Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Hakkında Herşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakım ve hastalık konuları başta olmak üzere muhabbet kuşu ve kanatlı diğer canlılar hakkında bütün sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Forumda bilinçli ve tanınmış üreticiler görev yapmaktadır.
    Hobici ve üreticilerin birlikte keyifli vakit geçirdiği ailemize bekleriz.

Bu konu, tabiki biraz olsun reklam amaçlıdır ancak önemli olan şu ki kanatlı evcilleriniz sizlerin hayatında önemli bir yer taşıyor.
    Bu canlıları en iyi şekilde bakmak, hastalandığında hızlı ve en doğru yöntemi uygulamak çok önemlidir.

Uzun yıllardır üretici olarak kendilerini geliştirmiş ve en üst seviyelere getirmiş bu kişiler kuşlarınıza kendi kuşu gibi yaklaşacaktır.

www.MuhabbetKusuTurkiye.com

Okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

Bizim için değerli olan canlılarımıza özen gösteriyoruz ancak dışarıdaki sokak haycanlarınıda unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaRsLaN3 -- 10 Mart 2014; 17:24:34 >

• Kuşlarınızla ilgili her türlü soru ve taleplerinize BURADA cevap bulabilirsiniz. Üretici destekli tek forumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NsAlban

Kuşlarınızla ilgili her türlü soru ve taleplerinize BURADA cevap bulabilirsiniz. Üretici destekli tek forumdur.

üretici destekli tek forum derken biraz iddialı olmuş...
  • selamlar.
    yavru,ırkı ve sağlığı iyi olan
    muhabbet kuşu arıyorum?
    bu konuda yardımcı olman mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

selamlar.
    muhabbet kuşu arıyorum?

Sanırım foruma yazmıştınız.
    Buldunuz mu aradığınızı?
    Bulamadıysanız tekrardan bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

quote:

Kuşlarınızla ilgili her türlü soru ve taleplerinize BURADA cevap bulabilirsiniz. Üretici destekli tek forumdur.

Evet biraz iddalı ancak gerçeği bu :)
    Türkiye genelinde tanınan üreticiler birebir destek sağlıyorlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaRsLaN3

quote:

quote:

Uzun yıllardır üretici destekli forumlar var bu işte yenisiniz belliki bir araştırın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

selamlar.
    muhabbet kuşu arıyorum?

Buldunuz mu aradığınızı?

araştırma içerisindeyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uzun yıllardır üretici destekli forumlar var bu işte yenisiniz belliki bir araştırın.

Kesinlikle tek değiliz. Dernek sitesi var orası %90 oranında üretici barındırıyor. Bunun dışında bazı üreticilerin sahış siteleri var.
    Ancak bizim sitemizde tek 1 kuşunuz olsa dahi her sorunuz yanıtlanıyor :)

Sadece söylenen üreticilerin yönetici olduğu ve hobici dahi olsa tek 1 kuş bile olsa yanıt verilebileceğidir. Tek başına biz değiliz o konuda haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaRsLaN3 -- 13 Mart 2014; 18:25:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle tek değiliz. Dernek sitesi var orası %90 oranında üretici barındırıyor. Bunun dışında bazı üreticilerin sahış siteleri var.
    Ancak bizim sitemizde tek 1 kuşunuz olsa dahi her sorunuz yanıtlanıyor :)

Sadece söylenen üreticilerin yönetici olduğu ve hobici dahi olsa tek 1 kuş bile olsa yanıt verilebileceğidir. Tek başına biz değiliz o konuda haklısınız.

Verdiğiniz hizmette tek değilsiniz kesinlikle, bunu kabul etmek lazım.

Ama böyle bir yola girmişsiniz hayırlı olsun diyelim. İnşallah siteniz hızla gelişir ve geniş bir kitleye hitap edersiniz.

Tekrar hayırlı olsun...

• Öncelikle Merhaba...
    Arkadaşımdan bir muhabbet kuşu aldım fakat bakımında zorlanıyorum bazı sıkıntılar yaşıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevineceğim öncelikle kafamda belli başlı sorunlarım var :
    Muhabbet kuşum hiç kafesten çıkmıyor,
    Benden korkuyor,
    eve geleli 3 gün olmasına rağmen hiç bir yakınlık kuramadık,
    1,5 yaşlarında olduğunu öğrendim
    aynasının başından ayrılmıyor
    onu dışarı çıkarmaya çalıştığımda elimi ısırmaya çalıyor ve çıkartırsam eğer kafesini önünden ayrılmıyor ... vb
    LÜTFEN YARDIMCI OLUN

• quote:

quote:

quote:

selamlar.
    muhabbet kuşu arıyorum?

