Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK VE OYUN İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi 2500 liraya rx 470 li sistem 1 sene sonrada 1200 lira civarına i3 4gb ramli laptop alsam okulda, solidworks vs programlarda sıkıntı çeker miyim?
    Direkt 2500lük dizüstü alsam oyunlarda perf. kaybı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun için laptop alma benim gibi kanser olmak istemiyorsan. 2 saat önce hurdaya cikardim 2500luk laptobu sinirden

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Oyun için laptop alınmaz.
  • Kullanım amacın için i7 işlemcili sistem toplaman lazım ya da Monster'dan özelleştirilebilir şekilde i7 tabanlı notebook'lara bakman lazım min. gtx950m ya da bütçeyi yükseltip gtx960m'li ürünlere bakman gerekir.
  • Düşünceniz mantıklı. Bende aynısını yaptım. i5 6400'lı sistem topladım. Ekran kartı olarak 1060 3GB, RX 470 falan kovalıyorum. Onuda alınca masaüstü sistemim tam olacak.

Elimde i5'li idarelik bir notebook da var zaten ama performanslı notebook alınca mecbur ağır oluyor. Yani 2 kilo bile olsa kablosuyla falan taşımak işkence her gün okula. İkide kitap atsan omzun çürüyor zaten.

1000-1500 TL civarınada hafif bir ultrabook tarzı bir şey almak istiyorum. At çantaya hissetme tarzında bir şey. Yoksa klasik notebooklar üniversitede işkence bence...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    hocam ne kullanıyorsunuz tam olarak? ve ne oldu?
  • Blindson B kullanıcısına yanıt
    Toshiba satellite l50b27j. Cok iyi bir sistem degil zaten ama hearthstone gibi bir kart oyununda bile takilma yapti ve oyunu verdim.çat diye vurdum ve hdd gitti.ici tertemiz ve termal macunu degismis olmasina ragmen en dandik oyunda bile 99c oluyodu ekran karti.ne kadar iyi bir sistem olursa olsun isinma sizi rahat birakmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MÜHENDİSLİK İÇİN PC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.