Şimdi Ara

Muhabbet Kuşumun Bir Problemi Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mavi kuşumu geçen hafta cumartesi aldik. Yani 9 gün felan oldu. Yine cumartesiye kadar problem yoktu. Ama cumartesi yani iki gün önce böyle uyumaya başladı. Bir de uyurken başını öne eğiyor sürekli. Ama tüylerini kabartmıyor. Hasta olsa tüylerini kabartirdi diye umuyorum. Bir de seslere tepki vermiyor. Ne kadar şiddetli ses çıkarsam da uyanmıyor sadece ya dokununca ya da kafesi hareket ettirince uyaniyor. Bir de iki gündür pek yem yemiyor. Bazen suluğunun önünde uyuyor. Uyandirdığimda iki yudum su içip geri uyuyor. Sizce problemi ne olabilir? 
     Muhabbet Kuşumun Bir Problemi Var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaş kaç 50+ mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 12 yıl önce kusum ölmüştü cok cana yakındı susmazdı, hic konusmamaya tepki vermemeye basladı o sekilde uyuyordu hatta genelde aşagıda yerde uyurudu. 2 hafta kadar daha yaşayıp öldü ama benim ki baya yaşlıydı eceliyle gitti sayılır. Dışkısı ishal şeklinde mi peki bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007TAYYARAĞA

Yaş kaç 50+ mı ?

1,5 aylik felan

• Fıstıklı alırım

• Kardeşim kuşuna gerekli tedaviyi yapmaz isen kuşun 1 ay içinde felç olur ve ölür.çabuk bir kuşçuya götür sana b vitamini damlası verecek yapılacak başka şey varsa zaten kuşçu bilir,geç kalma hemen götür yoksa çok üzülürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsav12 -- 29 Ağustos 2016; 14:07:42 >
  • hocam macunları yenileyin tozunu alın kafesin güncelleyin bide sürücüleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde bi ilaç vardı vilflox oral diye bi ilaç. Gecen sene başka bi kuş için veteriner vermişti. Ondan az bişey verdim. Yaladı sadece . Bi etkisi olur mu?

• kardeşim git kuşcuya ölür o kuş.
  • Kakası poposuna yapışıyorsa hastadır. Aldığın yere götür sor, için rahat etsin.
  • Bir kuşçuya veya veterinere götürün.

• Mazlum bakışı atıyor hepsi palava

( git bi veterinere hasta kuş)

• İlaç verdikten sonra daha iyi oldu gibi sanki. Öncesinde dokunmadan felan hiç tepki vermiyordu. Şimdi arada bi hareket ediyor etrafı izliyor. Ama sanki gözünü açmakta zorlanıyor gibi. Hani sabah kalktığında gözünü açmakta biraz zorlanırsın ya onun gibi birşeydir diye düşünüyorum. Ama hala yem yemedi. Su içiyor şu anda ama baya kıtlıktan çıkmış gibi içiyor. İnşallah bikaç saat sonra daha iyi olur

• Hayvana meyve sebze ver, vitamin damlat suyuna.

• uyyy yerim ölmesin

git kuşcuya yada veterinere belki vitamin eksikliği vardır poposu çıplaksa hastadır ölebilir
  • Öncelikle geçmiş olsun hocam. Muhabbet kuşları hasta olduklarında ayakları felç olur yürüyemez hale gelirler. Ötmemeye başlarlar. Sürekli uyku halinde olurlar. Bir önceki kuşumu bu belirtilerden sonra maalesef kaybetmiştim. Çok üzücü birşey. Umarım kuşunuzun felç öncesi hali değildir. Bir an önce veterinere götürmezseniz çok üzülürsünüz hocam.

• durumu ne götürdün mü kuşcuya ? götürmediiysen götür kuş iyi oldu gerek yok falan diye düşünme.
  • geçenlerde cennet papağınım aynı belirtilerden sonra öldü. veterinere götür
  • Baytril ascorvet + vitb

Oda sıcaklığını 26da tut pencere kenarindaysa kaldır rüzgarı engelle etrafda toz toprak varsa kaldir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane kuşum vardı. Verdim bir tanıdığa gitti ikisini de. Kafam rahat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.