Şimdi Ara

Mühendislik Harikası İngilizce Bilen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marangoz kazalarına son veren bu buluşu adam nasıl yapmış tam anlayamadım izleyin anlarsınız.. Testere parmaktaki yumuşak dokuları mı algılayıp çekiyor kendini, anlayan varsa anlatabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 31 Mart 2012; 16:43:27 >

• oha süper
  • Testerede belli miktarda elektrik mevcut ve sensörle kontrol ediliyor. İnsan dokusu yaklaşınca azalan elektrik hedesi ile birlikte sensör olayı algılıyor ve fren devreye giriyor.
  • Harika
  • diyoki elektrik verilmiş o dönen şeye. ete değince et yükü kendisine çekiyomuş makine de voltajdaki düşüşü algılayınca durduruyomuş kendini
  • Valla helal olsun, az parmak gitmedi bu sektördeki kazalarda
  • Anladım ben. Testerede 'Electrical Charge' denen bir bölüm var. Belli bir miktar enerji veriyor ve bu bölüm sinyal alıcılar tarafından takip ediliyor. Şimdi vücut ile temas ettiğinde testere, vücut bir kısım enerjiyi emiyor ve sistemin voltajı düşüyor. Voltaj düşünce sistem harekete geçiyor. Kısaca böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten harikaymış.Ama 50-100 liralık önlemlerle hayat kurtarılabilirken birçok firmada böyle ihmaller yüzünden insanlar telef oluyor.Bu düzenek gerçekten ucuz olmalı ki insanlar alıp kullansın
  • Bunu tasarlayandan Allah razı olsun.

Bu işlere uğraşanlar az kaptırmadı elini makineye.
  • İyiymiş gerçekten, kısa zamanda yaygınlaşır umarım. Aslında robot ve çeşitli farklı makine ve mekanizmalarla amelelik tamamen kaldırılsa süper olur kimse de ağır işlerde çalışmak zorunda kalmazdı. Bununla ilgili mühendisliklerin yolu hep açıktır öyleyse.
  • O kadar güvenli olsaydı tahta parçasıyla mı gösterirdi ki?
  • Çok eski bir ürün. Yıllar önce Discovery'de izlemiştim. Ama bu tür şeylere ilgi göstermez bizim işveren. Ancak bilinçli bir dükkan sahibi olacakta kullanacak. Piyasada mı onu da bilmiyorum. Ama tabii ki amaç çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

O kadar güvenli olsaydı tahta parçasıyla mı gösterirdi ki?

Adamin tuttugu sey sosis
  • mükemmel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.