Şimdi Ara

Müjdat Gezen'den Abdulhamid'in Torununa Çirkin Sözler! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
3
Favori
38.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayyaslar Kulubu Vol 127373₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2PÁC


    quote:

    Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

    cok guzel soylemıs onlara layık abdulhamit kim oyle bırını tanımıyoruz. avrupanın gerısınden gelmemızın sebebı bu sahsıyetlerdır ATATÜRK olmasa ulkede kalmıcaktı altımızda. torun denen sahsiyet cıkıyor (ingiliz amerikan ajanları) sımdı o ada benım bu ada benım (su ada benım) dıyor !!! sen ılk gelde o yaptıgınız gızlı anlasmaların hesabını ver eyyyy moron

    Hiçbir şeyden haberi yok ama atıp tutar. Atatürk bunları görse ilk bunların yüzüne tükürür. Torununun ne dedikleri zerre umurumda değil haklı veya haksız o konuya girmicem ama sen Abdulhamid i tanımıyoruz dersen sana lafı yapıştırırlar. O zaman Atatürkü de tanımıyorsun.

    Bu ülkenin kurucu kadrosu Mustafa Kemal Atatürk İsmet inönü gibi devlet adamları Abdülhamidin açtığı okularda yetiştirilip mezun olmuşlardır. Her padişahı eleştiririm ama Abdulhamidi asla. En zor dönemde ülkenin başına geçti. Buy kolay birşey değil. Batmakta olan bir ülkeyi 33 sene daha ayakta tutabilmiş ki onun o stratejisi olmasa ne kurtarılıcak ülke olurdu ne de Atatürk olurdu. Bi anlamda Atatürk zamanına zemin hazırlamıştır.

    elinize sağlık birader. sonuna kadar katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hangi çirkin sozler ya ne demis ? Sıradan yasli esprileri işte sanki hic duymamis gibi herkes üç maymunu oynuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 9 Şubat 2017; 18:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahahahahha yemin ederim acayip güldüm.hele birde sonra şişman ağlamaya başlayınca daha da çok güldüm.

    allahın yalaya yalaya tırmanmış şişmanı gelmiş üstatlara burayla düşüneceksin diyor ulan yaaa asfasfsafsasasfafdsfd.

    hayatındaki tek başarısı yalayarak saçma sapan bir kanalın haber sunucusu olmayı başarabilmiş bir toparlak yılların usta oyuncusuna akıl veriyor.

    ülke eyiye gidyor eyiye
  • Helal olsun az bile söylemiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan karinin biri senden toprak istiyor sirf osmanli lafi geciyor diye cumlede geberiyo yalakalar ayipmis. Hass. Uyan be öküz toprak istiyor toprak!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JMaharaja

    Şu tablonun kaynakları nelerdir? Nerededir?

    Suanki osmanoglu ailesinin fenotipi zaten Türk fenotipi degil ayrica her bilim insanina sorabilirsin abdulhamitin fenotipide kesinlikle Türk fenotipi degildir al sana kanit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok seviniyorum bu gerici nesil böyle t.kazazlara veya böyle aklı bi yerinden kısa, zeka barındırmayan mahlükatlara taptıkça. aradaki fark daha bir ortaya çıkıyor



    aynen devam.



    bencede nedat hoca pis kötü, siz sevmeyin onu; bakın levent usta da öldü gitti zaten, onu da sevmeyin. gerek yok, biz bize yeteriz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadının söyledikleri saçma, gereksiz, gerizekalıca. Bu ülke namusunu korumak için yüzbinlerce şehit versin, ülke zor şartlarda kurulsun, zor şartlarda devam etsin, sen kalk 100 sene sonra Galatasaray'ın adası bizim adamız geri verin de. Yazık böyle insanlara. Müjdat Gezen'in konuşması, özellikle kadın haklarını savunuyorum havasında olan birisinin bu tarz konuşması savunulacak bir şey değil. Çirkin. Ama burda dikkat çekilmesi gereken konu Müjdat Gezen'in konuşması değil, Nilhan Osmanoğlu'nun saçmalıklarıdır.
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    Rumlarda hangi isim bulunuyor bilmiyorum



    Ancak benim soyumda hic rum vs yok Turkceden baska dilde yok



    Ben burada birseyi yaristirmiyorum sen sorguluyorsun birini bende seni sorguladim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştirmek size yetmiyor. Ülkenin kurucusuna ayyaş, köylüsüne ananı da al git, şehidine kelle diyenler, bunu hakaret olarak mı görüyor? Dış politikada bile yaptığınız siyaset atar- giderle işliyor. Bir Amerika'ya atar koyuyorsunuz bir Rusya'ya.

