Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
158.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Avesome

Pargalı çok iyi oyuncu

+1 adam her rolün hakkını veriyor yahu
  • quote:

Pargalı çok iyi oyuncu

+1000000000000
  • Daye ölmesin ya, vallahi ağlarım evin ortasında
  • Daye' ye acıdım vallahi yazık kadına yaşlı başlı kadını kan revan içinde bırakmışlarPargalı doğru yolu buldu ama biraz geç oldu bebek ne olucak. Gerçekten Hürrem'n dediği gibi bu kaçıncı imtihan içtikten sonra Süleyman'ın bir yarasın demediği kalmıştı.Peki Ya şimdi ne olucak Valide olayı öğrendi , Nigar yandı haznedarlığı başlamadan biticek galiba
  • Olaylar çok karıştı. Nigar'ı çuvala tıkıp sarayburnundan atacaklar gibi geliyor bana. Ayriyetten Daye forever.
  • Nigar bişeyler bulur bence kurtulur eee koskocaman İbrahim var arkasındaDaye'ye çok üzüldüm sert bi tokat attı sadece
  • quote:

Nigar bişeyler bulur bence kurtulur eee koskocaman İbrahim var arkasındaDaye'ye çok üzüldüm sert bi tokat attı sadece

Paşa elini kaldırmaktan aciz başkasına kaldırtıp öptürüyor elini. Köleyimi koruyacak allasen. Daye bi şekilde döner ama Nigar'ı iyi şeyler beklemiyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yeni senarist kim

Dizinin yeni senaristi Yilmaz Sahin, kendisi daha once Kavak Yelleri'nin senaryosunu yaziyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Nigar bişeyler bulur bence kurtulur eee koskocaman İbrahim var arkasındaDaye'ye çok üzüldüm sert bi tokat attı sadece

Paşa elini kaldırmaktan aciz başkasına kaldırtıp öptürüyor elini. Köleyimi koruyacak allasen. Daye bi şekilde döner ama Nigar'ı iyi şeyler beklemiyor bence.

O zaman ikiside bitecek.Bir el kaldırmasına bakar işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caccia

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yeni senarist kim

Dizinin yeni senaristi Yilmaz Sahin, kendisi daha once Kavak Yelleri'nin senaryosunu yaziyordu.

artık herkes birbirine o zaman:)
  • Yeni fragman çıkmış herkes öğrenmiş ihaneti pargalının kellesi bu sezon mu alınıcak yoksa
  • Valideyi gömmedik daha dur. Bence pargalının ve Nigar'ın gidişini göze alamazlar. Çok yaprak dökümü oldu dizide adam kalmadı resmen.Bi şekilde Daye'nin de yardımıyla kurtulurlar.
  • işler birbirine karıştı yeni bölümü merakla bekliyoruz.
  • Pargalı kim vurduya gidecek O değilde bu sezon finaline kadar çoğu oyuncu dizide oynamayacak; işte o üzücü!
  • Herhalde bu gidişle seneye biter bu dizi.Bu arada selma ergeç(hatice sultan) manken miydi?son 1-2 aydır hem pdoyumlarda görülüyor.hemde dergiye verdiği pozlar maşallah yani
  • Valide Sultan'dan bir yıl sonra filn idam ediliyor pargalı paşa, sezon sonu valide ölerek mi kapanır pargalı mı:?
  • 1534 Valide Sultan
    1536 Pargalı
    1538 Hatice Sultan diye biliyorum ölüm yıllarını.
  • Daha 2 sezon devam edecek diye söylendi. Valide bu sezon sonu ölür. Pargalı bir sonraki sezon sanırım.Bellide olmaz. İbrahim Avusturya elçilerini ağırlarken kullandığı cümleler tarihte gerçekten geçmiş cümleler.Pargalının idam kararıda bu sezon sonu çıkabilir.
  • Kanuni,Pargalı ve Valide Sultan'ın gençliğini oynayanları gerçekten benzetmişler.
  • Bunlar Meral Okay'ın yazdığı stok bölümler sanırım çünkü dizi harika bi ivme ile gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.