Şimdi Ara

Muhalifler cezaevini tadacak!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yav arkadaş 15 yıldır aynı tatava, öyle olsaydı simdi sende burada böyle geniş geniş yazamazdın, genel af verecek halleri yok bu kadar vatan haiini varken ülkede, en doğrusunu yapıyorlar aslında vatan hainlerine yer açıyorlar:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

muhalifler kaşını oynatsa hapishaneye konulacak olması

Pantherus örneği gibi, bazı ekstrem örnekler vererek, Putin alasını yapıyor diyerek veya çeşitli başka argümanlar öne sürerek bu olayı desteklemen, asıl konu.

Pantherus veya onun gibi 30-50 kişi, belki de böyle özgürlükleri yok edici draconian yasalar cıkarılabilmesi için görevlendirilmiş kişiler dahi olabilir.

II. dünya savaşına ABD asla girmeyecekti ne oldu da girdi? Harbour limanını Japonlar bombalamış gibi yapıldı ve öyle girdi!

Siyasette işler hep böyle yürür. Bu mekanizmayı görmelisiniz. Başta Erdogan da olsa başkası da olsa maalesef işler böyle yürüyor. Bu işin Ecevit'i Erdogan'ı yok derken ona işaret ediyordum.

Gelişmeleri görmüyor musunuz, cok garip gelişmeler oluyor. Bu gariplikleri Erdogan yapıyor diye mi görmiyorsunuz yoksa? fakat son 3 haftadaki tarihte görülmemiş uygulamalar ile en Erdogancı kişiler bile biraz düşünmeye başladı. Kallavi örnek olacak. Pazaryerinde hep uğradığım manav cok konuşkan ve Erdogancıdır. Sarmısak alırken şaka yaptım: Bunlar Çin'den gelen sarmısaklardan değil değil mi dedim. Yok Kastamonu sarımsagı dedi. Corona dolayısıyla sormadım, Çin sarımsağı Anadolu gibi lezzetli değil o yüzden sordum dedim. Sorma ya bu Çin mahvetti bizi dedi. Ben Çin değil hükümet te mahvetti dedim. Evet hükümet önlemleri biraz abarttı dedi. "Hükümetimizin aldığı önlemlerle bu felaketten alnımızın akıyla cıkarız" tarzı bir şey söylemesini beklerken bu cevap ile şaşkına döndüm. Pazaryeri corona öncesine göre %10 dolu. Adam daha önce böyle bir durum hiç yaşamadı tabi ve bu durumdan biraz hükümeti de sorumlu görüyordu. Sanırım maddi / manevi sonuçlar direkt kendisine olumsuz dokunduğu için biraz öyle düşünüyordu. Daha sonra, Erdogancı olup olmadığını bilmediğim diger manavlara da benzer şeyler sordum, istisnasız hepsi uygulamaların aşırı olduğunu iletti. Ancak bu süreçte Erdogan'ın aslında o kadar rolü yok cunku Corona, tüm ülke hükümetlerinin ortaklaşa yürüttüğü bir plan. Her ülke hükümetleri bu planı uygulamak zorunda. Tek Dünya Hükümeti / One World Government / OWG 'ye hoş geldiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

temel konu, şu anki konumuz :

muhalifler kaşını oynatsa hapishaneye konulacak olması

Pantherus örneği gibi, bazı ekstrem örnekler vererek, Putin alasını yapıyor diyerek veya çeşitli başka argümanlar öne sürerek bu olayı desteklemen, asıl konu.

Pantherus veya onun gibi 30-50 kişi, belki de böyle özgürlükleri yok edici draconian yasalar cıkarılabilmesi için görevlendirilmiş kişiler dahi olabilir.

II. dünya savaşına ABD asla girmeyecekti ne oldu da girdi? Harbour limanını Japonlar bombalamış gibi yapıldı ve öyle girdi!

Siyasette işler hep böyle yürür. Bu mekanizmayı görmelisiniz. Başta Erdogan da olsa başkası da olsa maalesef işler böyle yürüyor. Bu işin Ecevit'i Erdogan'ı yok derken ona işaret ediyordum.

