Asgari ücret artınca mutlu oluyor musunuz sonuçta başlangıç maaşınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mühendislere başka bir soru

-
-
-
asgari ücret arttıkça sinirden kuduruyorum. alım gücüm düştüğü için.
-
Hocam alım gücü düşüyor ama bir yandan da artması lazım asgari ücret alan kişilere zam gelmezse ne yapsınlar bu ekonomik sıkıntıda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte maalesef böyle bir kısır döngü var. çözüm düşünecek kadar iktisadi bilgim yok maalesef. tek derdim emeğimin karşılığını almak, aynı şekilde diğer kişilerin de emeklerinin karşılıklarını / hak ettiklerini kadarını alması
-
Hocam evet böyle bir döngü var ama hiç olmazsa zam aldıktan sonra 2-3 ay biraz rahatlıyor asgari ücretliler.
asgarix4 başlangıç maaşımla gülüp geçerim anca
-
Cevremdeki son sinif part time maaslari asgari x1.5-2.5 arasi degisiyo valla (fix 1x veren malum savunmalar haric)
İyiymiş hocam neredeyse bir asistan doktor kadar alıyorsunuz.
Hocam ben her mühendis için demedim zaten başlar başlamaz asgari 5 kat alan da vardır.
Hocam bu kadar veren bi firma var mı ki yeni mezuna
var demek ki
-
Aselsan su an neredeyse x4
mühendis lobisinden gelen son haberlere göre hesaplarına yatan dolarları saymaktan asgari ücreti pek takip edemiyorlarmis, intörn doktorları ilgilendiriyor olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son sınıf olarak 2x alıyorum. matematik dersleriyle çok fazla vakit geçirmeseydim 4x bile kazanabilirdim. çevremde örnekleri var.
-
Hocam 1.5x-2.5x nereden alıyorlar onu da söyler misiniz? Üni bitince bilkent guideı gelir mi?
Net/brüt?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 13 Ağustos 2023; 20:24:10 >
Hocam mesela sizin dönem toplam kaç kişi bunlardan kaçı yaptığı stajda asgari ücret veya fazlasını alabiliyor.
ASELSAN x4 olmuş bu devirde tıp okunmaz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
- 1 ayda tyt bitirme programı
- üniversite kaydı nasıl silinir
- hukuk okumak mantıklı mı
- 80 tyt 50 ayt kaç bin ea
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X