Şimdi Ara

Mükemmel Bir Tweak! SwipeSelection

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün rastladığım tweak'i sizlerle paylaşmak istiyorum.

[size=3]Adı: SwipeSelection
    [size=3]Repo: BigBoss
    [size=3]Uyum: iOs 4.x/5.x/6.x
    [size=3]Ücret: Ücretsiz
    [size=3]Cihaz: iPhone/iPad/iTouch

Tweak'in özelliklerine gelecek olursak, yazı yazarken yaptığımız hataları düzeltmek için yazının üszerine uzun basıp büyüteç ile imleci hareket ettirmemiz gerekiyordu. Bu tweak ile klavyenin herhangi bir yerinden "swipe" yani kaydırma işlemini yaparak imleci kolayca hareket ettirebiliyoruz. Şahsen ben çok faydalı gördüm.

Edit: Eğer yükleme sonunda cihazınızdaki uygulamaların ikonlarında herhangi bir simge gözükmeme durumu olursa, uygulamayı silip cihazınızı yeniden başlatın. çakışan başka bir tweak olmadığına emin olduktan sonra tweak'i tekrar yükleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technical death metal -- 8 Şubat 2013; 20:53:33 >

• Çok iyiymiş ya çok tsk
  • Ben de 5.1.1 de kullanırdım 6 yı jb yapar yapmaz yükledim. Çok mesajlaşanlar için süper bir tweak. Yalnız zephyr ve swipeselection birlikte kuruluyken benim kklavye deneyimim kötüleşiyor. Harf basmamalar, hızlı yazarken zephyr ve sw.s. devreye girmesi falan.. Zephyr zaten buglıydı, kaldırdım. Güzel böyle :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Gümrük Müşaviri
  • Deneyelim.

Bu mesajı yazarken denedim, tek kelime ile muhteşem!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iOS 13.3 Tweak Rehberi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende dün keşfettim en gerekli tweaklardan birisi
    GameCenterId: 83GÜM
  • Yükledim, telefondaki çoğu uygulamanın simgesi kayboldu. Sonra kaldırdım, bazıları geri geldi. Sorun nedir?
  • Deneyelim

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Yükledim, telefondaki çoğu uygulamanın simgesi kayboldu. Sonra kaldırdım, bazıları geri geldi. Sorun nedir?

yüklediğiniz başka bir eklenti veya tweak ile çakışma durumu olabilir. eğer sorun bunları sildikten sonra da devam ederse respring veya reboot yapmayı deneyin

Orijinalden alıntı: technical death metal

quote:

Yükledim, telefondaki çoğu uygulamanın simgesi kayboldu. Sonra kaldırdım, bazıları geri geldi. Sorun nedir?

yüklediğiniz başka bir eklenti veya tweak ile çakışma durumu olabilir. eğer sorun bunları sildikten sonra da devam ederse respring veya reboot yapmayı deneyin

Telefonu iki kere kapatıp açtım ve geri geldi uygulamalar. Şimdi tekrar yükledim, sıkıntı yok.

Orijinalden alıntı: cellman406

Ben de 5.1.1 de kullanırdım 6 yı jb yapar yapmaz yükledim. Çok mesajlaşanlar için süper bir tweak. Yalnız zephyr ve swipeselection birlikte kuruluyken benim kklavye deneyimim kötüleşiyor. Harf basmamalar, hızlı yazarken zephyr ve sw.s. devreye girmesi falan.. Zephyr zaten buglıydı, kaldırdım. Güzel böyle :)

Ayarlar>Zephyr>Keyboard Disables> açık...

Böylece klavyede yazarken Zephyr devre dışı kalır. Ayarlarda -sağdan & soldan ve aşağıdan yukarıya- için her iki seçeneği de aktifleştir...

quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

quote:

Telefonu iki kere kapatıp açtım ve geri geldi uygulamalar. Şimdi tekrar yükledim, sıkıntı yok.

çözümünüzü ilk mesaja ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technical death metal -- 8 Şubat 2013; 17:53:04 >

• Ihtiyac oldugunu hissettigim bir tweak, ilk defa gordum. Guzelmis.

Ama nedense Cydia'dan hic bir sey yukleyesim gelmiyor. Sadece SBSettings yukledim, onu bile kullanmiyorum :( Eski JB hevesim kalmamis heralde benim.

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.