Bildirim
Mühendisler Giyimleri Ve Dövme Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kareli gömlek hafif göbek samsun sigara arkada T cetveli ideal mühendis budur hayallere girme eninde sonunda bu olacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğrudur hocamdaquote:
Orijinalden alıntı: tavukjack
Kareli gömlek hafif göbek samsun sigara arkada T cetveli ideal mühendis budur hayallere girme eninde sonunda bu olacaksın
patronların genel anlamda bakış açısı insanların tiplerine göre yargılıyorlarmı yada onların bu sevmediği yargıyı uzun kollu gömlekle kapatsam sorun olurmu -
Özeldeysen değişir. Bugüne kadar hiç karışmadılar bana. Bütün gün arazideyiz belki ondan.quote:
Orijinalden alıntı: Lahmacun Efendisi
doğrudur hocamda
patronların genel anlamda bakış açısı insanların tiplerine göre yargılıyorlarmı yada onların bu sevmediği yargıyı uzun kollu gömlekle kapatsam sorun olurmu
Alıntıları GösterSaç, sakal, kılık, kıyafet dilediğim gibi takılabiliyorum. Kimine iş yap yeter gerisini önemsemiyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Özeldeysen değişir. Bugüne kadar hiç karışmadılar bana. Bütün gün arazideyiz belki ondan.Saç, sakal, kılık, kıyafet dilediğim gibi takılabiliyorum. Kimine iş yap yeter gerisini önemsemiyorlar.
Hangi uni hangi bolum ve maas nekadar aliyorsunuz mesleginiz ney
kurumsal bazı şirketler ve yarı devlet kurumlarda bazı kurallar var. abartılı sakal yasak filan. mühendislere kumaş pantolon zorunluluğu koyan yer yok diye biliyorum bu kriterlerde.quote:
Özeldeysen değişir. Bugüne kadar hiç karışmadılar bana. Bütün gün arazideyiz belki ondan.Saç, sakal, kılık, kıyafet dilediğim gibi takılabiliyorum. Kimine iş yap yeter gerisini önemsemiyorlar.
Alıntıları Göster
-
hocam sonuçta tıpçı değilsin bilim adamısın her mühendis bir bilim adamıdır onun için sıkıntı yok senin giyimine değil beynine bakarlarquote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
kurumsal bazı şirketler ve yarı devlet kurumlarda bazı kurallar var. abartılı sakal yasak filan. mühendislere kumaş pantolon zorunluluğu koyan yer yok diye biliyorum bu kriterlerde.
Alıntıları Göster -
Hocam şöyle şey var babam şantiyede çalışıyor özel bir firmada patron kavramı çok yok yani şirketin kendi sahibi milyondolarlık projeleri yılda bir kez ziyaret ediyor arazi gibi yerlerde açıkçası amirin şefin ne derse o olur eğer ofis işi de olsa az çok böylr olur yani büyük firmalarda zaten rütbe sistemi gibi bişey var müdürün ne derse o olur yani değişebilir
herhalde hep uzun kollu gömlek takılsam bir şey olmaz?quote:
Orijinalden alıntı: SuwaTr
Hocam şöyle şey var babam şantiyede çalışıyor özel bir firmada patron kavramı çok yok yani şirketin kendi sahibi milyondolarlık projeleri yılda bir kez ziyaret ediyor arazi gibi yerlerde açıkçası amirin şefin ne derse o olur eğer ofis işi de olsa az çok böylr olur yani büyük firmalarda zaten rütbe sistemi gibi bişey var müdürün ne derse o olur yani değişebilir -
Bende merak ediyorum bu konuyu. Sağ kolumda full dövme var omuzdan bileğe kadar. Bu sene başlıyorum. Makine kazandım. Acaba iş hayatında problem olur mu ki?
açıkçası bizim şirkete gelsen laf olur , benim kolyem bile dikkatlerini çekiyor , dövmeyi sen düşün artık. ama kısakollu tişört kot falan takılabilirsin ben öyleyim -
nerede olursa olsun dövme bir sorun çıkartmaz, ama sizi işe alacak kişinin psikolojik durumuna bağlı olarak en fazla 1-2 iş fırsatını kaçırırsınız. sonuçta iyi iş, iyi donanıma bakar. siz ne kadar kendinizi geliştirirseniz insanların sizde gördüğü şeylerde o kadar değişir.quote:
Orijinalden alıntı: Miami Heat
Bende merak ediyorum bu konuyu. Sağ kolumda full dövme var omuzdan bileğe kadar. Bu sene başlıyorum. Makine kazandım. Acaba iş hayatında problem olur mu ki?
kıyafette ise devlette düz memur, mühendis farketmez, takım elbise istiyorlar. diğer özel şirketlerinde büyüklüğü ve çalışacağınız ortama göre değişir. sahada çalışacaksanız kimse sizi takım elbiseye zorlamaz. -
mühendis adamın yeri şantiyedir. masa başı değil. o yüzden giydikleri şeyler; postal, oduncu gömleği, kot -
İnşaat mühendisiysen şantiyeye pijamayla bile gidebilirsin. Tabi orda çalışan insanlara ayıp olur.
Ofise gelirken de bi pantolon üstüne de herhangi bir tişört veya gömlek giy farketmez.
Dövmeye şantiyede ustalar gıcık kapabilir hatta adını çıkarırlar dövmeli geliyo falan diye ama ofiste bi sorun olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de elektrik elektronik mühendisi olacağım. Bayanım ve ayak bileğimde küçük bir elmas dövmesi var. Bu bir sıkıntı olur mu kafam çok karışık
Sağlam bir mühendis olacaksan patron kendinde sana yasak koyma yetkisini bulamaz. Bulursada cezasını kendi çeker
Tai hakkında bi bilginiz var mı orada çalışan bir yakınınız?
Yapacağın işe de bağlı, müşteriyle hiç muhattap olmayan bir yazılımcı falan olsan birşey diyeceklerini sanmıyorum mesela.quote:
Orijinalden alıntı: xxxxo
Tai hakkında bi bilginiz var mı orada çalışan bir yakınınız? -
quote:
Sen düzgün birine denk GELmemişin Görücem ben seni
https://www.youtube.com/watch?v=JjgPShl0KsU
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxxxo
Tai hakkında bi bilginiz var mı orada çalışan bir yakınınız?
Söyle çok va rbenim tanıdığım TAİ Aselsan Havelsan Roketsan
Benzer içerikler
- slazenger nasıl okunur
- fullmetal alchemist izleme sırası
- komik korku hikayeleri kısa
- lilika kanda çıkar mı
- tuzla'nın en iyi semtleri
- black friday ne zaman 2025
- deprem güvenlik bilgileri
- penis nakli
- google çizim yap
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X