Şimdi Ara

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Mansur yavaş olmayacağı gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kemal Kılıçtaroğlunun ilkesiz siyasetini devam ettiren Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu gibi biri aday olursa bu sefer geçen seçimde yaptığım hatayı yapmam, Chp'nin adayına oy vermem. Tabi rte gibi Türkiye yi yolsuzluğun hırsızlığın aymazlığın adam kayırmanın merkezi haline getiren bir adaya da oy vermem. İlkelerim ile uyan bir aday bulursam seçimi kaybedeceğini bilsem de gider ona oy veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 17 Kasım 2024; 0:1:44 >
  • Kemal Kılıçtaroğlunun ilkesiz siyasetini devam ettiren Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu gibi biri aday olursa bu sefer geçen seçimde yaptığım hatayı yapmam, Chp'nin adayına oy vermem. Tabi rte gibi Türkiye yi yolsuzluğun hırsızlığın aymazlığın adam kayırmanın merkezi haline getiren bir adaya da oy vermem. İlkelerim ile uyan bir aday bulursam seçimi kaybedeceğini bilsem de gider ona oy veririm.

• Hala özgür özel ve imamoğlu güçlü isim. iktidar

da ikisini istiyor ekrem imamoğlu kadar hata yapmaya meyilli birisi yok. Mansur yavaşın chp teşkilatlarında hiçbir nüfuzu yok. iktidara geldi diyelim başkanlık sisteminde mansur yavaşın yakın çevresine kimleri yerleştireceği chp içerisindeki anti-mansurcu tayfayı tasfiye edip etmeyeceği belirsizliği varken mansuru düşünemiyorum.

Valla yalan yok ben kazanacağını düşünenlerdenim .ama iyi aday olduğu için değil bir siyasi kimliği olmadığı için akp mhp yrpden felan %10 oy koparır(He mecliste dağılım önemli 2.tur bu psikolojik etki yapar) imamoğlu olursa 2. kk olur . yerel seçimde bile kemalden 200.000 az oy aldı bütün muhalifleri ekreme eklesen bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 17 Kasım 2024; 0:9:12 >

Mansur Yavaş'ın üç katlı apartman bile yönetemeyeceği gerçeğini kabul etmen güzel yine de.

AKP'nin Ekrem'i devirebilmesi için sadece 2 seçeneği var. Bunu da herkes biliyor zaten.

haberler
    Ahmet Türk'ü ziyaret eden İmamoğlu'nun Mardin'e girişi dikkat çekti
    https://www.haberler.com/politika/ahmet-turk-u-ziyaret-eden-imamoglu-nun-mardin-e-18052539-haberi/

haberler
    Ahmet Türk, kendisine desteğe gelen İmamoğlu için 42 oğlak kestirdi
    https://www.haberler.com/politika/ahmet-turk-kendisine-destege-gelen-imamoglu-icin-18053254-haberi/

• Üç katlı bir apartmanı bile yönetemeyecek adamın adı cb adayı olarak falan geçiyor şaka gibi gerçekten

Yanlız Ümit Özdağ ın lider vasfı hitabı karizması vs mansurdan çok çok daha fazla güçlü lider ama teşkilatlanması yok ordan kaybediyor CHP de olsa idi ekremin mansurun esamesi okunmazdı

• Mansur Yavaş'ın bırakın CHP adayı olmayı ilerde CHP'den kovulmazsa iyidir. Bu yerli milli duruşu çıkışları ve söylemleri birilerini çok rahatsız ediyor çünkü. En basitinden Esenyurt'a atanan kayyum sonrası çıkışı. Veya Özgür Özel ben El yükseltiyorum Kürtlere devlet vaad ediyorum derken Mansur Yavaşın ses çıkarması üstüne milli bayramlarda bile ortaklaşamadığkmız partiler ile yol yürümemeliyiz çıkışları çok değerliydi.

DEM zaten Mansur Yavaş'ın adaylığını istemez. CHP'den DEM'in iznini almadan bırakın aday çıkarmayı tuvalete bile gidemez.

Ben Kayyum atamalarında gidip DEM'liler ile aynı otobüsde görünmem diyen DEM ve CHP ortak adayı isme körlemesine sahip çıkmayan Mansur Yavaş mı yoksa Taaa Mardin'e kayyum atanan belediyelerin ayağına kadar giden İmamoğlunu mu ister sizce ?

