Bildirim
muhabbet kuşumun cinsiyeti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cinsiyeti dişi bendede dişi vardı aynı böyleydi şimdi yavru erkek var -
quote:
Orijinalden alıntı: hayvansever06
cinsiyeti dişi bendede dişi vardı aynı böyleydi şimdi yavru erkek var
eyvallah kardeş teşekkür ederim ceresi mor mavi arası birşey gitgide de koyulaşıyor ama beyazdan anlaşılıyor galiba. aşağı katta komşumunda bir dişisi var böyle önce kavga ettiler sonradan baya anlaşıp birbirlerini kaşımaya başlayınca erkek mi acaba diye düşünmüştüm -
kusunuz dişi -
quote:
Orijinalden alıntı: eski acik
kusunuz dişi
teşekkür ederim -
Dişi bu :D -
cevağlar için sağolun peki birkaç fotograf daha atsam cinsini anlayabilir misiniz yoksa bu yeterli mi -
bi kaç tane daha lazım bu resimde sadece kafası görünüyor -
çok tatlı bir minnoş buu. Söylemeden edemeyeceğim :) -
ekledim fotografları arkadaşlar teşekkür ederim -
cinsi çekoslavak -
quote:
cinsi çekoslavak
iyi bari dişi olmasına rağmen inanılmaz hareketli bir erkek alacağım bu aralar çekoslavak alayım ozaman. cevap için sağolun boyu kilosu artar mı yoksa böyle kalır mı? -
çekoslavakların kuyruğu ve kanatları uzun olur onlar biraz daha uzayabilir kilo zaten yemesine bağlı -
quote:
çekoslavakların kuyruğu ve kanatları uzun olur onlar biraz daha uzayabilir kilo zaten yemesine bağlı
tamamdır hocam seni sıktım farkındayım ama son bir soru suyuna vitamini ne sıklıkla koymalıyım tüm cevapların için çok teşekkür ederim -
yok yok önemli değil suyuna ayda 3 gün üst üste vitamin koyabilirsin
-
quote:
yok yok önemli değilsuyuna ayda 3 gün üst üste vitamin koyabilirsin
ustam çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X