Şimdi Ara

MÜJDE ''TNT'' DİGİTURK'TE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
36.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu fener maçının digitürk üzerinden tnt de yayınlanması ancak hala digitürk e çirkeflik vs. gibi kötülemeler yapan arkadaşlar var. Digitürk Süper paket üyesiyim ve digitürk ü tebrik ediyorum. D-smart ne yaptıysa başaramadı. Bi şekilde bu maçı bizlere şifresiz izlettirdiler. Eğri oturup doğru konuşalım. önümüzdeki haftalardaki maçlarda da aynı performansı bekliyoruz :)
  • stau bükreş ile fenerbahçenin maçını izliyene digiturk ile dsmart kapışması bedavaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

mesajımı tekrar oku istersen, bütün dijital platformlardan nefret ediyorum, hepsi sahtekar. Hepsi birer paragöz ve üçkağıtçı. Ama sadece d-smart'a sahtekar demeniz bana mantıklı gelmiyor. D-Smart maçları karasal yayından verebilmek için 2 maçtan bir tanesini şifresiz veriyor. Karasalda da TNT üzerinden veriyor. Belli ki Digiturk kural ihlali yapıp maçı kendi platformundan vermeye çalışıyor. D-Smart kural ihlali yapıp Türkiye ligi maçlarını verse hepiniz burada aslan kesilirsiniz. Digiturk sahibi olsanız bile fanatikliğe gerek yok.

Önce mesaj okuyun sonra bana muhalefet edin. (mualefet yazılmaz muhalefet yazılır.)

Dijital platform fanatikliği yapmanıza gerek yok. Ayrıca onların yeteri kadar avukatı vardır, savunmanıza da gerek yok.

Ben de sana diyeceğim "yazdıklarımı oku istersen" diye ama ya alıntısını yaptığın mesajımı okumamışsın ya da okudun ama illa muhalefet edeceğim diyosun.

Digiturk bir açıklama yaptı ve yayının TNT ile Digiturk arasında yapılan sözleşme gereği yayınlandığını, tamamen yasal olduğunu bildirdi. Bu bildiri maç esnasında D-Smart'ın müdehaleleri ve karalaması başlayınca ekranda çeşitli zamanlarda çıkarak oldu.

Kime inanırsın dersen tabi ki digiturk derim. Zira şuana kadar aptığı rezillikleri ve yalanları gördük, şifresz verdiği maçı sadece şifreli yayınlıyoruz görüntüsü ile abonelik satmak ne yasalara ne de ahlaka sığar. En azından Digiturk ne ise o.

Gereksiz polemiğe girmeye lüzum yok diye düşünüyorum, kimin haklı olup kimin haklı olmadığı yakında çıkar ortaya. Ama dediğim gibi ben Digiturk'ün haklı olduğunu ve/veya olmasını düşünüyorum/istiyorum. Bu da birilerinin yanında olduğumdan değil, ahlaksızca ürün pazarlayanların kaşısında olduğumdandır.

TDK'lık yaptığına göre konu dışı saldıranlardansın sanırım. Meraklanma Türkçe'yi güzel kullanmak için her seferinde çaba sarfederim. Bilmedğim kelimelerin yazılışını TDK'dan açıp kontrol ederim. Klavyemin azizliğine uğrayıp o an "h" harfi basmadığı için mualefet yazmışım. Yoksa yanlış bildiğimden değil ama insanın niyeti kötü olunca malum... Ben de senin gibi kötü niyetli olsaydım inan bana her mesajına cevabımda cümleye büyük harfle başlanacağını gözünün içine sokar dururdum. Diyorum ya sen ve senin gibilerin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiveMaster -- 22 Ekim 2009; 22:57:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emopi

digiturk , dsmartın atağına iyi hazırlanmış helal olsun adamlara.
    maç esnasında tnt 1 kaç kez şifreye gird, hatta maç gitti Conax şifreli kanal diye siyah ekran bile düştü. Zannediyorsam hem uydu hemde kablolu tv yayınlarını yedekte bulundurmuş digi, maç yayını gider gitmez, diğer platformu devreye sokarak maçı vermeye devam etti.

Dsmart bu gece resmen coktü arkadaslar..Dt her zaman oldugu gibi ezdi ama bu seferki bambaskaydı ..spiker deli oldu..rezillik ya..server dan da izlenmemesi için erotik kanalların kullandıgı sifreleme sistemine gectiler ama nafile..onuda kıracaklar..1 tl olsada bu ewe dsmart sokmucam..kalitesiz ve kötü bir platform..
    DT ,,tebrikler .. kalitelisin ,, Cool sun ,, cakalsın ve hep dürüstsün..

• Digitürk 1:0 Dsmart
  • İyide bende eko paket var.Tnt karasal yayında herkese açık digiturkte özel abonelik gerektiriyor.Çok ayıp ve saçma.
  • TNT kanalı resmi sitesinin açılış sayfasından (http://www.tnttv.com.tr/) kanalın ister normal antenden,ister dsmarttan,ister digitürkten,isterse de kablolu yayından izlenebileceğini büyük bant reklamı halinde yayınlıyor. bu da açık ve net olarak şu anlama geliyor: DÜN AKŞAM DIGITURK'UN YAPTIĞI YAYIN TAMAMEN KANUNİDİR VE HİÇBİR YASADIŞI DURUM YARATMAMAKTADIR. yani TNT ile Digitürk arasında kanalın digitürk platformu içinde yeralması için legal bir sözleşme yapılmıştır.

