Şimdi Ara

Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yaklaşık 7 aylık olan muhabbet kuşum Tarçın geçen haftalarda mantar hastalığı olmuştu. Veterinere götürdüm, bize günlük süreceğimiz bir krem ve hergün suyuna katacağımız bir vitamin verdi. Kremi akşam sürerseniz sabaha aynı yerlere mutlaka zeytinyağı sürün dedi. Bu tedavi geçene kadar uygulanmalıymış. Yaklaşık bir hafta veterinerin dediği şekilde kremi sürüp vitamini verdim. Ancak kuşum kremin gagasının etrafında oluşundan çok sinir oluyordu ve zeytinyağının kokusunu da hiç sevmedi. Sürekli kaşındı ve tüylerini temizlemeye çalıştı. Bu arada birsürü tüyünü de yoldu. Mantar hastalığının geçtiğini düşünüyorum çünkü gagasının etrafında beyazlık kalmadı. Kafesini de birkaç defa sirkeli su ile temizleyip duruladım. Vitamini vermeye devam ediyorum ama bugün de dışkısının rengi değişti. Neler oluyor acaba.. Yardım lütfennn... :( Bu arada ek gıda fazla bişey yemek istemiyor..yemle besleniyor.
     Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: ipekneslihan

Merhabalar, yaklaşık 7 aylık olan muhabbet kuşum Tarçın geçen haftalarda mantar hastalığı olmuştu. Veterinere götürdüm, bize günlük süreceğimiz bir krem ve hergün suyuna katacağımız bir vitamin verdi. Kremi akşam sürerseniz sabaha aynı yerlere mutlaka zeytinyağı sürün dedi. Bu tedavi geçene kadar uygulanmalıymış. Yaklaşık bir hafta veterinerin dediği şekilde kremi sürüp vitamini verdim. Ancak kuşum kremin gagasının etrafında oluşundan çok sinir oluyordu ve zeytinyağının kokusunu da hiç sevmedi. Sürekli kaşındı ve tüylerini temizlemeye çalıştı. Bu arada birsürü tüyünü de yoldu. Mantar hastalığının geçtiğini düşünüyorum çünkü gagasının etrafında beyazlık kalmadı. Kafesini de birkaç defa sirkeli su ile temizleyip duruladım. Vitamini vermeye devam ediyorum ama bugün de dışkısının rengi değişti. Neler oluyor acaba.. Yardım lütfennn... :( Bu arada ek gıda fazla bişey yemek istemiyor..yemle besleniyor.
     Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm Muhabbet kuşumun tedavisi için yardımmmm

iyi bir veterine götürdünmü ? zeytinyağı gereksiztir yağlı mağlı . bir bepantene krem ve kuşlar için özel kremler var iyi bir doktora götür kuş haklı zeytin yağı nedir

• Aslında bende öyle düşündüm ama ilaç ile ilgili bir durum diye birşey demedim. Tarçını yıkıyorum ama tüyleri pek düzelmedi. Zaten kendisi nerede su bulsa içine atlayacak durumda. Peki dışkıdaki değişim için bir fikriniz var mı? Neden değişmiş olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veterinerin bu konuda ne kadar iyi olup olmadığını bilmiyorum. Bazıları kuşlara bakmıyordu, bu veteriner kuşlardan anlarım demişti.

• İlginiz için teşekkür ederim. Bize veteriner yolu gözüktü. Umarım ciddi bişey değildir. :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.