Şimdi Ara

MUHENDİSLİK VS DİŞ YARDIM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kanka harbi mi yaw :))
    bana artılari eksileri neler hele bir anlat.
    belki seçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekirhas18

Haklısın hocamda mühendis olup 2yle başlamak bide dişle 4le başlamak var normalde kafam mühendislikte ama kararsızlık hat safada tesekkurler
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CommonSense12 -- 1 Temmuz 2016; 0:47:57 >
  • şerefime tespitin dibine vurdun.

kanka aslında bir eksisi daha var
    babamdan bilirim maaşa zam gelir güzel hoş ama bakiyorum eşyalara,gıdaya , benzine zamla
    babamın cebinde ona yapılan zam kalmıyor.:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekirhas18

Haklısın hocamda mühendis olup 2yle başlamak bide dişle 4le başlamak var normalde kafam mühendislikte ama kararsızlık hat safada tesekkurler

ne 2k sı hocam? erzurum atatürk üni inşaatı bitiren arkadaşım 3.5k ile başladı. o kadar da kötü değil mühendislerin durumları. hadi 2k ile başladın diyelim 2-3 sene sonra maaş 4k olur hatta geçer bile. dişte ölene kadar 4-5k ile çalışıcan devlette çalışırsan.
  • hangi ünv. hocam
  • matematik özellikle türev,integral(tabi lisedekinin çok farklı versiyonları yüksek matematik yani) seviyorsan,uğraşırken sıkılmıyorsan mühendislik;biyoloji seviyorsan diş yaz.tabi bu çok genel oldu ama öyle özellikle elektrik ve türevleri mühendislik okuyacaksan matematik ekmek,su gibi bişey oluyor.müh.yazacaksan temel mühendisliklerden şaşma derim(bkz.makina-elektrik-inşaat).bu arada elektrik mühendisliğini de düşünebilirsin sağlam bölümdür.
  • Atatürk üni dişi tavsiye etmiyorum, bölümden soğutmada 1 numaralar
  • Tdurden47 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinde cok haklısın dedigine gore muhendislige daha yakınımda saglam teknik ünvlerinde (makina ins. elektrik bilgisayar) bölümleri 15k da bulunmuyo diye biliyorum saglam bi ünv olmayincada anlami olmuyoki muhendislikte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guitarhero111 G kullanıcısına yanıt
    Maddi olarak 3-5 degilde issiz kalan muhendislerin cok olmasi beni korkutuyo hocam cok unv acildi son 6 yilda saglam unv gitmekte sart oldu ama 10k ici oda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekirhas18 B kullanıcısına yanıt
    evet işsiz mühendisler var ama o sıralamayla itüde makine inşaat vs kazanırsın. bi şekilde de iş bulursun oralardan mezun olduktan sonra. dediğim gibi diş de çok güzel ama dişçi olup devlette çalıaşcaksan ne uzar ne kısalırsın ama mühendislikte sürekli ileri gitme durumun var. ha dersen ki ben tanınan bi diş hekimi olucam kendi yerimi açıcam o zaman diş hekimi ol ama tanınan diş hekimi olmak da kolay değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.