Gelişmeleri görmüyor musunuz, cok garip gelişmeler oluyor. Bu gariplikleri Erdogan yapıyor diye mi görmiyorsunuz yoksa? fakat son 3 haftadaki tarihte görülmemiş uygulamalar ile en Erdogancı kişiler bile biraz düşünmeye başladı. Kallavi örnek olacak. Pazaryerinde hep uğradığım manav cok konuşkan ve Erdogancıdır. Sarmısak alırken şaka yaptım: Bunlar Çin'den gelen sarmısaklardan değil değil mi dedim. Yok Kastamonu sarımsagı dedi. Corona dolayısıyla sormadım, Çin sarımsağı Anadolu gibi lezzetli değil o yüzden sordum dedim. Sorma ya bu Çin mahvetti bizi dedi. Ben Çin değil hükümet te mahvetti dedim. Evet hükümet önlemleri biraz abarttı dedi. "Hükümetimizin aldığı önlemlerle bu felaketten alnımızın akıyla cıkarız" tarzı bir şey söylemesini beklerken bu cevap ile şaşkına döndüm. Pazaryeri corona öncesine göre %10 dolu. Adam daha önce böyle bir durum hiç yaşamadı tabi ve bu durumdan biraz hükümeti de sorumlu görüyordu. Sanırım maddi / manevi sonuçlar direkt kendisine olumsuz dokunduğu için biraz öyle düşünüyordu. Daha sonra, Erdogancı olup olmadığını bilmediğim diger manavlara da benzer şeyler sordum, istisnasız hepsi uygulamaların aşırı olduğunu iletti. Ancak bu süreçte Erdogan'ın aslında o kadar rolü yok cunku Corona, tüm ülke hükümetlerinin ortaklaşa yürüttüğü bir plan. Her ülke hükümetleri bu planı uygulamak zorunda. Tek Dünya Hükümeti / One World Government / OWG 'ye hoş geldiniz :)
    İyi o zaman sadece şunu söyleyeceğim konuyu da kapatıyorum yani bir daha bir şey demek istemiyorum dediğimi dedim yukarıda, bunca zaman hele hele son 5 10 senedir bu ülkede sürekli eleştiriyorum ayağına yatıp paso hakaret etmekten öte gidemeyenler olmaya devam ettiği sürece 20 yıl değil 20 yılın üstüne akp iktidar olmaya devam ederse benim sorunum olmayacak muhalefetin sorunu olacak. Diyeceğim budur.

20 senedir kimse içeri atılmıyor uç örnekleri saymazsak ve bu yasa çıksa bile kimse atılmayacağı hal de atılacak gibi iddialarda bulunuyorsanız bu iddialarla yaşamaya devam edin derim geçerim. İyi akşamlar.

En altta yazdığın paragrafta manavcı abi dediğin kişi şuan kızdı ya erdoğan kötü der ama 6 ay geçsin hatta seçim gelsin unutur gider bunu yine erdoğan der merak etme bu hep böyle olmuştur.

Millet akp açılım yaptı diye şak oy vermeyi kesti akp ye sonra hükümet kurulamadı ne oldu gitti yine akp yi iktidar yaptı muhalefet eline geçirdiği fırsatı değerlendiremedi diye kızdı akp ye attı.

Yetmedi megir megri oldu yetmedi şimdi chp 'den belediye başkanı gidiyor Ahmet Türk 'ün elini sıkmaya taaaa diyarbakır 'lara ve hala ülkende bir sürü belediye başkanları pkk ile iş birliği yaptığı için alınıyor dün oldu kulp belediye başkanı görevden alındı o yüzden bu vatandaş bunları çabuk unutur o an sinir anı ile kızgınlık ile der, ki biz demez miyiz yer yer kızarız birini sinirden öldürmek bile ister hale geliriz ama sinirimiz geçince ne salak bir düşüncede bulunmuşuz deriz.

Ve yine tekrarlıyorum, yazdıklarımdan şu anlaşılmasın, ben kimsenin içeride yatmasını ya da içeriye girmesini istemem, ama şunu da biliyorum ki bu ülke de muhalefetin arkasına sığınıp bu ülke de terör örgütleri olduğunu bildiğimiz için ve pkk sından tut dhkp c sine ya da mlkp sine kadar bu örgütlerin içindeki kötüler muhalefetin arasına sığınıp kalkıp ülkeme hakaret ediyorsa seçilmiş olan cb 'ye hakaret ediyorsa ya da seçmenlerine ya da milletime hakaret ediyorsa kimse kusura bakmasın o içeride yatmayı hak etmiştir o yüzden internet ardında nickname 'lerin ardına sığınarak kim haklı kim haksız görülemiyor bu yüzdende internet ile gerçek hayatı bir göremeyiz bugün bunun önünü alamazsan yarın chp bu ülke de iktidar olsun zamanında deniz gezmiş 'i kimler astı ise gün gelir gene asarlar. O yüzden ülkeye kim kötülüyorsa baştan 3 5 10 50 kişiyi alacaksın ki bak bakalım 80 90 'lar yaşanıyor mu bir daha ya da darbeler ya da deniz gezmişler asılıyor mu mahir çayanlar yakılıyor mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 9 Nisan 2020; 23:16:18 >

