ilk yayınlandığı gün 2. olmuş, kaldırılmasın bence, fena bi dizi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx
Her haber sonunda öpüşöeleri saçma olmuş sanki.
Evet onun dışında güzel bir dizi bence.Yaz için fena değil.
hoşuma gitmedi bu dizi ısınamadım bir türlü.
Kadının yürüyüşü çok hoş ama
Ayçanın o yemeklerin başındaki haline çok üzüldüm.O kadar hazırlamış Tanerin yaptığına bak
bitti zannediyordum yeni bölüm fragmanını gördüm ama ne zaman dikkat etmedim ?
quote:
Orijinalden alıntı: #Tuna#
bitti zannediyordum yeni bölüm fragmanını gördüm ama ne zaman dikkat etmedim ?
Cumartesi 22:15'te
Bu akşam son bölümü oynadı ve bitti. Belli ki çerezlik bir yaz dizisiydi. Takip etmediğim için sayamadım, kaç bölüm oynadı?
Dizi bitti konu kapatılabilir
Türkiye de rating alamayan dizilere böyle apar topar final yaptırırlar.
10 bölüm oynandı mı acaba
bu kadar dandik bi dizi görmemiştim
özellikle başroldeki kadına bi türlü ısınamadım,oyunculuğunu hiç beğenmiyorum,iyiki bi behlülle yan yana oynadı
Senaryo iyi olsaydı Zafer algöz belki işi götürürdü ama o da ne yapsın senaryo berbat
ne çabuk bitti ya güzeldi aslında
takip ediyordum her hafta idare ediyorduk guzel diziydi eglenceliydi ama 8 bolumdede bitirilmezki arkadas
cumaya kalsada boyle oldu nerde guzel dizi var yayindan kaldirilio ne kadar takip etmedigim dizi varsa 5-6 sezon yapio.bundan sonra bize gelmez turk dizileri artik
Diziyi öyle arada zaman geçsin diye izlerdim.Ha bir kayıp değil ama 8 bölüm de o dizi için şans vermez.Hem o kadar reklamını da yapmıyorlar ki.Mesela Kanıt mıdır nedir,TV de sürekli reklamı yapıldı ama açıp bakmadım ama hala devam ediyor mesela.
Senaryo ve kadro idare ederdi.Bitmesine üzüldüm.
Dizi bitmiş tutmayacağı belliydi.İlk bir-iki bölümünü izledim gerçekten boş bir diziydi.Kanal d'de çuvallayabiliyormuş.