dsmart platformu çoğu uygulamasında olduğu gibi yine gereksiz bir çamur atma politikasına başvurmuş, tamamen kanundışı olarak da yayını çirkinleştirmek ve seyredilebilirliğini engellemek için maç yayını sırasında yapmadığı pisliği bırakmamıştır.

olay bu kadar basittir. hala dsmart'ı savunan arkadaşlar, lütfen biraz araştırın ve ondan sonra avukatlığa soyunun. bunun için dewww.tnttv.com.tr adresine bir kere tıklamak yeterlidir.

bu durum, digitürk'ün de zaman zaman saçma sapan uygulamaları olduğu gerçeğini elbette ki değiştirmez ama tnt olayında şüphesiz ki haklı olan platform digitürk platformudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanali

TNT kanalı resmi sitesinin açılış sayfasından (http://www.tnttv.com.tr/) kanalın ister normal antenden,ister dsmarttan,ister digitürkten,isterse de kablolu yayından izlenebileceğini büyük bant reklamı halinde yayınlıyor. bu da açık ve net olarak şu anlama geliyor: DÜN AKŞAM DIGITURK'UN YAPTIĞI YAYIN TAMAMEN KANUNİDİR VE HİÇBİR YASADIŞI DURUM YARATMAMAKTADIR. yani TNT ile Digitürk arasında kanalın digitürk platformu içinde yeralması için legal bir sözleşme yapılmıştır.

dsmart platformu çoğu uygulamasında olduğu gibi yine gereksiz bir çamur atma politikasına başvurmuş, tamamen kanundışı olarak da yayını çirkinleştirmek ve seyredilebilirliğini engellemek için maç yayını sırasında yapmadığı pisliği bırakmamıştır.

olay bu kadar basittir. hala dsmart'ı savunan arkadaşlar, lütfen biraz araştırın ve ondan sonra avukatlığa soyunun. bunun için dewww.tnttv.com.tr adresine bir kere tıklamak yeterlidir.

bu durum, digitürk'ün de zaman zaman saçma sapan uygulamaları olduğu gerçeğini elbette ki değiştirmez ama tnt olayında şüphesiz ki haklı olan platform digitürk platformudur.

adamlar ds ın tuzagına dusmusler 1 kere..napsınlar..simdi yaptıkları hatanın siniri ile bu sekilde davranıyorlar... diyorum , gidin iade edin.. dsmart yerine catıya anten koyup izlemek daha akıllıca.. dt ün tırnagı olamzlar..aksamkı gs macı ıste .. hd verdiler.. böle hd mi olur ya...

herseyleri amatörrrr... sifre kırıcıları bile.. dt yasal dsmart aboneliğinden macı verdı ya..dehset bişi.. komediydi...

• beyler konuyla alakasızda.başka konu açmayalım şimdi...digiturkde 2 tane ödenmemiş faturam var yayını kesmişler 1-2 gun once.1 faturayı yatırsam acarlarmı.birde nerden yatırsam en hızlı şekilde açılır.bankamatiklerden yatırınca haftasonuda olsa açılırmı???
  • ne biçim iş salonda sinama paketinde açık odadaki ekonomi paketi için kapalı hemde karasal yayında şifresiz onan tnt kanalı
  • 02124737373 numaralı müşteri hizmetlerinden kredi kartı ile ödeme yaparsan hemen açılır yayınların
    quote:

Orijinalden alıntı: unalb01370

beyler konuyla alakasızda.başka konu açmayalım şimdi...digiturkde 2 tane ödenmemiş faturam var yayını kesmişler 1-2 gun once.1 faturayı yatırsam acarlarmı.birde nerden yatırsam en hızlı şekilde açılır.bankamatiklerden yatırınca haftasonuda olsa açılırmı???
  • bedava olan kanalın sinema paketinden itibaren izlenmesine
  • KARASAL YAYINDA DAHI BEDAVA/SIFRESIZ OLAN TNT YAYININI, SADECE SINEMA PAKETINDE VERMELERINDEN DOLAYI BEN DE DIGITURK'u KINAYANLAR KERVANINA KATILIYORUM. UMID EDIYORUM BUNU BIR AN ONCE DUZELTIRLER.

MUSTERI HIZMETLERINI TELEFON/MAIL BOMBARDIMANINA TUTSAK BIR SEY DEGISIR MI ACABA!? BIR KAMUOYU OLUSTURABILIR MIYIZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ascentarium -- 5 Kasım 2009; 13:50:42 >
  • Hadi bakalım, siftahı ben yapayım. Aşağıdaki linkden DT'ye mesaj atarak, kınayabilir ve TNT'nin tüm DT paketlerinden seyredilebilmesi için talepte bulunabilirsiniz..

Var mıyız?!

http://www.digiturk.gen.tr/contactus.aspx
  • verdiğin link için teşekkürler, ben de mesajımı yolladım. hadi arkadaşlar en azından talep formu doldurabiliriz.
  • Digiturk'ten aradılar. Bu yönde talepler gelmeye başlamış ve çözümüne yönelik Digitürk konuyu görüşüp platform geneline açabileceklermiş. Katılan ve destekleyten dostlarımız sayesinde bu ufak sorunu çok rahatlıkla aşabileceğimizi düşünüyorum.
  • biraz önce bana da mail geldi;

DIGITURK'ten Merhaba,

Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime iletilmistir.

Saygilarimizla

DIGITURK Musteri Hizmetleri
    Tel:0212 473 73 73
    Fax:0212 473 73 03
    Mailto:destek@digiturk.com.tr
  • inşallah açılır tnt
  • tnt türksat üzerinde şifresiz ve ücretsiz izlenebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.