Şimdi Ara

Mühendislik hakkında soruları alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
5
Favori
5.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 4 sene önce yerleşmiş bir abinizim, seneye mezun oluyorum. varsa sorusu olan alabilirim

tyt ile ilgili en ufak bilgim yok yalnız.

edit: arkadaşlar şuan ders çalışmam gerekli, sorularınızı boş bir vaktimde yanıtlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 13 Mayıs 2018; 20:48:30 >

• okulun ismi ne derece iş hayatımızı etkiler?
    yabancı dil önemi?
    maaşlar?
    bilgisayar müh. hakkındaki görüşlerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5D4669C28

okulun ismi ne derece iş hayatımızı etkiler?
    yabancı dil önemi?
    maaşlar?
    bilgisayar müh. hakkındaki görüşlerin?
    1) evet okulun ismi önemli
    2) iyi derecede ingilizce şart, diğerleri o kadar önemli değil
    3) çok değişken
    4) iyi bir bölüm spesifik soruların varsa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım. ben elektrik-elektronik müh okuyorum
  • Ben adı çok bilinmeyen bi vakıfta makine , ee yada bilgisayar bitirmek istiyorum üni adı duyulmamış ama ben kendi imkanlarımla yurtdışına flan cıkmışım ingilizcem su gibi ne etkisi olur acaba üniversite adından ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stanford,mıt gibi okullardan yüksek lisans veya doktora kabulu almak için okul ismi önemlimi yoksa gre,toefl skoru ve okul ortalaması dahamı ağır basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D9032B343

Ben adı çok bilinmeyen bi vakıfta makine , ee yada bilgisayar bitirmek istiyorum üni adı duyulmamış ama ben kendi imkanlarımla yurtdışına flan cıkmışım ingilizcem su gibi ne etkisi olur acaba üniversite adından ?
    bilgisayarcılar daha kolay çıkabiliyor. yüksek bir ortalama ve iyi bir ingilizce ile neden olmasın.
  • Hocam peki elektronik mi yoksa mekatronik mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ege üniversitesinin eğitimi nasıl pc müh veya elektrik-eletronik müh bilgin var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avcı Bekılayv

stanford,mıt gibi okullardan yüksek lisans veya doktora kabulu almak için okul ismi önemlimi yoksa gre,toefl skoru ve okul ortalaması dahamı ağır basar
    o dediğin okulların doktora kontenjanı toplasan 40-50 değil. Yani stanford için kendi alanında dünyada ilk 100'e girmen gerekli gibi bir şey genellikle bilkent elektroniğin birincisi gider her sene. 2017 birincisi arkadaşımdı o şuan stanford'ta doktoraya başladı.

4.0 ortalama, yüksek toefl-gre, stanford veya mit'de doktora yapmış hocalardan referans, yayınlanmış makalenin olması (bu bir lisans öğrencisi için çok zordur), bulunduğun projeler vs... önemli. yani her açıdan kusursuz olmalısın ki kabul etsinler. Çok zor bir hedef. Ben dahil ortalama kasan herkesin hayalidir o okullar. Ama türkiye'den her sene 3-5 kişi anca gider. Onlar da genellikle odtü, bilkent, boğaziçi, koç gibi üniversitelerin birincileri oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 13 Mayıs 2018; 15:34:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackHeart89

Hocam peki elektronik mi yoksa mekatronik mi
    mekatronik bana overrated bir bölüm gibi geliyor. iyi üniversitelerin hiçbirinde bu bölüm yok mesela. şahsen önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYato

ege üniversitesinin eğitimi nasıl pc müh veya elektrik-eletronik müh bilgin var mı
    ege hakkında bilgim yok.

elektrik-elektronik öğrencisiyim merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
  • Hocam bir de bildiğiniz gibi itü de direkt olarak elektrik elektronik müh. diye bir bölüm yok peki ee'ye direkt karşılık olan bölüm hangisi ya da varmı bilgilendirirseniz sevinirim:)
  • Hacettepe veya odtüde okurken bilkente geçme yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Avcı Bekılayv

Hocam bir de bildiğiniz gibi itü de direkt olarak elektrik elektronik müh. diye bir bölüm yok peki ee'ye direkt karşılık olan bölüm hangisi ya da varmı bilgilendirirseniz sevinirim:)
    elektronik haberleşme mühendisliği bize daha yakın sanırım pek bilgim yok. bilkent ee daha çok elektronik ağırlıklı, diğer eeler nasıl bilemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66C6BA3E3

Hacettepe veya odtüde okurken bilkente geçme yolu var mı?
    bilkent'e ücretli olarak geçebilirsin. burssuz sıralaması birbirine yakın.

odtü'nün puan şartı var sanırım oraya geçemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 13 Mayıs 2018; 15:36:37 >
  • Hocam zamanında iyi sıralama yapmışsınız tavsiye konusu açsanız iyi olur

• quote:

Hocam zamanında iyi sıralama yapmışsınız tavsiye konusu açsanız iyi olur
    sistem değişti. benim tavsiyelerimin bir geçerliliği olmaz :)
  • Ne kadar burs alıyorsun?
    aylık ne kadar ile geçiniyorsun?
    Yurtta mı kalıyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne kadar burs alıyorsun?
    aylık ne kadar ile geçiniyorsun?
    Yurtta mı kalıyorsun?
    bilkent kapsamlı bursu (990 tl) ve kyk kredisi (475 tl)
    yurtta kalmıyorum, ailem ankara'da zaten
    bursun ve kredinin neredeyse tamamını harcıyorum. ama zorlarsam 500 lirayla da geçinebilirim.
  • Hocam seneye geleceğim sanırım oraya ben deney yapmayı çok seviyorum. Ee okumak istiyorum.

Lablar geceleri açık mı ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.