Şimdi Ara

MUHABBET KUŞUMUN ÜZERİNE BASTIM :((((((( Edit; Kuyruğu koptu sadece Durumu İyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
2
Favori
16.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ağlıyoruz şuan evde annem ben kardeşim mutfaktan odaya girdim sofraya geçerken kuş bağırdı bir baktım üzerine basmışım normalde dikkat ederim kuş hiç yere gelmezdi nasıl olduysa sofra bezine geldi bugün bi an unttum onun yerde olduğunu ama çok geçti artık

kuşun kuyrukları koptu en uzun 3 tüyü kafese girdi ayağını topladı uyuyor şuan belliki canı acıyor ölürse hayatım boyunca unutamayacağım bir acı oturacak içime..

umarım eskisi gibi olur.. dua edin

edit

kuş demin aynasıyla oynadı keyfi yerine geldi sadece kuyruğuna basmışım demekki ucuz kurtartık kuşunuza gözünüz gibi bakın aman.. yazık ufacık canı var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Aralık 2014; 10:26:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kuşların Kuyruğu Koparsa Ne Olur?

Bir kuşun kuyruğu, kanatları gibi uçması için gerekli olan önemli bir yapıdır. Kuyruk tüyleri, kuşun gövdesini stabilize etmesine, yön değiştirmesine ve dengede kalmasına yardımcı olur.

Eğer bir kuşun kuyruğu koparsa, bu durum uçma kabiliyetini ciddi şekilde etkileyebilir. Kuşun dengesi bozulabilir, yön değiştirmekte zorlanabilir ve yükseklik kaybedebilir. Bu durum, özellikle kuşun yiyecek ve barınak aramasını zorlaştırabilir.

Kuyruk tüylerinin kopması, kuş için ağrılı bir deneyim olabilir. Ayrıca, kopan tüylerin yeniden uzaması zaman alabilir ve bu süre zarfında kuşun uçma kabiliyeti kısıtlanabilir.

Bir kuşun kuyruğu koparsa, yapılması gereken en iyi şey onu bir veterinere götürmektir. Veteriner, kuyruğun durumunu değerlendirebilir ve gerekirse tedavi önerebilir. Bazı durumlarda, kopan kuyruk tüyleri yeniden takılabilmektedir.

Kuşun kuyruğunun kopması durumunda, onu sıcak ve sakin bir ortamda tutmak ve bol miktarda yiyecek ve su sağlamak önemlidir. Ayrıca, kuşu stresten uzak tutmak ve çok fazla hareket ettirmemek gerekir.

Kuyruk tüylerinin yeniden uzaması için gereken süre, kuşun türüne ve kopan tüylerin sayısına bağlı olarak değişebilir. Bazı kuşlarda tüyler birkaç hafta içinde yeniden uzar, ancak bazı kuşlarda bu süre aylar alabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İnşallah eskisi gibi olur. Dikkat et olum ya :'(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

İnşallah eskisi gibi olur. Dikkat et olum ya :'(

tam görmedim ama galiba kuyruk kısmına bastım etli kısmına bastım mı bilmiyorum ama bayağı bağırdı
  • vay be o kadar uzun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçekİslam

vay be o kadar uzun mu

ayağımın ucuyla bastım galiba son anda kaçmaya çalıştı heralde
  • Okurken içim gitti lan inşallah bir şeyi yoktur.
  • Icim gitti .. insallah duzelir veterinere gotur bence kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst baldıra bi şeyler oldu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [csb dir umarim

• :( Geçmiş olsun hocam ben de geçen ay 4-5 senelik muhabbet kuşumu kaybettim. Şans eseri o gün kapının diğer ucunda anahtar kalmış kapı açılmıyordu 2-3 saat sonra balkondan girdik eve girince ilk işim kafese bakmaktı bir baktım kafeste masumca ayaklarını uzatmış yatıyordu :( Şimdi Sultan Papağanı aldık ama hiçbir kuş Maviş'in yerini tutmaz tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Breakst- -- 6 Aralık 2014; 7:33:45 >
  • İnşallah ciddi birşey olmamıştır ve veterinere götürecek imkanın varsa götür vicdan azabı daha kötü yapar. Okudukça kötü oluyorum ya
  • 13-14 sene önce aynı olayda bizim kuş ölmüştü . kan kusmuştu zavallı .

şimdi yine bir kuşumuz var ama şu an avizenin tepesinde oturuyor ve tek yaptığı şey lezzetsiz çipetpet . ıslık çalıyorum ötüyor ama hareket yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 5 Aralık 2014; 19:17:57 >
  • Veteriner kuşa bakmaz. En azından bizimkine bakmadı. Sehrinde veterinerlik bolumu olan uni varsa oraya gotur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben böyle bir acı yaşamadım evlat acısı dedikleri buymuş nede çok seviyodum ya tamda ele alışmıştı
  • umarım bir şeyi yoktur, iyi hissediyordur
  • Gerçekten üzüldüm, ölmediyse Allah korumuş. Veterinere götürün hemen.
  • Allah yardımcın olsun kardeş Muhabbet kuşunu kaybetmek çok büyük bir acı hele de tam ele gelmeye başlamış, alışmışken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay Karanlık

Gerçekten üzüldüm, ölmediyse Allah korumuş. Veterinere götürün hemen.

yere gelince hiç kaçmıyoki üzerine bilerek bassam yani kaçmaz ölür. şapşal bir kuştu zaten çok seviyorum o tarafını...
  • çok narin hayvanlar en ufak bir dikkatsizlik hayvanın hayatına mâl olabiliyor.

o yüzden bence hiç beslememek çok üzülüyor insan gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Orijinalden alıntı: Ay Karanlık

Gerçekten üzüldüm, ölmediyse Allah korumuş. Veterinere götürün hemen.

yere gelince hiç kaçmıyoki üzerine bilerek bassam yani kaçmaz ölür. şapşal bir kuştu zaten çok seviyorum o tarafını...

İnşallah bir şey olmamıştır, ben bir keresinde rüyamda çok küçük bir kuşun üzerine bastığımı görmüştüm o bile çok kötüydü uyandıktan sonra etkisinde kalmıştım
  • kuşum ötmeye baladı biraz sanırım sadece kuyruğuna başmışım inş öyle olmuştur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.