• Cezaevlerinde yer kalmadı 118 tane yeni cezaevi yapıldı onlarda yetmedi. Haliyle bu kadar farklı sese yer lazım, yasanın amacı bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fetö dönemlerini gördük, bu gözler genel kurmay başkanını terörist başı diye içeri atanları gördü. Hiç bir şey bizi şaşırtmaz. Ama Allah büyüktür adeleti bükenleri nasıl rezil rüsva ettiğini gördük, bunlarında sırası gelir, gelmezse öteki tarafta gelir.

Nisa Suresi 135 - Ey iman edenler! Kendiniz, ana babanız ve en yakınlarınızın aleyhine de olsa, Allah için şahitlik yaparak adaleti titizlikle ayakta tutan kimseler olun. (Şahitlik ettikleriniz) zengin veya fakir de olsalar (adaletten ayrılmayın). Çünkü Allah ikisine de daha yakındır. (Onları sizden çok kayırır.) Öyle ise adaleti yerine getirmede nefsinize uymayın. Eğer (şahitlik ederken gerçeği) çarpıtırsanız veya (şahitlikten) çekinirseniz (bilin ki) şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır.

Orijinalden alıntı: x2yk

Burada ben bu yasal olayların çıkması için aylardır yazıyorum Putin bu yasayı çıkaraları 12 ay oldu, ve algı yalan iftira üzerine haber yapan kim olursa ceza uygulanacak dedi ama bizim ülke bunda geç kaldı diye aylarca yazdım durdum ben burada. Çok geç kalınmış bir şeydi ki bu dünya 'da birçok ülke geçti en son geçen ülkelerden biri de Rusya idi ve 12 ay oldu geçeli.

Algı yalan gerçek dışı devleti ve kurumları kötüleme üzerine yapılan haberler üzerine hayata geçen kanun ve yasalar kısacası internet yasası bizim ülkede de 1 2 yıldır çalışılan yasa ama çok geç kalınmış bir yasa, eylem yapamayanlar yollara çıkamayanlar nicknamelerin ardına sığınarak vpn lerin ardına sığınırak eleştirmekten öte gidemeyenler.

Forumda bir tanesi var pantherus mudur aç bak mesajlarına beni alsınlar diye uğraşan bir üyedir kendisi. :)

Bu kişiler kimlerdir DHKP C eylem yapamıyor artık ne yapıyor internetten saldırıyor, mlkp pkk sempatizanları ve örgüt üyeleri, yetmiyor son zamanlarda lgbt+ 'nin ardına sığınarak ortalığı birbirine katmaya çalışanlar yetmiyor kadın erkek düşmanlığı çıkaranlar din üzerinden saldıranlar aktivistler marjinalim diye geçinenler üniversitelerden ceza almış suç almış öğrenci tayfaları tkp komünist hareketleri daha çok var yaz yaz bitmez.

Alıntıları Göster
    Bugüne kadar savundugunuz akp denen cemiyetin hakkında neyi yalanlayabildiniz?

Kumpas dedik kumpas çıktı.

Cemaat ihanet ediyor dedik terörist çıktı.

Devletin her kademesine cemaatcileri yerlestiriyorlar dedik doğru çıktı.

Ümreden gelenler karantinaya alınmadı son tayfadan önce gelenler hastalığın yayilimini hızlandırdı dedik doğru çıktı.

O uçan saray hediye değil katara birşey verilecek dedik 3 kuruşa tank palet satıldı.askeri teknolojiler araplara peşkeş çekildi. Doğru çıktı. Hatta utanmadan fabrikanın peşkeş cekilmesini bile savunabilecek kadar vatansever oldunuz. Hiç yüzünüz kızarmadan...

