Şimdi Ara

Muharrem İnce’nin Brüksel pozu tartışma yarattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP'li Muharrem İnce’nin Türkiye karşıtlığıyla bilinen eski AB Türkiye Raportörü Kati Piri ile Brüksel’de verdiği samimi poz tepki çekti.
    Avrupa’da temaslarda bulunması dikkat çeken CHP’nin eski milletvekili ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, AB’den kimi yetkililerle görüşmelerde bulundu. Brüksel’de Avrupa Parlamentosu yetkilileriyle görüşen İnce’nin bir araya geldiği isimlerden biri de eski Türkiye Raportörü, Avrupa Parlamentosu Sosyalist Demokrat Grubu Başkan Yardımcısı Kati Piri’ydi.

Türkiye’nin PKK ve FETÖ’ye yönelik her mücadelesine “İnsan hakları” ve “düşünce özgürlüğü” eleştirisi yapan Piri’nin, en son geçen ay, FETÖ soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan eski CHP Milletvekili Aykan Erdemir’le samimi pozlar vermesi tepki çekmişti.

Avrupa Birliği’nde Türkiye aleyhinde çalışmalara önderlik eden Kati Piri, Şubat ayında Türkiye’nin AB müzakerelerinin resmen askıya alınması için çağrıda bulunmuştu. Piri “Avrupa Parlamentosu, AB’de oy veren kesimi temsil ediyor. Türkiye’nin katılım süreci gibi önemli konularda pozisyon belirliyoruz. Benim beklentim, AP Dış İlişkiler Komitesi’nin tıpkı bugün yaptığı gibi, iki hafta içinde AP’nin büyük bir çoğunluğunun Türkiye ile katılım müzakerelerinin askıya alınması yönünde karar vermesi” açıklaması yapmıştı.

İnce’nin Piri ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşması eleştiri konusu oldu. Sosyal medyadan gelen tepkilerin bazıları şöyle…
    https://veryansintv.com/muharrem-incenin-bruksel-pozu-tartisma-yaratti/

• bu site senin mi ?
  • bi zamanlar bu adamı forumda yere göre sığdıramayan chp liler vardı. ama sorsan kandırılan hep akp liler
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    he la benim İnce ye de mi laf yok
  • Muharrem İnce’nin Brüksel pozu tartışma yarattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Veryansın'ı nasıl bilmiyorsunuz yahu?

O değil de bu forumda İnce propagandası yapan tek ben varım, bilen bilir.

Ama Kati Piri adlı globalciyle sırmaş dolaş olması bende de hoşnutsuzluk yarattı açıkcası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne güzel işte ,başkan olursa bu anlamda yetkililerle samimi olacağı için diyalog kurması ilerleme kaydetmemiz daha kolay olur

Şu konuda bir hataya düşüyoruz çoğumuz uluslar arası ilişkilerde dost düşmen gibi kavramlar olmaz sadece menfaatler söz konusu olur. Biz pkk konusunda haklılığımızı anlatabiliyormuyuz yeterince sizce,lobi çalışması yapabiliyormuyuz. Bizim dış politikadaki eksikliklerimizden dolayı bu tip örgütler biz ezilen tarafız diye acındırma politikası yürütüyorlar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 19 Ekim 2019; 0:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawbreaker

ne güzel işte ,başkan olursa bu anlamda yetkililerle samimi olacağı için diyalog kurması ilerleme kaydetmemiz daha kolay olur

Şu konuda bir hataya düşüyoruz çoğumuz uluslar arası ilişkilerde dost düşmen gibi kavramlar olmaz sadece menfaatler söz konusu olur. Biz pkk konusunda haklılığımızı anlatabiliyormuyuz yeterince sizce,lobi çalışması yapabiliyormuyuz. Bizim dış politikadaki eksikliklerimizden dolayı bu tip örgütler biz ezilen tarafız diye acındırma politikası yürütüyorlar işte
    güzel mi

Lobi çalışması yapılmaz lobiler çalışır Dünya da bütün düzeni idare eden yahudi lobisidir Yahudi lobisine lobilik mi yapılacak

• Bunlar kadar samimiyse bende tasvip etmiyorum

Muharrem İnce’nin Brüksel pozu tartışma yarattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 19 Ekim 2019; 13:41:18 >
  • Aydınlık
    Kati Piri yine FETÖ’cülerle sarmaş dolaş - Aydınlık
    https://www.aydinlik.com.tr/kati-piri-yine-feto-culerle-sarmas-dolas-dunya-eylul-2019

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Veryansın'ı nasıl bilmiyorsunuz yahu?

O değil de bu forumda İnce propagandası yapan tek ben varım, bilen bilir.

Ama Kati Piri adlı globalciyle sırmaş dolaş olması bende de hoşnutsuzluk yarattı açıkcası.
    Muharrem İnce simdi devletci mi globalci mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.