Şimdi Ara

Müjde! Fiber Altyapılarda 1.000 Mbps Hizmetimiz Kullanıma Açılmıştır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
6
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Internet başvurusunda İndirim Kodu geçersiz hatası veriyor arkadaşımın Turknet davet kodunu girdiğimde @Turknetdestek

2GB Corsair MP600 PRO
    NVIDIA GeForce RTX 4070TI
    Corsair 1200W PSU
  • CRaSHTR C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı ve sisteme eklemek istediğiniz davet kodunu DM üzerinden paylaşabilir misiniz?

Burada bu şekilde hata oluşması normal mi? Dünden beri bu şekilde arayan soranda olmadı ama.

| Intel i7 10700K | Msi Z590 MPG Gaming Carbon Wifi | Corsair 16GB 3600Mhz Vengeance RGB Pro | Corsair HX1200W PSU | Corsair MP600 M2 SSD | Msi 2070 Super Gaming X Trio | Corsair H100i Elite Capellix | Corsair 465X Kasa |
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

24 aylık 1000/125 alın

13 yıldır turksat abonesiyim bizde 100 mbt hattı var.

gpon dönüşümü için bekliyorum

• Merhaba altyapım Türk Telekom fiber destekliyor yani bu 1000 mgbitlik ek paketi aldıktan sonra her ay aktif mi etmek gerekiyor yoksa 1 seferlik alındığında bu 1000 mgbit paket her ay aktif mi kalmış oluyor ek hizmeti iptal edene kadar ?

Birde 1000 mgbit ek paket hizmetini beğenmedim diyelim misal olarak 1 sefer açıp kapattım örnek aradan 2 veya 4 ay sonra tekrar hizmeti değerlendirmek için tekrar aça biliyor muyuz ?

Yani bu ek hizmeti istediğim zaman kapatıp aça biliyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 16 Aralık 2025; 12:31:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olan vdsl abonelerine olmuş coğrafya kaderdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık iş emri iptali gerçekleşmediği için önce müşteri hizmetlerine sonra BTK daha sonra TürkTelekoma resmi bildiri yaptım ve üşenmedim avukat tutup çok hatrı sayılır bir ödeme yaparak gerekli yasal işlemi başlattım. Tüm ülkeye örnek bir dava olması ve sizler tarafından açık iş emri sebebiyle sahibi olduğumuz evlerin portunu engelleyip mağdur edilen yüzlerce insan için dava açmaya karar verdim. Bu dava sonuçlanana kadar masraftan kaçınmayacağım ve insanları mağdur ettiğiniz açık iş emrini ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Abone no 5005255

Ne saçma bir ödeme yöntemi ben dün konuştum Türknet MH ile, saçma dedim. Kapadım. Aylık aç kapa taahhütsüz işi olmuyor böylece. Kalan ayların hepsini alıyorlar. Belki ben 2 ay kullanmak istiyorum. 11 gün ücretsiz deniyor bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivez23 -- 22 Ocak 2026; 9:32:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek Ben de bu hizmetten yararlanmak istiyorum fakat bu hizmeti açmaya çalıştığımda "Beklenmeyen bir hata meydana geldi. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." diye bir uyarı veriyor sebebi nedir ? Size DM üzerinden de yazdım bu arada.

Kolay gelsin, Turknet vdsl abonesiyim, binamda tüm fiber altyapı bağlantıları yapıldı, ben de bu hizmetten faydalanmak istiyorum ama tarafınıza geçiş talebi oluşturmama rağmen 3 aydır bekletiliyorum. Binamda çoğu kişi fiber kullanmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Ev internet hizmetim için Perşembe günü Türk Telekom’dan Türknet’e taşıma basvurusunda bulundum. Cuma günü arayıp sözlü onay da aldılar. Taşıma ne zaman gerçekleşir acaba? 48 saat diyordu. 48 saat geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 25 Ocak 2026; 13:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivez23

Ne saçma bir ödeme yöntemi ben dün konuştum Türknet MH ile, saçma dedim. Kapadım. Aylık aç kapa taahhütsüz işi olmuyor böylece. Kalan ayların hepsini alıyorlar. Belki ben 2 ay kullanmak istiyorum. 11 gün ücretsiz deniyor bir de.
    @TurkNetDestek buna da dönüş yapsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Ev internet hizmetim için Perşembe günü Türk Telekom’dan Türknet’e taşıma basvurusunda bulundum. Cuma günü arayıp sözlü onay da aldılar. Taşıma ne zaman gerçekleşir acaba? 48 saat diyordu. 48 saat geçti.
    Türk telekom başvurumu eksik belge diyerek reddetmiş. TurkNet bu Sabah tekrardan belgeleri gönderdik diye bana dönüş yaptılar. Böyle saçmalık olabilir mi?

• Merhaba,

Eskişehir Kızılcıklı Mahmut Pehlivan fiber yok sanırım. Planlaması var mı?

Mevcut durumda nasıl bir hizmet alabilirim.

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.