Şimdi Ara

MUHABBET KUŞU YOLCULUK VE EVDE TEK KALMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 10-15 günlügüne tatile gidecegim, Dişi muhabbet kuşum 2 senedir bizimle , 2 haftalıkta bir eşi var. Dişi kuşum bana çok düşkün geçen sene komşuya bıraktığımda 1 haftada mahvolmuştu kuyruk dökmüştü ve zayıflamıştı, sorum ise muhabbet kuşu 10 saatlik yolculuga dayanabilir mi. Şahsi arabamla gidecegim sabitleme havasızlık gibi sorunlar olmaz , yada bu sefer komşuya bırakmak yerine komşuya anahtar verip evde bıraksam yine geçen seferki gibi kötü olurmu üstelik geçen seneden fark olarak bu sene eşiyle birlikte yalnız kalacak, arkadaşlar lütfen yardımcı olun gerçekten dişi kuşum özellikle çok değerli benin için, erkek benden hala korkuyor onda özleme gibi bir durum olmaz ama dişi kuşum her gün dışarı çıkmadan beni görmeden durmuyor anca ötüyor ciiikk ciikk :) şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Turan

Arkadaşlar, 10-15 günlügüne tatile gidecegim, Dişi muhabbet kuşum 2 senedir bizimle , 2 haftalıkta bir eşi var. Dişi kuşum bana çok düşkün geçen sene komşuya bıraktığımda 1 haftada mahvolmuştu kuyruk dökmüştü ve zayıflamıştı, sorum ise muhabbet kuşu 10 saatlik yolculuga dayanabilir mi. Şahsi arabamla gidecegim sabitleme havasızlık gibi sorunlar olmaz , yada bu sefer komşuya bırakmak yerine komşuya anahtar verip evde bıraksam yine geçen seferki gibi kötü olurmu üstelik geçen seneden fark olarak bu sene eşiyle birlikte yalnız kalacak, arkadaşlar lütfen yardımcı olun gerçekten dişi kuşum özellikle çok değerli benin için, erkek benden hala korkuyor onda özleme gibi bir durum olmaz ama dişi kuşum her gün dışarı çıkmadan beni görmeden durmuyor anca ötüyor ciiikk ciikk :) şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...

Yanında götür bence. Yada petshopcuya bırak. Kuyrukta sadece dökülme olmaz koparılmıştır. Yakalamak için tuttukları zaman kuyruk tüyleri ellerinde kalmıştır yani. Bu sıcak havada dayanabileceğini sanmıyorum o kadar uzun yolculuğa hava serin olsa neyse ama bu havada dayanamaz. Ben 1 saatlik yolda 4 tane kuşumuda zor zaptettim hepsi sıcaktan bunalım geçirdi resmen. En iyisi bi petshopcuya rica etmen. Yada akraba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Turan

Arkadaşlar, 10-15 günlügüne tatile gidecegim, Dişi muhabbet kuşum 2 senedir bizimle , 2 haftalıkta bir eşi var. Dişi kuşum bana çok düşkün geçen sene komşuya bıraktığımda 1 haftada mahvolmuştu kuyruk dökmüştü ve zayıflamıştı, sorum ise muhabbet kuşu 10 saatlik yolculuga dayanabilir mi. Şahsi arabamla gidecegim sabitleme havasızlık gibi sorunlar olmaz , yada bu sefer komşuya bırakmak yerine komşuya anahtar verip evde bıraksam yine geçen seferki gibi kötü olurmu üstelik geçen seneden fark olarak bu sene eşiyle birlikte yalnız kalacak, arkadaşlar lütfen yardımcı olun gerçekten dişi kuşum özellikle çok değerli benin için, erkek benden hala korkuyor onda özleme gibi bir durum olmaz ama dişi kuşum her gün dışarı çıkmadan beni görmeden durmuyor anca ötüyor ciiikk ciikk :) şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...

Bir şey olmaz komşuyu bırak sıcakta dahada kötü olur ölür.

Tek olsa yanına al diyecem. 2 haftalık eşi varmıs çift kuş sorun olmaz çünkü 2 kişi.Geçen sene tek arkadaşı siz oldugunuuz için küsmüstür.Simdi küsmez o kadar kendi cinsinden kuşu var nasılsa kısaca yollarda eziyet ettirme

• Kardeşim yanında götür hıc bir sey olmaz sadece ortama uyum sağlaması sıkıntı olur yeter ki hayvan rahat olsun başka bir sey olmaz.Benim kus 14-15 saatlik yolda gidip geliyor suan hıc bir şeyi yok

• Mhymhy M kullanıcısına yanıt
    Sizin kuş eski kamyonculardan heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.