Şimdi Ara

Mühendis olmak gerçekten çok mu kötü ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
7
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alsalar beni zevkle yaparım. Ama matematiğim yok, aslında fiziğim, kimyam ve biyolojim de yok :D matematik işlemlerini birine yaptırtabiliriz belki yani.

Alın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: Black Panther

quote:

kötü.

Blu yiyon parayı sorunca kötü mü oluyor ?

hee emin ol öyle

Abi şaka yapıyorum o belediyeden kaçırdığın sandalyeden her şey anlaşılıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

kötü.

hee emin ol öyle

ne belediyesi ne sandalyesi olum

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Arkadaş mühendisliğe fena halde karşı[

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kötü.

hee emin ol öyle

ne belediyesi ne sandalyesi olum

Abi şuan oturduğun sandalyeye ,etrafındaki şeyler çöp ,bu arada bende seni örnek alıyorum projelerim var baya görmek ister misin ?

• Millet okul filan demiş ODTÜ,Boğaziçi vs demiş ya çok dandik adı mühendislik olan bölümler okuyup işsiz kalıyorlar yada daha ilk okulda filanlar. İlk 10 a giremeyecek bir okulun bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum daha mezun olmadan son sınıfta işe girmiştim zaten, bölümde bu çocuktan bir cacık olmaz dediğimiz adamlar bile kısa sürede iş buldu. Düzgün bir mühendislik okursan (İnşaat, Makine, Bilgisayar, Elektrik&Elektronik vs.) işsiz kalmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Benim de kafamda mimarlık var ama ona da ihtiyaç kalmadı her yer mimar kaynıyo falan diyolar dh halkı siz ne düşünüyorsunuz?

Her yer mühendislik, iibf, mimarlık, hukuk mezunuyla kaynıyor.Sen buna göre meslek seçeceksen tıptan başka meslek seçemezsin.
  • Oda Arkadasim otomotiv muh. okuyo ove ove bitiremiyor yok tofaşa gircekmis kocaslanlara gircekmis yuzlerce kez ayni seyi soyledi 1 sene calisincada maasi hemen 3-4 bin olucakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Benim de kafamda mimarlık var ama ona da ihtiyaç kalmadı her yer mimar kaynıyo falan diyolar dh halkı siz ne düşünüyorsunuz?

Her yer mühendislik, iibf, mimarlık, hukuk mezunuyla kaynıyor.Sen buna göre meslek seçeceksen tıptan başka meslek seçemezsin.

Tiptan baska iyi meslek yok zaten

• İş hayatında yabancı dil bilgisi ne derece önemli? Onun yanında ofis programları vs?

• Tabiki kötü, millet imam hatip bitirip saraylarda yaşarken sen sanayide, tersanede, şantiyede sürünüyorsun 3 kuruş için

• quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

İş hayatında yabancı dil bilgisi ne derece önemli? Onun yanında ofis programları vs?

ofis zaten çok basit bir şey. Excell biraz zor sadece. Ofis programı bilmek ve ingilizce bilmek pek bir fark yaratmaz. İngilizce de ayağa düştü artık. Herkes biliyor. Ama iyi bilen insan sayısı çok az gerçekten. Yani bir yabancı ile akıcı olarak konuşabilecek fazla adam yoktur türkiye'de.
  • Benim babam network altyapı sistemleri ile ilgili şirketi var.Mühendislik oku gel yurutelim işleri diyor.İş sıkıntım yok ama derslerim başarılı değil sınıfın en mallarindanim.Aranızda varmı sıfırdan başlayıp çalışıp yapan.

• Bence muhendialik bitti ol cerrah veya doktor bak geyfin3 gng

• Çalıştığım yerde elektronik mühendisi çalışmaya başladı.Rölenin çalışma prensibini bile bilmiyor.Türkiye'de mühendisliği masa başında proje yapacağını zannedenler oldukça mühendislik 5-6 senede okulu bitirip sürünmek oluyor.