Kaç tane haberde iftira var?

İftiralarinizi birileri burda yazsa iki dakikada konu kapatılır. Ben hala cuma günü yayınlanacak olan camide içki içme görüntülerini bekliyorum.

Ordumuzun ust düzey rutbelilerinin çocukları sizin İftiralarinizi yüzünden babasız kaldılar. Adamlar koğuşta intihar ettiler.

Hangisi yalan?
    Satilan kurumlar mı
    Ülkenin tariminin fişini çekip soğan depolarinda kurtulan soganlara baskın yapıp soğan ureticisini teroristlikle suclamaniz mı?

Yerli sarimsak bile zor bulunuyor. Fiyatı ortada.

Hastalıklı hayvan ithalatınız mı yalan?

Bugüne kadar kaç tane doğru söz döküldü ağzınızdan ki milleti hala suclayabiliyorsunuz?

Tepeler sahte dediniz kendi adamınız Bayraktar dokuluverdi Rte korkusuyla geriye takip özür diledi.

Ardından Erdoğan kendisi itiraf etti tapelerin gerçek olduğunu.

Bir tepenin hemen ardından cikip bir konuşma yaptı.

Dedi ki "KRİPTOLU TELEFONLARI BİLE DİNLEMİSLER "

O konuşmalar uydurma ise kriptolu telefondan yapıldığını nasıl anladı? Konuşmayı nasıl tanıdı?

İste bu soruları bile sormaktan acizsiniz. İki ihtimal var. Ya o soruyu soracak akla sahip değilsiniz, ya da bu suçlara ortak hissediyorsunuz kendinizi.

Ama tekrar söylüyorum. O ifade yanlışlıkla söylenmiş bir itiraftir.

Bugüne kadar kaç kere doğruyu söylediniz?

Yada muhalif insanların söylediğinin kaçı yalan?
    Feto da mı yanıldık?
    Ensar konusunda mı?
    Deniz feneri hırsızlığında mı?
    Katar ın bahşettiği 747 konusunda mı?
    Ergenekon çamurunuzda mı?
    Balyoz pisliginizde mi?
    Yoksa ülkenin kasalarinin dibine ekmek bandiginizi soylememiz mi yalandı?
    Devlet vazifesini yerine getirmek yerine fantazi olsun diye mi İBAN paylaşıyor?

Sattınız, savurdunuz, haram yediniz, yetimin hakkına yattınız, çocukları babasız, TSK yı sahipsiz bıraktınız, gazetecileri içeri attırdiniz, susturdunuz, korkuttunuz, kısa yoldan zengin ettiniz, ihaleye fesat karistirdiniz, patronları korumak için madencilerin canını emir altındaki is güvenliği uzmanlarina yuklediniz.

Mavi treni hızlı tren diye modifiye edip kaza yapan makinistin hayatını kararttiniz.

O kadar çok hayat ile oynayıp o kadar çok günah izlediniz ki sesi çıkan herkese karşı saldirganliginiz bu yüzden. Çünki yaptıklarınızı ödetebilecek kadar büyük bir ceza henüz kesfedilemedi.

En ufak bir sese tahammulunuz yok.

Ha adam yalan söylüyorsa hükümeti haksizca karaliyorsa ne olacak?

Zaten korkacak bir şeyiniz yok ki... Neden bu korkunuz? Haklı adam içi rahat olandır. Haklı adam elinde kanıtı olandır yalan söyleyenden çekinmez.

Sonuçta akp sayistayin görevini yapmasını mı engelledi?
    Ya da deniz feneri davasının üstünü mü örttü?

Cemaat soruları sizdirip kendi adamlarını devlet vazifelerine sokarken yönetimde Akp mi vardı?
    Herşeyin başında en başından beri Boris Yeltsin olduguna göre Tank paleti Yeltsin peşkeş çektiğine göre bağımsız kuruluşların dinleyip tepeler gerçek raporuna rağmen, Tam tapelerin nihai rapor için Tübitak a gideceği sabahın gecesine apar topar Tübitak başkanı Boris Yeltsin tarafından görevden alindigina göre size de oluyor?

Sizin bu agresif korkunuz kanun üstüne kanun cikarmalariniz veya bu savunmalarınız niye?

Bırakın Boris Yeltsin düşünsün.

