Şimdi Ara

muhendislik icin aöf??yardım lutfenn!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar,ben gazi universitesinde kimya muhendisligi okuyorum.1.sınıfım.ayrıca aöf okumak istiyorum hazır 1.sınıftayken okulla aynı anda bitebilsin diye.sizce hangi bolumu okumalıyım??mesela işletme.cogu insan bunu okuyor.bana ilerde bir yararı olur mu?yada yararı olabilecek bir bolum onerebilir misiniz?cevaplar icin tesekkurler simdiden.

• Faydası olmaz Eskişehirli arkadaşım.
    Son dönemin moda konusu bu oldu sanırım ;
    ... Mühendislik alanlarında okuyanların ; AÇIKÖĞRETİM okuyunca bir avanatjı olduğunu sanması..
    Kendi bölümünde devam et , uzmanlaş ; doktora - Yüksek Lisans v.s.. yapmaya çalış.
    Açıktan okunan (?) hiçbirşeyin faydası olmadığını , üniversite ortamında da şahit olmuş , tartışmış veya arkadaşların ile fikir alışverişinde bulunmuş olman gerekir.
    Ayrıca KPSS hedefin varsa ; devlet en son mezun olduğun okulu sayar. Büyük ihtimalle şimdi AÇIKÖğretime başlasan , Kimya Müh.nden sonra mezun olacaksın (!) , dolayısıyla KPSS de devlet seni Açıköğretim Mezunu sayar , Kimya Mühendisliğini de saymaz.
    (A.Ö.F. mezun olmadan bırakırım dersen , o zamana kadar bayıldığın para ve emeğini hiçe saymış olursun)
    (Askerlik olayını da düşünme. Size gelene kadar askerliği kaldırırlar , merak etme.. )
    Özel sektörde ise ; Açıköğretim mezunu adam , tonla var. Gerek yok okumaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 20 Kasım 2011; 1:04:36 >

• diyosun? tamam madem bende pek bi faydası olmayacagı kanısındaydım zaten :)tesekkur ederim yinede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esk_26_esk

diyosun? tamam madem bende pek bi faydası olmayacagı kanısındaydım zaten :)tesekkur ederim yinede :)

Okuduğunuz '' Sosyal '' bölümlerinden biri olsaydı , açıkÖğretim denilen sisteme '' dahil olun '' derdim.
    Mühendislik bölümlerinde pek gerek yok Açıköğretime..

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Faydası olmaz Eskişehirli arkadaşım.
    Son dönemin moda konusu bu oldu sanırım ;
    ... Mühendislik alanlarında okuyanların ; AÇIKÖĞRETİM okuyunca bir avanatjı olduğunu sanması..
    Kendi bölümünde devam et , uzmanlaş ; doktora - Yüksek Lisans v.s.. yapmaya çalış.
    Açıktan okunan (?) hiçbirşeyin faydası olmadığını , üniversite ortamında da şahit olmuş , tartışmış veya arkadaşların ile fikir alışverişinde bulunmuş olman gerekir.
    Ayrıca KPSS hedefin varsa ; devlet en son mezun olduğun okulu sayar. Büyük ihtimalle şimdi AÇIKÖğretime başlasan , Kimya Müh.nden sonra mezun olacaksın (!) , dolayısıyla KPSS de devlet seni Açıköğretim Mezunu sayar , Kimya Mühendisliğini de saymaz.
    (A.Ö.F. mezun olmadan bırakırım dersen , o zamana kadar bayıldığın para ve emeğini hiçe saymış olursun)
    (Askerlik olayını da düşünme. Size gelene kadar askerliği kaldırırlar , merak etme.. )

böyle bişey var mı gerçekten?? ne saçma şey la bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

dolayısıyla KPSS de devlet seni Açıköğretim Mezunu sayar , Kimya Mühendisliğini de saymaz.

böyle bişey var mı gerçekten?? ne saçma şey la bu..

KPSS de son mezuniyet alanın neyse ; ona göre işlem yapılır. Bu kılavuzda da yazıyor.
    Ziraat Mühendisi olan arkadaşım , Açıköğretimden daha sonra mezun olduğu için ; Ziraat Müh. kadrosuna giremedi.
    Salak gibi (özür dilerim bu lafı söylediğim için ) Ziraat Mühendisliğinden hemen sonra Açıköğretim Mezunu oldu. Dolayısıyla kendi branşının kadrosuna giremedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 22 Kasım 2011; 13:58:58 >

• Açıköğretim, kamuda bazı şartlarda maaş artışı sağlayabiliyor. Özel sektör içinse koca bir hiç, askerlik tecilinden başka bir işe yaramaz. Anadolu Üniversitesi'nin haricinde uzaktan öğretim yüksek lisans programları bu işe yarıyor. Üniversiteler içinse kaynak tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm cok tesekkur ederim bu bilgileri ogrenmem iyi oldu,salak gibi aöf mezunu gozukmek bende istemem dogrusu.cok sacma yahu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.