Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Yolculuğa Dayanabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ailemle ankaradan antalyaya gideceğim kuşumu bırakıcak hiçbir yer bulamadım aca muhabbet kuşumu antalyaya götürebilir miyim?götürebiliyorsam nasıl götürmeliyim? Lütfen acil söyleyin yarın gidiyoruz...

• Güncel ++
  • bi sorun olacağını düşünmüyorum ben geçen yaz kuşumu izmirde orduya götürdüm .bir sroun yaşamadık senin yol daha kısa zaten bir şey olmaz . kuşa güneş vurmasın yeter
  • Ben carettamı fanusuyla beraber otobuse koydum ist'dan trabzona 1200-1300 km civarı.Her sene birlikte tatile giderdik.ama şimdi .Senin kuşuna bi problem olucağını sanmıyorum. onun sesine katlanmakta var tabi.
  • Gidiyoruz :) umarım birşey olmaz mavişime , kafesini küçük kafesle değiştirdim . Bir de foto atayım :)
     Muhabbet Kuşum Yolculuğa Dayanabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yolcululuklar , arkadaşın dediği gibi güneş vurmasın ve fazla rüzgarda kalmasın birşey olmaz.
  • Kendi arabanizda gidecekseniz hic bi şey olmaz yalniz camlara dikkat edin çok fazla hava akimindan kus hasta olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşu kaç yıl yaşar?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • camı açsan hastaaşanır,klimayı açsan hastalanır,camı kapatsan sıcaktan ölebilir.kafesin etrafını streç film gibi bişeyle sarıp klimayı az açsan olabilir.hareketlerine dikkat et ama halsizleşip kafesin altlarına sık inerse üşümüştür,olduğu gibi yerinde hareketsiz duruyorsa pişmiştir mola verip su serp kuşa,sonuçta Antalya sıcağı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.