Şimdi Ara

Muhabbet kusumu gelistirmeye calisiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yavruyken disarda bulmustum yaraliydi soguktu da aldim iyilesene kadar dursun dedim sonra cok baglandim sipaya. birakamadim cok da sevdim alistim artik. madem kalacak yuvasi guzel olsun oyun oynasin falan dedim. ayna aldim ip astim top koydum vs. 1 haftadir da ipi bagliyorum cozuyor. her seferinde daha zor cozebilecegi sekilde bagliyorum yine cozuyor. suan kordugum attim artik cozemez diye dusunuyorum. baya ugrasiyor gagasiyla cekiyor ayagiyla cekiyor falan.

artik daha farkli seyler yapmayi dusunuyorum.ne yapabilirim biraz zrkasi gelissin istiyorum.

onerilerinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhabbet et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Muhabbet et

cok ust duzey espri. helaal

• SanchezDirty S kullanıcısına yanıt
    Suyun içinde bağla çözsün ozaman bağla at suya

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Suyun içinde bağla çözsün ozaman bağla at suya

artik ip cozmesini istemiyorum. farkli bi alanda gelissin istiyorum. mesela bi duzenek hazirlasam orda yapmasi gereken seyleri yapinca yem dusse alsa yese falan..

• SanchezDirty S kullanıcısına yanıt
    Oooo sen kuşu ilizyonist yaoacan heralde

• Onu bağlamaya çalışma hiç.Kafasına koyduysa koparır illa ki.Ben nazar boncuğu takmıştım.Onunla ilk zamanlar oynuyordu.Ama sonradan sevmedi sanırım 1,5 cm'lik ipi kopardı.Bir daha da takmadım.

Boş zamanlarında sal dışarıya oyna.Kıyafetinden içeri koy.Tırmanarak çıksın dışarı.Elinle meyve sebze ver ama maydonoz verme, kursağına yapışıyor.
    Kafesine ayna takma.Seni umursamaz bu sefer.Aynaya bağımlı oluyor.Çeşitli oyuncaklar vs tak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni tanistigim kiza cicek...?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Onu bağlamaya çalışma hiç.Kafasına koyduysa koparır illa ki.Ben nazar boncuğu takmıştım.Onunla ilk zamanlar oynuyordu.Ama sonradan sevmedi sanırım 1,5 cm'lik ipi kopardı.Bir daha da takmadım.

Boş zamanlarında sal dışarıya oyna.Kıyafetinden içeri koy.Tırmanarak çıksın dışarı.Elinle meyve sebze ver ama maydonoz verme, kursağına yapışıyor.
    Kafesine ayna takma.Seni umursamaz bu sefer.Aynaya bağımlı oluyor.Çeşitli oyuncaklar vs tak.

hocam saliyorum ama yanima gelmiyor kaciyor herkesten 1 saatte zor yakaliyorum. elimi kafese sokup elime almaya calisiyorum ciyakliyor hemen. konusmuyor da.

aynayi da almam altindan ustunden gecip oyun oynuyor.

• Vakti zamanında yapmıştım, şimdi yuvasını unuttu burada takılıyor bizim sıpa.

• Benimkini dövüştürüyoruz İstersen yarın 1 gibi PTT nün arkasına getir

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Vakti zamanında yapmıştım, şimdi yuvasını unuttu burada takılıyor bizim sıpa.

Kuşa askeri eğitimmi veriyorsunuz

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    :) biraz öyle oldu galiba
  • Halterle kanat geliştirme karın kası filan yap

• Benim sıpa yemden başka bir şey yemiyor. Kuşu zorlamayın yakalamak için falan daha kötü olur. Benim ki uzaktan kolumu gösteriyorum geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Onu bağlamaya çalışma hiç.Kafasına koyduysa koparır illa ki.Ben nazar boncuğu takmıştım.Onunla ilk zamanlar oynuyordu.Ama sonradan sevmedi sanırım 1,5 cm'lik ipi kopardı.Bir daha da takmadım.

hocam saliyorum ama yanima gelmiyor kaciyor herkesten 1 saatte zor yakaliyorum. elimi kafese sokup elime almaya calisiyorum ciyakliyor hemen. konusmuyor da.

aynayi da almam altindan ustunden gecip oyun oynuyor.

Kuşu yakalamak gibi hata yapma.Daha da ürküp kaçar.Alışana kadar kafesten çıkarma.Elinle meyve ya da sebze ver ki alışsın sana.Ben ilk gün çapkın gel dedim, bir baktım hakikaten geldi.Kafesteki yemliği kaldırmış, çıkmış oradan.

Olabildiğince ilgilenmeye bak.Zamanla alışır mutlaka.Ama elinle yakalama hiç.

• hocam aynayı çıkar konuşturmaya çalış bişeyler öğret kendi ismini felan benimde vardı eskiden 20 kelime biliyordu aşşağı yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.