Bildirim
Muhabbet Kuşum Sağ Ayağını Açamıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fileye ya da Bi yere takılıyor çarpıyorlar genelde. Yemesi içmesi hareketleri iyiyse bence hayati tehlikesi yoktur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağ ayağını kullanamıyor sadece. Sence bir şekilde düzeltilemez mi?
-
Basamıyordur yere bazen kırılabiliyor bile acıdığı için basamıyor. Benim eski kuşumun kırılmıştı. Tünekleri çıkardım. Peçete ve pamukla ayağına atel yaptım düzelmişti. ı
Ben bir gün uyandım ve kuşun durumunu fark ettim. Ayağında ne kanama vardı ne de kan en iyisi veterinere tekrar götürüp atel yapabilir mi öğrenmek sanırım. Peçete ve pamuğu siz nasıl sabit tutturdunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
youtube da videolar var bence kendin yapabilirsin
-
Video linki atabilir misin? Ben pek bir şey bulamadım.
-
Bakayım bulabilirsem birşey atayım
Utku AkdemiryoutubeMuhabbet kuşu ayağı kırılma yada incitme durumunda yapmamız gereken çok basit ama etkili çözümhttps://www.youtube.com/watch?si=ypU-BoBmGch1CdKt&v=7iU1jMcSSsk&feature=youtu.be
Muhabbet kuşu ayak kırığı diye arayın çıkar videolar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X