odamda plus var yayın var ama salonda 9,90 lık paket var onda 53-55 arası kanal yok acaba niye ?
Su an itibarıyla tekrar arattım ve test yayını olarak yayınta TNT
quote:
Orijinalden alıntı: sezar
odamda plus var yayın var ama salonda 9,90 lık paket var onda 53-55 arası kanal yok acaba niye ?
tekrar kanal kurulumu yapın. dün gece bendede kanal olduğu halde sabah yoktu ve tekrar kurulum yaparak kanalı geri getirdim.
kanal digiturkte açıldı, aboneler maçı izliyebilirler. iyi seyirler.
bizde ahal yok digi 54 de napmam lazım?
arkadaşlar kolay kurulumdan yeniden kurun hemen geliyor. izliyorum şuanda:)))
usta peki normal uydu alıcı ile kartla digiturk izleyenler nası izleycek şifresiz bilgi sahibi olan varmı? normal tnt şifreli
d-smart çıldırdı digiturk şifresiz yayınlıyor maçı..helal olsun dt...adamların umrunda bile değil şakır şakır yayınlıyorlar maçı..bravo dt..
muahahha digiturk yayınlıyor diye iyice tilt oldular..mahkemeye verceklermiş haklarını arıcaklarmış.Digi yaş tahtaya basarmı lan.Biraz zor kazanırsınız beter ol A.Doğan
helal olsun dt spiker bas bas bağırıyo tüm hakları d-zımarta ait die :D ama dt tınlamıyo bile
İnsanları yanılttıkları için asıl d-smart mahkemeye verilmeli.
He hafta bir maçı ( emin değilim ama uefa ligi 1 günde oynandığı için 2 maçı da vermeleri lazım ) şifresiz kanaldan vermek zorundalar.
Ama tüm duyurularında sadece d-smartta ibaresi kullanıp insanları yanıltıyorlar ve ne hikmetse hala kimse harekete geçmedi.
Ancak d-smart'ın bu hukuksuzluğunu sağolsun digiturk bozdu, çatır çatır yayılıyor maçları :)
Emre Tilev'de kuyruğu sıkışmış kedi gibi bağırıyor, hiçbir şey yapamazlar hatta yasal yollarda kendi başları belaya girer.
Kolay kurulum bende mevcut değil, yukarıda da belirttim turksat3a dan yayım yapıyor benim makina.
Options kurulum, digitürk kurulumu, Eultesat ve turksat3a kurulumu var, ben turksat3a diyorum ve kanal filan çıkmıyor.
hahahah süpersin digiturk =)
Spiker konuştukça ben güldüm oh olsun D-ZMART a
ezdi digiturk dsamrtı puahahahah :d
digiturk , dsmartın atağına iyi hazırlanmış helal olsun adamlara. maç esnasında tnt 1 kaç kez şifreye gird, hatta maç gitti Conax şifreli kanal diye siyah ekran bile düştü. Zannediyorsam hem uydu hemde kablolu tv yayınlarını yedekte bulundurmuş digi, maç yayını gider gitmez, diğer platformu devreye sokarak maçı vermeye devam etti.
quote:
Orijinalden alıntı: keith
hahahah süpersin digiturk =)
uyduda şifreye girmişler, digiturkunde yasal olmadan yayınladığını savunuyorlar. resmen komedi. asıl sizin yaptığınız haksızlık d-smart!
Allah süper ligi sizin elinize düşürmesin!
quote:
Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
d-smart çıldırdı digiturk şifresiz yayınlıyor maçı..helal olsun dt...adamların umrunda bile değil şakır şakır yayınlıyorlar maçı..bravo dt..
Digitürk dsmarta fark attı.Dsmart spikeri iyice çıldırdı.Türk televizyonlarında ilk defa böyle bir durum yaşanıyor herhalde. Beleş izliyoruz işte naberrrrr
Teledünya konusunda yazdım buraya da yazıyorum.
quote:
Beyler analog ve dijital'de TNT'nin yayınını kestiler komple. Siyah ekran var analogta. Dijitalde ise şifreli yayın mesajı. Acaba uyarıyı kendilerine mi yapılıyor sandılar?