    Ha bu arada o sultan hanım da kendi dedesinin ülkenin topraklarını nasıl kaybetmiş onları iyi araştırsın. Gerçi bal gibi de biliyordur. Bir çıkarı olmasa hayatta böyle kalkıp ortalığı karıştıracak laf etmez.
  • Sırf Osmanlı torunu diye aç gözlülük yapan birisini kolluyorsunuz. Kolay kazanılmadı bu vatan. Yazık çok yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kimseye böyle laf edilmez. Ahlaksızlık, edepsizlik haklı gösterilemez. Birisi senin anan bacın hakkında bu lafları etse hoşuna mı gider?

    Haklıdır haksızdır, ahkam kesiyordur, aptaldır, ne olursa olsun terbiyesizlik ancak şahsiyeti bozuk, şeref yoksunu insanların işidir.



    Küfrü övenler kendi şecerelerine baksınlar, bir yerde bir bozukluk var ki şuursuzca normal karşılıyorlar bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin şakasındalar ve kimseyi kırdıklarını düşünmüyorum.

    asıl terbiyesizlik şahsi hakaret eden o televizyondaki adamdır.

    ya kimse kusura bakmasın ama iki erkek aralarında bir arkadaşlık veya dostluk bağı varsa bu tip erotik konuşmalar hep yapar. Bunun dili ırkı falan yok, bu hep böyledir. Ben bunu anormal karşılayan zihniyeti anlayamıyorum.

    şu cinselliği kapalı kutular arkasında tutmayın artık ülke sapık olduğunu bilmeyen sapıklardan kaynar oldu, cinselliğe dair hiçbir fikri yok tüm işi insanları rahatsız etmek..
  • İktidar eleştirilerini haklı buluyordum. Mağdur olanlara, sesini duyurmaya çalışanlara üzülüyordum ama artık muhalefet yaptığı zannedip her türlü ahlaksızlığı yapan ve bunlara destek olanlardan tiksiniyorum.



    Aydınlık gelecekten, reformlardan, teknolojik atılımlardan, insan haklarından, toplumsal barış ve entegrasyondan bahsedip yüzlerce beğeni alan yorumları buraya kusanların eleştirdikleri insanlardan hiçbir farkı yok. Geçen gün yine bu zümreden birisi yılbaşı gecesi mesajında bir ifade kullandı. Bu temenniye katılmamak elde değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadın haklarını savunuyorum diyenler , cuma namazı çıkışında türban takıp eylem yapan adamlar vs vs vs,

    çoluk çocuk genç yaşlı dişi erkek, yurtlarda , kuran kurslarında vs taciz ve tecavüz olaylarında niye kafalarını kumlara sokuyor. 6-7 yaşındaki çocukla evlenilir diyenlere niye birşey demiyorlar. genç kızlara tecavüz edildikten sonra öldürülünce niye birşey demiyorlar. bu suçları işleyenler kravat taktı diye iyi hal alınca az ceza alınca. niye sesleri çıkmıyor.

    ama birisi kalkıp şu ada benim dedemindi . dedeme napolyon sen benden sonra en zengisin dedi. bu sistem yetti artık bu ülkeyi tek bi aile yöneltmeli vs vs diyen kadına. birisi latife ile laf gönderiyorsa. bu mu sizi rahatsız ediyor. ???


    eğer sadece bu sizi rahatsız ediyorsa. ben sizi destekliyorum. haklısınız. ve sizleri tebrik ediyorum. kolay değil yaptığınız şey.
  • çok iyi söylemiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xabir

    Kadının söyledikleri saçma, gereksiz, gerizekalıca. Bu ülke namusunu korumak için yüzbinlerce şehit versin, ülke zor şartlarda kurulsun, zor şartlarda devam etsin, sen kalk 100 sene sonra Galatasaray'ın adası bizim adamız geri verin de. Yazık böyle insanlara. Müjdat Gezen'in konuşması, özellikle kadın haklarını savunuyorum havasında olan birisinin bu tarz konuşması savunulacak bir şey değil. Çirkin. Ama burda dikkat çekilmesi gereken konu Müjdat Gezen'in konuşması değil, Nilhan Osmanoğlu'nun saçmalıklarıdır.

    O öyle saçmalarken herhalde göze almıştır diye düşünüyorum? Ki burada öyle bir algı var ki Osmanlı kutsal, kötü bir söz söylenmez adam kadına güzel demiş başka bir şey dememiş sırf Osmanlı soy falan diye etmedikleri hakaret kalmamış. Bir kesim Atatürkçü de böyle maalesef




  • Şaka gibi bi ülkeyiz,

    birisi ben bilmem kimin torunuyum bana ada verin der,

    diğeri yayındayken kadına asılır.

    Ne diyim, Allah sonumuzu hayır etsin.
  • Ben kizi beyendim
    adayi veresin mi var


    ne var ki bunda ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.