Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Kafes Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 adet erkek muhabbet kuşum var yanına eş almak istiyorum. Kafesim fazla büyük değil, bu yüzden yeni bir kafes almak istiyorum. Çifthane kafeslerden buldum 60 cm genişliği var baya iyi birşeye benziyor. Ama telleri dikine yapılmış. Muhabbetler için bu sıkıntı olur mu ? Genelde yatay tavsiye ediliyor ama tünek sayısını fazla tutsam 1 çift muhabbet yaşamasında sıkıntı olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crizantem

Arkadaşlar iyi akşamlar.

1 adet erkek muhabbet kuşum var yanına eş almak istiyorum. Kafesim fazla büyük değil, bu yüzden yeni bir kafes almak istiyorum. Çifthane kafeslerden buldum 60 cm genişliği var baya iyi birşeye benziyor. Ama telleri dikine yapılmış. Muhabbetler için bu sıkıntı olur mu ? Genelde yatay tavsiye ediliyor ama tünek sayısını fazla tutsam 1 çift muhabbet yaşamasında sıkıntı olur mu ?

YAtay olmalı teller Kuş rahatça gezebilsin. Tunek sayısını fazla tutma kuş rahatça ordan oraya sicrayabilmeli kanatlarını cirpabilmeli fazla tunek koyarsan kuşun kanadı takılır kanatlarına zarar verebilir. Tunekler kenarlardan 10cm arali olarak takilmali. Bence başka kafes bul. Hem daha güzelini bulabilirsin. Kanarya kafesi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanY

Hocam ben yillarca bir cok muhabbet kusu besledim. Dikey telli de kafeslerim oldu yatay da. Yataylar tabii daha iyi ama dikeyin bir zararini "ben gormedim". Kafes yeterince genis olursa sorun olmaz diye dusunuyorum. Bu benim gorusum.

Dikey telli kafesler neden kanaryalar için yapılmıştır? Bi cevabınız varmı.

• mubişim kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Ama istediğim büyüklükte kafes bulamıyorum. Ya fiyatı yüksek oluyor yada telleri dikey oluyor.
  • OguzhanY kullanıcısına yanıt
    Satıcı arkadaşta mesajıma muhabbetler için dikey yatay farketmez, sadece kanaryalar için yatay tel problem olur yazmış. Bende bilmiyorum kafam karıştı iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crizantem -- 1 Aralık 2014; 22:25:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Hocam ben yillarca bir cok muhabbet kusu besledim. Dikey telli de kafeslerim oldu yatay da. Yataylar tabii daha iyi ama dikeyin bir zararini "ben gormedim". Kafes yeterince genis olursa sorun olmaz diye dusunuyorum. Bu benim gorusum.

Dikey telli kafesler neden kanaryalar için yapılmıştır? Bi cevabınız varmı.

Hayir? Olmali mi?

Muhabbet kuşları gagalari yardımıyla tirmandiklari için yatay telli kafesi yapmışlar. Ama kanarya saka gibi kuşlar yatay tellidir çünkü onlar doğada olduğu gibi tirmanmada zorluk cekmedikleri için yatay tel yapılmış. Kuşun rahatça gezebilmesi için kuşa uygun bi kafes şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crizantem

Satıcı arkadaşta mesajıma muhabbetler için dikey yatay farketmez, sadece kanaryalar için yatay tel problem olur yazmış. Bende bilmiyorum kafam karıştı iyice.

Netten bakabilirsin tabi yine sizin tercihiniz ama muhabbetler için yatay telli kafesler kullanılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.