıştır yöntemi, çok başarılı bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten sahnelerini kırpıyorlarmış diye okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guybrush Threepwood -- 14 Haziran 2010; 2:14:36 >
  • tatlı hayat fena değildi, bakalım bu nasıl olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv de çok az kanal var
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerli Joshua Jackson ekranlara dönüyor demekki. Değişik birşeye benziyor. İlk bölümüne bakarım unutmazsam.
  • İyi güzel de bizim toplum erkek öpüşmesini falan kaldırabilir mi onu bilmiyorum
  • Tutacağını sanmıyorum. İzlememde zaten. Nereye kadar sürer bi konu böyle.
  • Bitiyor zaten diziler başlasın yeni diziler belki arasından 1-2 tane sürekli izlenecek bir dizi çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

İyi güzel de bizim toplum erkek öpüşmesini falan kaldırabilir mi onu bilmiyorum
  • Kanal d yapıyorsa,Tutmaması gibi birşey sözkonusu değil.. Eşcinselliği Gözümüze gözümüze sokmadıkları sürece,Üstünden geçtikleri sürece gayet keyifle izlenebilir bir dizi.
  • az önce arjantin versiyonnu fragmanına baktım... gercekten güzel bir konusu var.. keske birisi altyazı hazırlasada izlesek..yerli kopyalar cok kötü oluyor..
  • Dizi kötü olacağa benzemiyor öte yandan yukardaki bir mesajda belirtildiği gibi o öpüşme sahnesini toplumumuz kaldırabilecek mi merak konusu.
  • bu dizi bizde tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

bu dizi bizde tutmaz

banada öyle geliyor
    quote:

Orijinalden alıntı: a|i

bu dizi bizde tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Dizi kötü olacağa benzemiyor öte yandan yukardaki bir mesajda belirtildiği gibi o öpüşme sahnesini toplumumuz kaldırabilecek mi merak konusu.

toplulumuz cok geniştir fazla küçümsemeyin.. o kadar enset o kadar grup videosu yayınlandı..reyting rekorları kırıyor bu tür diziler... biz medeni bir toplumuz
  • Arkadaşlar eşcinselliğin üzerine çok fazla gidilmez merak etmeyin..
    Konu,Birirlerine katlanmak zorunda olan iki haber spikerinin hayatını ele alacak.. Benim anladığım bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Arkadaşlar eşcinselliğin üzerine çok fazla gidilmez merak etmeyin..
    Konu,Birirlerine katlanmak zorunda olan iki haber spikerinin hayatını ele alacak.. Benim anladığım bu.

bence de gidilmez
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.