Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum iyileşmiyor:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, limonumuz çok hasta.Her ne kadar klima onun yönünde olmasa bile etkilemiş bu yüzden çok üzgünüm:( 2 hafta evvel kusma,üşüme ve ishal olduğunu gözlemledik ve hemen veterinere götürdük.vitamin, antibiyotik ve serum takviyesi aldık. Ne aspur ne de normal yemini yiyor, dal darı aldım hiç yemek yemediği için. Neyseki daldarıdan birazda olsa yiyor.Yemek yemediği için çok fazla dışkısıda yok:/ İshale patates iyi gelir denildi ama yemiyor maalesef. Çok halsiz ve sürekli uyuma ihtiyacı duyuyor.Uçsun diye çıkardığımızda bile kafesine girip uyumaya çalışıyor. Hergün kafesini yemliğini ve suyunu temizliyoruz. Sabah yem yemeye çalışırken farkettim ki yemler ağız kenarına yapışıyor ve rahatsız oluyor bırakıp gidiyor, ağız kokusuda başladı.Dışarı doğru kusmuyor artık sanırım geri yutuyor aşırı kusmuk kokusu alıyorum. Ne yapacağımı bilemedim artık, nereye gitsem farklı bir öneri ile karşılaşıyorum. Daha çok küçük ölücek diye çok korkuyorum.

• Muhabbet Kuşum iyileşmiyor:(
  • Kuruluk hastalığı olabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuaknn

kusmuk varsa kursak iltihabı da olabilir
  • Ben ishale ve kusmuğa karsı sıcak bir ortamda kafesten cıkarmadan bekletmistim ozaman gecmisti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecmis olsun durum nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.