• Nordeus kullanıcısına yanıt
    ama hiçbişekilde bi mühendisin özel sektörde sırtından başkalarına para kazandıracağı gerçeğini değiştirmiyor.
  • EEM son dönemimdeyim şuanki aklımla hiç okumazdım. yani hiç bir bölümü okumazdım banagöre okumak boş birşey gereksiz. sizi kısıtlandırıyor. gerçekten araştırmacı bir yapınız varsa ve ortaya birşeyler koymak istiyorsanız kendi kendinize araştırın. internet çok büyük bir alem. istediğiniz bilgiyi öğrenebilirsiniz. okulda öğrendiğim herşey internetten öğrenilebilirdim . demem o ki okumayın gereksiz yere .hayat boş. MUTLU OLUN YETER. mutlu olmak belki simit satarak olacak onu allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbmfb -- 9 Aralık 2014; 19:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Çalıştığım yerde elektronik mühendisi çalışmaya başladı.Rölenin çalışma prensibini bile bilmiyor.Türkiye'de mühendisliği masa başında proje yapacağını zannedenler oldukça mühendislik 5-6 senede okulu bitirip sürünmek oluyor.

al birde buradan yak. rölenin çalışma mantığını bilmez ama o adam 3 katlı integral hesap etmek zorundadır mezun olabilmek için. senin gibilerde mühendisten iyiyiz diye dolanır "aha bak möhendsi olmuş röle nedir bilmiyor" diye gezersiniz ortalıkta. valla yazık acıyorum size. birde şunu düşün o adam araştırıp öğrenecek 5 yıl 10 yıl geçicek sağlam bir mühendis olacak. sen 10 yıl boyunca devreye röle bağlayıp bacak kesimi yapacaksın o ise uygun olan röleyi diğer binlerce emsali arasından bulacak seçecek devreye koyacak. YAZIK SADECE ACIYORUM. ünide de var böyle DGS ile gelmiş arkadaşlar. burnu havada birşeyler duymuşlar görmüşler ya sannki herşeyi biliyolar. sonra 12 yılda mezun oluyor o adamlar. labda basit bir devre kuramayıp senden yardım istiyorlar. basitse gel oku birader.
    yeni başlayan bir mühendisten beklentin olmayacak. ama emin ol senden 10 kat zeki 20 kat da öğrenme kapasitesi vardır. ama ego tatmini ve aşağılık kompleksi kavramları ağır bastığından malesef ülkemizde birşey öğretilmez anca eleştirilir. aşın artık şunları. böyle saçmalıklardan vazgeçin. İNSANLARA YARDIMCI OLUN. ama ben boşa konuşuyorum "TR" de herşey aynı insanlar ortalama 90 IQ ya sahip böyle bir ırktan yapıcı birşeyler beklemek yanlış. ben kaçar siz takılın bu saçma ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Millet okul filan demiş ODTÜ,Boğaziçi vs demiş ya çok dandik adı mühendislik olan bölümler okuyup işsiz kalıyorlar yada daha ilk okulda filanlar. İlk 10 a giremeyecek bir okulun bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum daha mezun olmadan son sınıfta işe girmiştim zaten, bölümde bu çocuktan bir cacık olmaz dediğimiz adamlar bile kısa sürede iş buldu. Düzgün bir mühendislik okursan (İnşaat, Makine, Bilgisayar, Elektrik&Elektronik vs.) işsiz kalmazsın.

Hangi okul ? Bide bu düzgün mühendislik dediğine azcık ondan azcık ondan ortaya karışık al sana endüstri mühendisliğide dahil mi ? Yani endüstri mühendisliği o dediğiniz mühendislikler içinde mi yoksa okunmasını önermez misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Millet okul filan demiş ODTÜ,Boğaziçi vs demiş ya çok dandik adı mühendislik olan bölümler okuyup işsiz kalıyorlar yada daha ilk okulda filanlar. İlk 10 a giremeyecek bir okulun bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum daha mezun olmadan son sınıfta işe girmiştim zaten, bölümde bu çocuktan bir cacık olmaz dediğimiz adamlar bile kısa sürede iş buldu. Düzgün bir mühendislik okursan (İnşaat, Makine, Bilgisayar, Elektrik&Elektronik vs.) işsiz kalmazsın.

Hangi okul ? Bide bu düzgün mühendislik dediğine azcık ondan azcık ondan ortaya karışık al sana endüstri mühendisliğide dahil mi ? Yani endüstri mühendisliği o dediğiniz mühendislikler içinde mi yoksa okunmasını önermez misiniz ?

:D :D okouyormusun seçeekmisin bende endüstrideyim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.