Sizler ahlaklı, namuslu, haramı savunmayan tecavüzcü derneklere para aklamayan, pandemi felaketinde bile millete el açmak yerine görevini yerine getirip evde oturun gerisini düşünmeyin demeyi basarmis bir hükümetin onurlu savunucularisiniz.

Yukarıda saydıklarımın sizleri rahatsız etmesine gerek yok. Bırakın böyle baskıları, böyle çağ dışı uygulamaları savunmayı da bırakın. Sizin verecek hesabınız var. Savunabilecek hiçbirşeyi olmayan namusu onuru unutmuş olanlar dusunsun.

Sizler böyle uygulamaları savunursanız herkes der ki örtecek birşeyleri var demekki.

Sizin tayfanin aklına gelmez böyle şeyler.

Ama aklı kıt olan bizlerin kafasında bu tarz düşünceler oluşturur.

O yüzden bırakın. Bu yol yanlış yol. Size cemaat ile ilgili bile soru sorulduğunda cevabınız var.

Diyorsunuz ki 17-25 ten önceydi o... Veya başka bir cevap. Ama cevabınız var. Bazıları utanmazliktan cevabınız var sanıyor ama ben biliyorum öyle olmadığınızı.

ONUR, ŞEREF ve HAYSİYET ile!

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Bana savunduğunuz akp makp deyip durma ben akp oy verdim, Kılıçdaroğlu 'nun bu partiyi bu hale getirdiğini gördüğüm için üstüne CHP 'ye eskiden baykal zamanı oy vermiş biriyim ve daha eskisi de DSP 'ye oy vermiş biriyim. O yüzden ben akp savunmuyorum böyle yazdıkça akp ye oy kazandırmaktan başka bir işe yaramadığınızı aylardır burada anlatıyorum. İnanırsın inanmazsın kimseye hesap vermek zorunda değilim, rabbim bilir neye hesap vereceğimi.

Öyle yok öyle dedik böyle çıktı böyle dedik şöyle çıktı diye edebiyat yapma bana.

Klasik oda tv sözcü okur sabah akşam kendini ideoloji ile zehirlemiş biat ettiği partiyi sadece burada kelime olarak yazamıyor tipik sözcü ağzı ile yazar durur bana bunu.

Bir de demezler mi İmamoğlu hastane yapalım demişmiş Erdoğan İmamoğlunun dediğine gelmişmiş bunu yazan kim Sözcü eeee aç bak haberleri Meral Akşener 'de demiş, yetmemiş Fatih Altaylı 'da demiş eeeee ondan bahseden yok sözcü okur gelirler biat eder gibi yazarlar sonra bak İmamoğlu dedi diye. O yüzden yazdığın birçok haberin hikayesi de buna benziyor. Akp si umrumda değil ama böyle biat eder gibi de muhalefet kafası ile de yaşamıyorum.

O yüzden git akp 'lilere yaz bunu sen kim akp 'liyim diyorsa üyesiyim diyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Bana savunduğunuz akp makp deyip durma ben akp oy verdim, Kılıçdaroğlu 'nun bu partiyi bu hale getirdiğini gördüğüm için üstüne CHP 'ye eskiden baykal zamanı oy vermiş biriyim ve daha eskisi de DSP 'ye oy vermiş biriyim. O yüzden ben akp savunmuyorum böyle yazdıkça akp ye oy kazandırmaktan başka bir işe yaramadığınızı aylardır burada anlatıyorum. İnanırsın inanmazsın kimseye hesap vermek zorunda değilim, rabbim bilir neye hesap vereceğimi.

Öyle yok öyle dedik böyle çıktı böyle dedik şöyle çıktı diye edebiyat yapma bana.

Klasik oda tv sözcü okur sabah akşam kendini ideoloji ile zehirlemiş biat ettiği partiyi sadece burada kelime olarak yazamıyor tipik sözcü ağzı ile yazar durur bana bunu.

Bir de demezler mi İmamoğlu hastane yapalım demişmiş Erdoğan İmamoğlunun dediğine gelmişmiş bunu yazan kim Sözcü eeee aç bak haberleri Meral Akşener 'de demiş, yetmemiş Fatih Altaylı 'da demiş eeeee ondan bahseden yok sözcü okur gelirler biat eder gibi yazarlar sonra bak İmamoğlu dedi diye. O yüzden yazdığın birçok haberin hikayesi de buna benziyor. Akp si umrumda değil ama böyle biat eder gibi de muhalefet kafası ile de yaşamıyorum.

