Şimdi Ara

Mühendisin Kendine Katabilecekleri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boş zamanları değerlendirmek için ne yapılabilir ?

programlama öğrenmek, çizim öğrenmek, dil öğrenmek gibi

Her mühendis kendi alanında branşında kendini geliştirebilmek için neler yapılabileceğini yazrarsa çok faydalı bir konu olabilir.

• Böyle bir konu olsun forumda.Bende merak ediyorum.Şimdilik sadece yaptığım yabancı dil öğrenmek okul dışında
  • ben almancadan nefret ediyorum feci başımı ağrıtıyor ama mühendis olacaksan ve makine mühendisliği gibi bişeyse ingilizcenin yanına bide almanca koyardım programlamayı bilmek lazım aslında bende öğrenmeyi düşünüyorum
  • Programlama veya çizim olursa ilerde çok yardımcı olur. Dili sorma bile
  • Programlama yabancı dil çizim bunlar bilindik şeyler başka spesifik önerileri olan var mı ? Bir de mesela programlama makine mühendisinin çok fazla işine yaramaz ama farklı program dilleri bilmek bir bilgisayar veya elektronik mühendisinin çok işine yarar bunun gibi ayrımları da yapabilirsek iyi olur. Aynı şekilde bir inşaat mühendisinin işine almanca pek fazla yaramaz ama arapça veya rusça deli gibi para kazandırır gibi...
  • İnşaat mühendisi; arapça veya rusça çok gerekir.Hele ki, Suriye yıkıldı BM 1 Milyar $ fon ayırdı.Esad gittiği gibi, param olsa sırf sadece ve sadece suriye için inşaat firması kurar, eski halep çarşısına falan arsasını alır, inşaatlara başlardım
  • Bizim mesleğe Almanca şart gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazılımda hem programa dili hemde ingilizce yanına başka bir dil eklemek ve Oracle Vb veritabanlarında kendini geliştirmek Alıcağınız maaşı arttırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Bizim mesleğe Almanca şart gibi.

Hangi bölüm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Hangi bölüm?

Muhtemelen tum muhendislikleri, ozellikle makineyi kastetti arkadas. Alman muhendisliginin dunya capindaki unu goz onune alindiginda ben de katiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Hangi bölüm?

Metalurji ve malzeme muhendisligi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.