Şimdi Ara

Mühendisliği erken bitirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar ben erciyes üniversitesi bilgisayar 2.sınıfa geçtim okulu 3 veya 3.5 yılda bitirmenin imkanı var mı ? bilgisi olan paylaşabilirmi bunun için neler yapmam lazım

• Yaz okulunda üstten ders alarak 3 veya 3,5 yılda okulu bitirmek mümkün .
  • Yaz okuluna kalırsın ya da bir dönem üstten fazladan dersler alırsın.

Ama bu teorik bilgi, her üniversite için şartlar ve sistem aynı olmayabilir de. Bence çok uğraşmaya değmez.
  • anlamadığım olay şu ben şimdi 2 ye geçtim 3 den 3 veya 4 ders alabilirim 3 e geçince de 4 den 3 veya 4 ders alablirim bu durumda nasıl erken bitmiş oluyoki her türlü 4.sınıfdan 3-4 ders alınmıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan38

anlamadığım olay şu ben şimdi 2 ye geçtim 3 den 3 veya 4 ders alabilirim 3 e geçince de 4 den 3 veya 4 ders alablirim bu durumda nasıl erken bitmiş oluyoki her türlü 4.sınıfdan 3-4 ders alınmıyormu ?

4. sınıf derslerini bu yıl ve 3. sınıfta ala ala bitiriyorsun işte. Krediyi tamamlıyorsun. Ancak bu sefer de ders programların olağan düzeyin üstünde yoğunlaşır. Erciyes Üniversitesinde yaz okulu olup olmadığını bilmiyorum; ama varsa ve uygun dersler açılmışsa, yaz okuluna da kalıp üstten ders alabilirsin.

Bir de "önşart" olayı var, sen de biliyorsundur. Üstten her dersi istediğin zaman alamazsın. O dersin önşartı olan alt dersi, üniversitenin belirlediği şartlar çerçevesinde başarmış olman gerekiyor.

• he tamam sağol kardeş ben sadece 1 üstten ders alınır diye biliyordum 2 iken 4 de alındığını bilmiyordum yine de okula bir sorayım bunu erciyes üniversitesinde yaz okulu varda bizim bilgisayar mühendisliğinde bu yıl açmadılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.