O yüzden git akp 'lilere yaz bunu sen kim akp 'liyim diyorsa üyesiyim diyorsa.
    Ben yazımın hicbirherinde chp yı savunmadim. Evet oyumu chp ye veriyorum. Ama kilicdaroglunun şu chp sini savunmuyorum. Sadece ülkeye gelmis geçmiş en büyük ihanetleri eden partiye oy vermek yerine chp yı tercih ediyorum.Chp nin değişmesi gereken cok seyi var. Ama Türkiye'nin chp den daha büyük sorunu Akp.

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben anlamam, ben burada defalarca yazdım akp den önce chp trmizlenmeli ki akp 'ye oy verenlerinde chp 'ye oy vermesi için bir ihtimali olsun ki bu insanlar zamanında nasıl DSP 'ye oy verirken günü geldiğinde akp 'yi iktidar yaptı ise aynı insanlar DSP 'den akp ye ve sonra da CHP 'ye geçmesini bilirler ama bu ülke de küçük balığı yemeden büyük balığı yemek için uğraşırsa bu millet sonucu 20 yıldır akp 'nin iktidarlığı olur bunu anlayamayanlarda daha gider CHP 'ye sırf akp 'yi indirmek için oy verir. İmamoğlu ne umutlar taşıyordu ama öyle ucuz hesaplarla olmuyor bu iş şimdi herkes düşünüyor Kılıçdaroğlu varken İmamoğlu nasıl cb adayı olacakmış ya da Kılıçaroğlu varken nasıl Mansur Başkan cb adayı gösterilecekmiş hala neyin göremiyorsunuz işte CHP oy atmak mesele değil oy at akp gitsin oh be bitti demek değil CHP 'nin geçmişi ortada ne kadar ayakta kalabildiği ortada seçim zamanları o yüzden CHP temizlenmeli küçük balığı yemesi lazım önce bu kendi seçmeni yemezse daha İmamoğlu seçildikten sonra 1 yıl olmadan verdiğim oya pişmanım diyen bir sürü insan göze batmaya başlar birileri de onlar akp li idi zaten demeye başlar, aradan sıyrılan yine akp olur ha akp 'de sırf Erdoğan için oy veriliyor bunu herkes biliyor Erdoğan yok ise akp 'nin işi de yok gibidir bunu kendi seçmeni de söylüyor. O yüzden temiz bir siyaset istiyorsak akp ile uğraşmayı bırakan bir siyaset dizayn edilmeli ve akp ye oy veren insanların oyları temiz partiye temiz bir şekilde gönülden kaydırılmalı ama bu şekilde olursa yine yazıyorum sonucu ortada akp nin 20 yıldır iktidar olması hikayesi yaşanmaya devam eder. O yüzden umrumda değil istediğin kadar chp ye oy ver ola ki başa gelsin millet ittifakı ve birbirlerine girmeye başlasınlar tıpkı bugün belediyeler alınmaya başladığında olduğu gibi İyi parti birçok yer de CHP 'ye destek verdi peki ne aldı tabanı seçmenleri parti içindekiler büyük rahatsız biz kullanıldık diyor üstüne de 2 tane milletvekili istifa etti üstüne başkanlar il başkanları ve daha neler olacak kim bilir böyle akp mi gönderilir insanlar akp den kaçtık chp 'nin bu haline yakalandık diyor böyle mi üke yönetilecek ne kadar ayakta kalır bu sistem millet ittifakı geldi kim neyi nasıl paylaşacak ya da iyi parti sürekli diyor eski sisteme döneceğiz gelirse millet ittifakı diye eski sisteme döndün yine chp 'ye kim bilir neler diyecek iyi parti ağzını açacak yumacak eleştirecek eee sen millet ittifakı idin nasıl iş bu. Zamanında nasıl mhp chp ekmeleddin olayı yaşandı ise millet ittifakınında başına gelecek olan bu olur görüşüm ha sonrası yine akp 'nin yağına sürülür açılım sonrası akp nin oylarının düşmesi ve sonra hükümet kurulamadı tak yine akp iktidar yapılması işte bunlar gerçekler, akp gitsin diye oy atmakla akp gönderilmez ha ne yapacağom akp ye oy atma bu demek değildir chp 'ye oy atmak zorundayım. Beğenmiyorsan başkanını çaresiz bir şekilde gidip oy atmayacaksın buna denize düşen yılana sarılır misali denir üstüne yapılacak olan hep dedim akp den önce chp küçük balık yenirse madem kılıçdaroğlu 'nu istemiyor seçmeni al aşağı edecek ki o adamda anlasın gitme vakti geldiğini ama üstüne adam sürekli yüzde 25 22 26 'da tutulursa bu adam kendini stabil görür ve bir sonraki seçime hazırlar. Bakınız DSP seçildiği dönemlerde CHP 'nin baraj altı kaldığı dönem hadisesi. O yüzden ben böyle görüyorum bu sizin taktiğinde bir işe yaramadığnı yıllardır gördüm.

