Şimdi Ara

MUHABBET KUŞUM BENDEN ÇOK KORKUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten iyi akşamlar. Muhabbet kuşumu yaklaşık 6 aya yakındır besliyorum. İlk zamanla yine elime geliyordu ama artık hiç bir şekilde gelmiyor ve üstüne benden çok korkuyor. Direk kaçışmaya başlıyor. Ama kafestede tek ayağı kalkık şekilde de bekliyor. Yanlış bilmiyorsam bu hareket artık sana, eve alıştığını gösteriyor diye biliyorum. Kafesi açtığım zaman ise nadiren dışarı çıkıyor. Sizce ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayagini kdirma sebebi ayagini dinlendiriyor ayrica hayvani bisey korkutmus olabilir biraz bekle alisir tekrar

• Öyledir herhalde. Genelde kendi kendine ufak ufak ötüyor, o neden olabilir?

• 6 ay uzun bir süre değil aslında biraz sabırlı olun.Belki size öyle geliyordur.Elinizle fazla yakalıyor musunuz?
    Değişiklik yaptığınız birsey var mi herhangi bir şey olabilir?
    Eskisi kadar ilgilenmiyor olabilirsiniz belki.Oyun oynayin biraz.

• myprettyprozac kullanıcısına yanıt
    Elimle yakalamaya çalıştığım an kaçacak yer arıyor. Yanında oldukça muhabbet edip, oyun oynamaya çalışıyorum. Ama maalesef değişen bir şey yok.
  • benim kuşumda öyle ele gelmeyi sevmiyor.Her kuşun huyu farklıdır sonuçta.Sanırım bunu bebeklikten itibaren başlayan bir şey.İlerki zamanlarda size daha fazla izin verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diemradyo

Cümleten iyi akşamlar. Muhabbet kuşumu yaklaşık 6 aya yakındır besliyorum. İlk zamanla yine elime geliyordu ama artık hiç bir şekilde gelmiyor ve üstüne benden çok korkuyor. Direk kaçışmaya başlıyor. Ama kafestede tek ayağı kalkık şekilde de bekliyor. Yanlış bilmiyorsam bu hareket artık sana, eve alıştığını gösteriyor diye biliyorum. Kafesi açtığım zaman ise nadiren dışarı çıkıyor. Sizce ne yapabilirim?

Muhabbet kuşunu kendinize alıştırmak istiyorsanız altın kural kafesinin kapısı hep açık olmalı, çıkıp uçsun ve sizle yakınlık kursun. Ayrıca sevdiği gıdaları salatalık , elma gibi elinizle yedirmeye çalışırsanız buda size alışmasına fayda sağlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Muhabbet kuşum çok kaşınıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bir de öyle deneyeyim. Diğer yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.