Açıkçası Milliyetçi Muhafazakar bir insan olarak çoğu milliyetçi gibi bende Olacaksa Mansur Yavaş ayarında bir Cumhurbaşkanı isterim lakin kadrosuzluk ve arkasında basın olmaması Mansur Yavaş'ın çevresinin zayıf olması onu bitiriyor. İmamoğlu ülke ülke şehir şehr hatta teşkilat teşkilat boşuna gezmiyor.

İBB boşuna 60-70 gazeteciyi ülke ülke gezdirip tüm masraflarını karşıladığı etkinlikler tatiller yaptırmadı :) En ufak bu konser muhabbetinde bile Mansur Yavaş'a vurun abalıya hesabı saldırırken İmamoğluna tek kelime eden yok ! Medyada resmen İmamoğluna yakın medya var. Onu eleştirmeyen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 17 Kasım 2024; 1:1:23 >

• Elliki milliyetçi bir adaya oy atmaz. Ümmetçi istiyorlar.

Biden Amerika'yı yönetmişse bu başkanlık olayını çok abartmamak lazım

RTE ülkeyi 22 sene yönetti yaptığı en önemli şeyler eski sistemi yok etmek başardığı tek şey bu .. ekonomi ,dış politika vs hep geriye gitti sıradan biri olsaydı bile bu kadar kötüye gidemezdik

• Ekrem aday olacak İstanbul’da nasıl haşırttt!!! diye geçirdiyse bunu ülke genelinde yapacak. Zaten darbeci hazımsızlar o yüzden kendisini siyasetten yasaklamaya çalışıyorlar ama nafile. Ekrem bu ülkenin Cumhurbaşkanı olacak, bunun önüne geçemezsiniz. Son seçimde 10 kişi adamın üstüne çullandınız hepinizi üst üste koydu.

Mansur falan ne kadar iyi adam olursa olsun bu akpli cazgırlarla uğraşanaz, bunların çevirdikleri dolaplar entrikalarla falan baş!edenez. Dinsizin hakkından imansız gelir o kişi de Ekrem’den başkası değildir. Benim gönlğmde yatan asıl aslan ise Tanju reis ama o da Bolu dışını düşünmüyor
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Yaw muhalefet de aynı iktidar da aynı

Değişen bir şey yok İmamoğlu hasort diye geçirse ne olacak ?

Şuan ki ak parti den başka bir düşünce yapısı mi var?

Biz ak parti gitsin diyoruz siz RTE 2.0. gelsin diyorsun

Yavaş hiç bir şekilde aday gösteren yok çünkü iktidar da muhalefet de demci oluyor

ankarada yaşayanlar anlar. yollar mayın tarlası oldu iyice. trafik heryerde kilit. bir yol çalışması aylar sürüyor ve aylarca eve gidemiyorsun saatlerce. konser olayı da noktayı koydu bende.

tabiki yine akp adayına oy vermem ama mansura da oy çıkmaz artık benden. cb adayı olursa zaten hiç vermem.

Melih Gökçek i görmüş bir şehirin Mansur Yavaş a belediyeciliği çok zayıf demesi komik.

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • Mansur iktidar olursa eğer CHP içindeki antimansurcu tayfanın hicbir etkisi olmaz ama CB seçimleri belediye seçimlerinden çok farklı Mansur un da ne kadar şansı olur bilemiyorum

Hocam kazanabilir şansı var ama insanlar pek tanımıyor mansuru birde bizim insanımız liderci adamcı olduğu için hitaba agresiflige bakar ben mansurda bunları göremiyorum o yüzden benim için şüpheli ayrıca Ankara da yaşıyorum belediyeciliği de çok zayıf malesef

• Mansuru diyorsan bende sana katılıyorum ekremde dahil . Mansur yavaşın tek mahareti ekrem imamoğlu yenilenen 2. istanbul seçiminden sonra çok fazla siyasi polemiğe girip hdp açıklamalarından sonra mansur kendine dönük gözükünce işinde gücünde tüm türkiyeye yakışan başkan modeli yarattı kendiliğinden . şimdide ekremin talihsiz hdp açıklamalarından sonra muhafelet içerisindeki merkez seçmen kendine lider arayışına girdiği için mansuru cumhurbaşkanlığına örnek gösteriyorlar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.