Şimdi Ara

Muhafazakar bir ailede olup dövme yaptıran var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dövme yaptırmayı düşünüyorum ama ailem tutucu ve ailemle yaşadığım için çekiniyorum laf etmemeleri falan mümkün değil kesinlikle bir terslik yaparlar.

Bu durumu yaşayıp aşmış olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben dövmeye önceden çok heves ediyordum, ailem asla izin vermiyordu sürekli pişman olursun diyorlardı.

Ama ben kafaya koymuştum yaptıracaktım kesin, gidip onların görmeyeceği bir yer düşündüm ve kasığıma dövme yaptırdım. Çapa çizdirmiştim.

Şuan tekrar dövme yaptırasım var, büyük ihtimalle koluma veya karın boşluğuma yaptıracağım. Artık ailem karışmaz bu saatten sonra.

• babam dedin bi yapıdan gelme ama ne saçıma ne sakalıma laf der nede kız arkadaşıma ses çıkarır kolunda dövmeler var iğne ile yapılanlardan eskiden nerde makina. bayram paşada 5 yıl yatmışlı var

hatta bi ara evde kız arkadşımla evdeyken gelmişti. ev benim bekar evi babam ansızın gelmişti. hiç sesini çıkarmadı.en son tek bi laf etti.. oğlum o kız senden kilolu ben 68 kilo kız 80 90 vardı ama kısa boylu. baba dedim çay kahve içtik ittir ulan benden çıktı bana anlatıyor...

uzun lafın kısası anlayışlı insana hastayım..

• Arapça yaptır dövmeyi sorun olmaz.

• Gotune yaptir hocam
  • Kabenin resmini sirtima yaptirdigimda babam aglamisti senle gurur duyuyorum demisti odur budur sirtimda kabeyle geziyorum
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt

İyi de senin baba profili aşırı başka hiçte dediğim yapıda değil. Benim her kız arkadaşım olduğunda ileride onunla evlenicem sandılar. Kafaları tamamen büyü oku iş sahibi ol evlen çocuk yap. Tamamen bunun üzerine kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 11 Mart 2021; 9:23:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beline gül dövmesi yaptır görmezler

• Oku is sahibi ol evlen çocuk yap. Bence ailen seni düşünüyor. Olması gereken bu. Dövme konusuna gelince yaptırıyorsan bile koluna yada eline yaptırma ailen için değil sende sürekli görürsen bıkarsın dovmenden.
  • Csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailene söyle onlar kendilerine yaptırmasın. kendi vücudun için başkasından izin almak neden ?

benim ailem aşırı muhafazakar, dün kaş piercing yaptırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam Kasınıyor -- 11 Mart 2021; 11:14:50 >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt

:D

Hocam şuan saklama sıkıntım yok.

• Yaptırırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.