Şimdi Ara

Muhteşem Video Editörlüğü İmkanı (25.000 $)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar;
    Arkadaşlar buraya çok yaratıcı arkadaşların geldiğini biliyorum, daha önce After Effect ile yaptığım bir sanat çalışması Fransa'dan bir 40 bin Euro luk bir ödül almıştır, bir kaç küçük projem de Borusan Holding tarafından satın alınmıştır. Şimdi bu olayı daha fazla genişletmek istiyorum. Dijital Juice dünyasını size tanıtmak isterim, bilmeyenler olabilir belki.

Bu işlerde muazzam paralar var gerçekten, çok uğraşmadan bir TV kanalına animasyon satabilirsiniz, bu sizin girişimlerinize bağlı sadece.

İşte Ortaya çıkacak ürünlerimiz, talep kitlesi çok geniş. Bu tarz bir ürün koyabilecek adamı Acun havada kapar mesela. Çünkü Acun Ilıcalı'nın tüm animasyon ekibi yabancı, sizin bu kaliteye gelmeniz onların aldığı 25 bin dolarlık maaşa yetişebilmeniz için çok önemli. Ben başlayacağım ve yatırımımı yaptım bile. Şimdi ilgilenenler örneklere bakıp bana hakk verecekler mi görelim. Tüm bilgi ve imkanımı paylaşacağım, mükemmel ötesi ürünleri paylaşınca sonuca hepimiz şahit olacağız. Tam olarak 18.000 TL yatırmış bulunmaktayım şimdiye kadar ama kat ve kat fazlasının geleceğine eminim.

Gerçekleşecek Örnekler

Not:
    İlgilenen arkadaşlar ile hemen işe başlamak isterim. 81 ile ulaşıp amatör çekim yapan firmalardan sipariş alabiliriz. Böylece hem tecrübe kazanmış, hem para kazanmış olabiliriz. Dediğim gibi ben başladım ve ben değil arayanlar beni buldu. En son yaptığım proje Dicle Üniversitesi Çocuk Ürolojisi Ana Bilim Başkanı Prf. Dr. Abdurrahman Önen'in Operasyon görüntüleri, derslerde sunacağı anime edilmiş örnekler. 4 günlük emeğin karşılığı Yaklaşık 2 Bin TL tabi normalden çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 14 Kasım 2013; 7:36:42 >

• İlginçmiş, takipteyim...
  • o gifler hiç güven vermedi ya
  • not kısmı karıncalar için mi yazıldı?
  • ysfbkrcn kullanıcısına yanıt
    Not kısmı, hevesli olanlar için yazıldı, zaman kaybetmemek için kaliteli, sadece isteyen arkadaşlarla çalışmak isterim, emek harcayacağız, tüm özel bilgilerimi ve birikimimi paylaşacağım. Adreslere kargolar göndereceğim. Ve öyle isteyen arkadaşlar çıkıp PM attılar, 10 arkadaşa ulaşınca projelere başlayacağız, herkes Allah'ın izni ile tek kuruş harcamadan para kazanacak herşeyden önemlisi çok önemli bir mesleği öğrencek benimle birlikte. Dediğim gibi çok şey yatırdım bu işe ve şimdiye kadar hiç bir işi yüzüme gözüme bulaştırmadım. Bakalım hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • memorello kullanıcısına yanıt
    Nick'ini kullanarak ilk projemi bu akşam youtube'da yayınlayacağım, o zaman güven ve sonuçtan emin olabilirsin.

• Heyecanınızı anlıyorum eğer güzel şeyler çıkabilecekse ne mutlu. Lakin forumun gamlı baykuşu ve sektör içindeki bir arkadaşınız olarak bazı bilgiler vermem gerekiyor. Anladığım kadarıyla arkadaşın bahsettiği şey bir tema/eklenti paketi dünyası güzel bir şeydir bu. Amma ben ne grafikerlik ne de hareketli grafikerlik yaşantım boyunca sadece eklenti kullanarak iyi bir şeyler çıkarmış birine rastlamadım. Bu eklentiler işe yarar yaramaz değil. Ama zaten iyi bir şeyler çıkartıyorsanız yetenekli ve eğitimleyseniz size cila sağlar.

Örneğin orada çok güzel tipografik efektler var. Onları yerinde kullanabilmeniz için yeterli tipografi renk, denge vb bilginiz olması lazım bayağı bir sene kafa patlamanız lazım üstünde. Ha ben zaten o derecedeyim diyorsanız sorun yok. Ama her işte olduğu gibi ilk basamaktan başlayıp onları teker teker geçmek en sağlıklısıdır.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • feylosoft kullanıcısına yanıt
    Gerçekten güzel bir noktaya dikkat çekmişsiniz. Tutorial yani hazır efektlerin üzerinde değişiklik yapmak yerine sıfırdan oluşturmak tabi bilgi, beceri, emek ve yetenek ister. Yanlız buradaki güzel şey, yeteneği olup haberi olmayanların hazır çalışmalar üzerinde değişiklik yaparak yeteneklerini keşf etmesi olacaktır.

İlk çalışmamın ödül alması, üstelik çok yüksek bir meblağ ile bana bu özgüveni vermişti. Sıfırdan başlamak çok uzun yıllar alacaktır, benim çalışmam sıfırdan yapılmış bir çalışmaydı zaten, aradan 3 yıl gibi bir süre geçti neredeyse. Siz sektörde olduğunuz için Digital Juice olayına hakimsiniz, işte hazır çalışmalar üzerinde bir şeyler yapmaya çalışmak, dili pratik etmek gibi daha kalıcı, eğlenceli, kolay ve hızlı olacaktır diye düşünüyorum.

Ve bu işin getirisi sıfırdan başlamak kadar gecikmeyecek hemen sonuç verecektir. Düğün ve özel günlerin böyle kaliteli bir şekilde kalıcı olmasını isteyen büyük bir kitle vardır. Sektörde ilerlemek yerine kendi işimizi çabucak sonuçlandırmamız bizi hızlı bir şekilde ileri taşıyacak bu süre zarfında bilgi elde edilecektir diye düşünüyorum.

Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.