Şimdi Ara

MUHENDİSLİK VS DİŞ YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 15k bekliyorum mühendislikmi dişmi karar vermeye çalışıyorum bölüm yorumlarını okuyorum 2sinede genel olarak birisi övüyo birisi sövüyo bi türlü karar veremiyorum hangisine yakın olduğumu benim gibi düşünen veya tavsiyede bulunacak arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum şimdiden tesekkürler.

• 15k dan hangi üniversitede hangi mühendisli?i istiyorsun yazar mysyn?
  • Arada kaldıysan mühendislik seç, diş öyle aman yeaaa yazıyım nolcak kolay diye düşünme. Dolu stres sıkıntı çalışsan bile yapamama ihtimalin bile var. Severek seçerim diyorsan orası ayrı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendise sor yazma der dişçiye sor yazma der ögretmene sor yazma der napak olum bıktım lan ne olcaz biz seda abla

• Hocam bende diş istiyorum zamaninda baya araştırma yaptim. Aldığım dönütleri anlatayim.
    Hocam genellikle dişe gidenler tıp olmadığı icindir. Ama oraya giden insanlar aslinda ne kadar da farkli oldugunu anlayip pismanliklarini dile getiriyolar. Hatta bu sene dişi birakip tıpa hazirlanan bile tanidim. Yani disciligi ciddi manada isteyeceksen yaz. Insanlarla iletisimin olsun her hafta pratik odev vermek olsun hastaların onunde azarlanmak olsun bunlar dezavantaji ama benim icin en onemlisi olan bir insanin uzerinde estetik bir iz birakip onun gülüşlerinde bir parçan olmasida var.
    Belirrtigim gibi diş istememden dolayi hicbir meslegi arastirmadim veya kendimi hicbjr seye yakin hissetmedim.
    Eğer disten baska seni EN AZ dişcilik kadar memnun edecek bir bölüm varsa onu yazman daha mantıklı olacak.
    Bunu discilik okuyan ogrencilere
    "Ben mühendislik ile sizin bolumunuz arasında kaldim ne yapmaliyim?" Diye sorarsan anlayacaksin ne demek istedigimi. Inşallah hakkından hayirlisi olacak bir tercih yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diş te el becerisi önemlidir
    Devlete dilekçe verip gecersin 4 4.5 alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8643D86AA

Diş te el becerisi önemlidir
    Devlete dilekçe verip gecersin 4 4.5 alırsın
    Diş isteyen birisi bence kararsız kalmaz. Kararsız kalan birisi de diş istemiyor demektir. Öyle kararsız filan kalıyorsanız diş seçmeyin. Bu tıp için de geçerli kararsızsan seçme. Sonra etrafta dişçi olup işini düzgün yapmayan, ya da doktor olup işini düzgün yapmayan insanlar oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

Diş isteyen birisi bence kararsız kalmaz. Kararsız kalan birisi de diş istemiyor demektir. Öyle kararsız filan kalıyorsanız diş seçmeyin. Bu tıp için de geçerli kararsızsan seçme. Sonra etrafta dişçi olup işini düzgün yapmayan, ya da doktor olup işini düzgün yapmayan insanlar oluyor.

Alıntıları Göster
    yaz diş git
  • 221B baker street kullanıcısına yanıt
    Bir kişide benim meslegim cok iyi sec demiyor. Herkes kotu yonlerini anlatip secme diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallelujah.15 -- 29 Haziran 2016; 20:05:18 >
  • hallelujah.15 H kullanıcısına yanıt
    valla doğru dedin hocam doktora gidion mühendis ol dior mühendise gidio doktor ol dio bizde sapıttık ne olacağımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyiz03

valla doğru dedin hocam doktora gidion mühendis ol dior mühendise gidio doktor ol dio bizde sapıttık ne olacağımızı

Ikisini de dene tarafini sec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruthlesss. -- 29 Haziran 2016; 20:18:28 >
  • bekirhas18 B kullanıcısına yanıt
    Ablam diş hekimliginde okuyor ve bu yıl benim sınav senem olmasına rağmen benden çok çalıştı. Hala finalleri bitmiş değil ki bunun bütü olsa tüm yaz okul. Yetenek de istiyor. Ama seversen de eglenceli yanları yok değil. İstemiyorsan yazilacak bir bölüm olduğunu sanmıyorum.

• Ruthlesss. kullanıcısına yanıt
    keşke hocam :)
  • Underc0ver kullanıcısına yanıt
    hocam odtu havacılık ve uzay istiyodum 8k oda yattı ondan hangi mühendislik onu bile karar veremedim
  • Goncoloz kullanıcısına yanıt
    vay vay kmleri goruyoruz
    naber
    nasildi gecen 1 yil

• Goncoloz kullanıcısına yanıt
    hocam coğu blogtada karsıma böyle yazılar cıkıyo ülkemizde mühendsiler sürünüyor cok pişmanım tanıdıklarımı sağlığa yönlendiriyorum vs yazıyolarhttp://forum.memurlar.net/konu/1868232/
  • Hangisini seviyosan onu seç

• UGzeg U kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocamda mühendis olup 2yle başlamak bide dişle 4le başlamak var normalde kafam mühendislikte ama kararsızlık hat safada tesekkurler
  • Eyvallah kardeşim mühendisliğinde zorlukları en az dediğin kadar vardır ama şüpheli bi bölüm yazmakta en tehlikeli şey başta bende senin diş gibi müh. düşünüyodum ama havacılıktan baska bölüm düşünmemiştim.
    Sonra baktım 15kya düşücez iyi teknik ünvlerininde atıyorum bilgisayar makina elektrik vs olmayınca temelli şüphem arttı
    Kötü bi ünvde iş yapmıyo biliyosun mühendislikte bakalım sonuçlara göre kriz masası yapıcaz hocam tesekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

Mühendise sor yazma der dişçiye sor yazma der ögretmene sor yazma der napak olum bıktım lan ne olcaz biz seda abla

şerefime her harfinde bir haklılık var.
    BABAM MEMUR O BİLE MEMURLUGA GELME DİYOR :=))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.