• Valla her muhalif yazı yazanı içeri tıkmak konusunda kendilerine başarılar dilerim. Hukuk sistemini örneklem bazında işletebilirler ancak. Bir milyon insan yazar. 500 tanesini örnek olsun diye yargılarsın. 1 milyonunu içeri mi atacan? Var mı o gücün? Hapisanen? Yargı sistemin? Hehehehehe! Sanmıyorum.

Örneklem yapıp, "Bak! konuşma! Konuşursan bu olur!" diye milleti korkutacaksın. Millet bunu yemezse ne olacak? 1 milyon muhalif yazı 2 milyon, 2 milyon muhalif yazı 3 milyon olursa ne olacak? Nasıl yetişeceksin? Kime yetişeceksin? Kimi, neye göre örnek teşkil etsin diye yargılayıp hapse tıkacaksın?

Piyango gibi... Ben saygı ve devlet büyüklerini rencide etmeyecek çerçevede doğru olanı söylemeye devam ederim. İsteyen alınsın, isteyen darılsın. Bu tarz eleştrileri de yargılama konusu haline getirirlerse umurumda bile olmaz. Doğruyu söylemeye devam ederim. Etmeliyiz çünkü. Piyango bana vurursa da yargılanırız abi. Nedir yani? Bundan mı korkacağım? Atan kurşun yemiş vatan için. Sen çoğu çoğu 1 yıl hapse girecen? Bir şey mi? Gireriz, koçlar gibi yatarız, çıkarız. Kimse de kötü gözle bakmaz, kimse de "cık cık cık" demez. "Helal lan adama, doğru bildiği için girdi, koçlar gibi yattı" der.

Hatırlatırım, sayın Cumhurbaşkanımız da yargılandı, hapse girdi. Kitlesi bu sebeple kendisine hiç kötü gözle bakmadı, aksine saygı duydu. Kahramanlar yaratın. İşimize gelir. Hatta, bir gün düzeni değiştirme fırsatını ele geçireceğini bilse, hapse girmek için sıra olacak binlerce insan var ülkede. O yüzden yerinizde olsam çok da şey etmezdim. Bataklıkta olduğunuzu kabul edin. Fazla çırpınmayın. Sizin durumunuzda ömrünüzü bu uzatır.

• YauW zEn Ne DiyEZiN gRdAjıM
  • Adam o kadar şey yazmış, cevap olarak "WALLAHİ BEN ANLAMAM HE" yazmış adam. Niye ciddiye alıp anlatıyorsak kim kime istiyorsa oy atsın birader ben bıktım millete laf anlatmaktan kaç yıldır. Adam haklı vallahi anlamıyorlar.
    Önemli not: Troll değilim. Zaten gerçekten troll olanlar, troll olduğunu belli etmemeye çalışır ve hiçbir zaman ben trollüm demez.

AMD Ryzen 9 7950X3D /// Nvidia GeForce RTX 4090 /// Asus ROG Crosshair X670E Hero /// NZXT Kraken X63 /// ASUS Essence STX II Sound Card /// G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6400MHz CL32 64GB /// Seagate BarraCuda Pro 10TB /// Samsung 860 QVO SSD 4TB /// Crystal Series 570X /// Seasonic 1200W Prime // CableMod PRO ModMesh Renkli Kablo // Alienware 34 QD-OLED (AW3423DW) + Dell UltraSharp UP3218K

Kroyum ama para bende.
  • Adam Şili ile Türkiye yi bir tutmaya çalıştığı yerden sonrasını okumayi bıraktım.

Gaçın kurban gaçın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.