Şimdi Ara

muhabbet kuşum sürekli uyuyor ve kabarık :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Benim sorularım olucaktı.1 hafta önce 2 aylık bir muhabbet kuşu aldım fakat 2 gündür çok garip davranıyor.Kafasını arkasına çevirip tüylerine gömüyor uyuyor ve kabarık duruyor.Yemek yemesinde hiç sıkıntı yok ama çok halsiz ve hasta gibi.Ayrıca ishalde olmuş olabilir ölmesinden çok korkuyorum o yüzden kuşu aldığım yere gittim ve olayı anlattım oda bana iki tane suya damlatmam için damla verdi biri vitamin biri ishal için.Ama çok su içmiyor .Ne yapmalıyım ? Çok üzülüyorum

• Ben kusuma bilmeden maydonoz yedirdim kus 2 gun yerinden kalkamadi ona her tur ilacla hayata dondurdum sende maydanoz yedirdiysen olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakomako123 kullanıcısına yanıt
    Maydonoz yedirmedim :( petshoptaki adam yeni geldiği için öyledir falan dedi ama inşallah iyileşir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutesx

Merhabalar.Benim sorularım olucaktı.1 hafta önce 2 aylık bir muhabbet kuşu aldım fakat 2 gündür çok garip davranıyor.Kafasını arkasına çevirip tüylerine gömüyor uyuyor ve kabarık duruyor.Yemek yemesinde hiç sıkıntı yok ama çok halsiz ve hasta gibi.Ayrıca ishalde olmuş olabilir ölmesinden çok korkuyorum o yüzden kuşu aldığım yere gittim ve olayı anlattım oda bana iki tane suya damlatmam için damla verdi biri vitamin biri ishal için.Ama çok su içmiyor .Ne yapmalıyım ? Çok üzülüyorum

Dostum kusunu hemen bi veterinere gotur. Benim kusum da olmeden once senin anlattigin gibi davraniyodu durumu ciddi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lutesx L kullanıcısına yanıt
    veterınere gotur hemen elımden 4 tane kus gecı kusun durumu cıddı
  • teşekkürler
  • lutesx L kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerekli müdaleyi yapmazsanız kus gidici
  • arkadaşların dediği gibi tek çözüm ''veteriner''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.