Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
157.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ice planet

quote:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02

quote:

Hürrem fragmanda mahi devrandan helallik almaya gidiyor

yahu böyle bir saçmalık olabilir mi. tarih marih kimsenin umrunda değil, diziyi çekenlerin umrunda olan tek şey PARA

KARDES SEN OLUCEGIN ZAMAN DUSMANINDAN HELALLIK ALMA GIT CEHENNEME ORADA BIR GUZEL KAVRULURSUN.

KADIM MUSLUMAN TABI HELALLIK ALACAK TAROH DIYOR ADAM SANKI O ZAMANLAR YASAMIS.O ZAMANLARI BILSEYSIK INSNALAR ZAMAN MAKINESINI HAYALLERINE BILE GETIRMEZLERDI

bir kadının çocuğunu (((BİLEREK)))öldürüp gidip o kadından helallik almaya benim yüzüm olmaz

ne ala öldürdü mustafayı sonra mahi devran nolur bana hakkını helal et

dünyayı yöneten kendini büyük gören hürrem nasıl da bir anda iyilik meleği kesildi eee ölüm geldi çattı tabi

saçma sapan bir yorum atmışsın. bu sahne çok saçma olmuş bölümde

NE ALAKA MUSLUMAN DEGIL MI?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yahu böyle bir saçmalık olabilir mi. tarih marih kimsenin umrunda değil, diziyi çekenlerin umrunda olan tek şey PARA

KARDES SEN OLUCEGIN ZAMAN DUSMANINDAN HELALLIK ALMA GIT CEHENNEME ORADA BIR GUZEL KAVRULURSUN.

KADIM MUSLUMAN TABI HELALLIK ALACAK TAROH DIYOR ADAM SANKI O ZAMANLAR YASAMIS.O ZAMANLARI BILSEYSIK INSNALAR ZAMAN MAKINESINI HAYALLERINE BILE GETIRMEZLERDI

bir kadının çocuğunu (((BİLEREK)))öldürüp gidip o kadından helallik almaya benim yüzüm olmaz

dünyayı yöneten kendini büyük gören hürrem nasıl da bir anda iyilik meleği kesildi eee ölüm geldi çattı tabi

ben diziye göre yorum yapıyorum

müslümanlık ile ne alakası var. bilerek öldürdüğü birinin annesinden hangi yüzle helallik isteyebilir? kasten bilerek olmasa tamam diyecem ama kasti cinayet var

hala müslüman degil mi diyorsun bana. eğer doğru ise hürrem kaç tane bebek öldürmüş diyorlar. hakkındaki söylentiler doğruysa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben diziye göre yorum yapıyorum

müslümanlık ile ne alakası var. bilerek öldürdüğü birinin annesinden hangi yüzle helallik isteyebilir? kasten bilerek olmasa tamam diyecem ama kasti cinayet var

hala müslüman degil mi diyorsun bana. eğer doğru ise hürrem kaç tane bebek öldürmüş diyorlar. hakkındaki söylentiler doğruysa

Kardes arastir muslumanlikta bir cocugu oldurursen ve aile seni affederse o aileye bir miktar para odeyerek helallik alabiliyorsun

• VAY GOÇUM BAYEZİD DALACAK LA İZLEYİN
  • bölümlerin gitgide kalitesi düşmeye başladı çünkü konularda azalmaya başladı

bu sene iyiki bitiriyorlar diziyi
  • Sıkıldım la diziden. Geçen sezon daha iyiydi dizi.
  • Bence dizi auperrrrrrrr

• Sultan Süleymanın oğlunun arkasından söylediği ağıt kısmı harikaydı.
  • 134.Bölüm 1.Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 27 Nisan 2014; 23:19:26 >
  • boşuna dememişler bu dünya sultan sülüman'a bile kalmamış.
  • 134.bölüm 2.Fragman
  • hürreme bak sen hele, pargalının mezarını soruyor

valla dizi iyicene sapıttı
  • Bilmediğim için soruyorum hürrem gerçekte hangi hastalıktan öldü var mı bunla ilgili birşey?
  • Hürremide gömdük :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Bilmediğim için soruyorum hürrem gerçekte hangi hastalıktan öldü var mı bunla ilgili birşey?

Sıtma diye biliyordum ben. Şu av için gittikleri sarayda yakalanıyordu sanırım.

Kimse yazmamış garipsedim doğrusu. Bu kadar reklam olmasaydı iyi olurdu ya neyse...

• BEN HALA ANLAMIYORUM KADIN MUSLUMAN NE ETSR NE YAPSA HELALLIK ALMALI BU YUZDEN INSANLAR NEDEN GARIP BULUP FIZIYI KOTULUYO ANLAMADIM YA YAZANLAR KAFIR YA DA HELALLIK ALMADAN OLUNCE BIR SEY OLMAYACAK SANIYORLAR

• Hürrem öldü mü

• gık dedi öldü
  • Yasemin Allen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 7 Mayıs 2014; 21:21:42 >
  • Bayezıdda isyan bayrağını çekti yakında onu da gömeriz sonra Sülayman derken gg
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.