Buldunuz mu aradığınızı?

araştırma içerisindeyim.

http://www.muhabbetkusuturkiye.com/yavru-muhabbet-kusu-sahiplendirme/648-2-adet-35-40-gunluk-disi-yavru.html

Buraya bakabilirsiniz aradığınız güne yakın bir ilan var

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyayla19

Öncelikle Merhaba...
    Arkadaşımdan bir muhabbet kuşu aldım fakat bakımında zorlanıyorum bazı sıkıntılar yaşıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevineceğim öncelikle kafamda belli başlı sorunlarım var :
    Muhabbet kuşum hiç kafesten çıkmıyor,
    Benden korkuyor,
    eve geleli 3 gün olmasına rağmen hiç bir yakınlık kuramadık,
    1,5 yaşlarında olduğunu öğrendim
    aynasının başından ayrılmıyor
    onu dışarı çıkarmaya çalıştığımda elimi ısırmaya çalıyor ve çıkartırsam eğer kafesini önünden ayrılmıyor ... vb
    LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Öncelikle hayırlı olsun yeni aldığınız için öncelikle ortamına alışması gerekir 1 hafta kadar dışarı çıkarmamanızı öneririm.
    Kafese kaylaşırken ani hareketlerden uzak durursanız kuşunuz ürkmemiş olur.
    Biraz inatçı davranırsanız isteğinizin tersine hareketler olabilir.
    Alıştırmak için alınan kuşlarda yavru alınmasını öneririm onların insanlara alışması çok daha hızlı olacaktır.
    Ancak sizin kuşunuzda gerekli ilgi ve zaman harcayarak istediğiniz gibi olacaktır.

• rebelmummy kullanıcısına yanıt
    Temenni için çok teşekkür ederiz. Önemli olan düşüncesizce rekabet etmek değil yeni yeni dostlar kazanabilmektir.

Tekrardan teşekkür ederim.
  • Merhaba yardımcı olursanız memnun olurum... Benim 2 adet muhabbet kuşum var 1dişi, 1 erkek. Yaklaşık 5-8 aylık arası olduklarını düşüüyorum. Alalı 3 ay oldu.
    Yeşil kuşum sabahtan beri tüylerini kabartıp duruyor, sürekli başını çevirip uyumak istiyor, eskisi kadar haraketli değil. Sanırım ishali de var. Çok dikkat ederim soğukta kalmasınlar rüzgar vurmasın diye haftada bir yumurta maması da veriyorum neden böyle oldu acaba? Kafesin altına normalde düz beyaz kağıt koyartım ama bu seferlik gazete koydum ama gazeteyle pek oynadıklarını görmedim. Suyuna çok az türk kahvesi kattım, az önce de patates haşlayıp yemliğine koydum az yedi. Kafesin kapağını açtığımda çıkıp uçuyor ama halsiz. Yakınımda herhangi bir veteriner yok. Evde ne yapabilirim? Eczaneden ne tür bir ilaç alabilirim ya da almalı mı yım ne tavsiye edersniz? Resimleri linkte var;
    http://i.hizliresim.com/xA92Mz.jpg
    http://i.hizliresim.com/KrALz1.jpg
    http://i.hizliresim.com/eWN23N.jpg
    http://i.hizliresim.com/wLBPWb.jpg
    http://i.hizliresim.com/K4EmNY.jpg

Ara ara 3-4 günde bir bu boyutta tüyler de döküyor uçarken bununla bi ilgisi olabilir mi?
    http://i.hizliresim.com/wLBPV1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtcnmrt -- 28 Mart 2014; 19:00:22 >

• Benim kusum 3 aylik elime hic gelmiyor. Kafesin icindeyken cok iyi ama disari cikinca direk lambanin tepesine cikiyo ve inmiyor. Zorla indirmek istemiyorum ama neredeyse hic hareket etmiyor. Nasil alistirabilirim onu kendime? Cok fazla kasintisi var sanirim tuy dokme donemleri onun icin ama ben tedbir olarak bit spreyi kullansam bir zarari olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim iki tane muhabbet kuşum var ama benden kaçıyolar 2 gündür bizde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin heryerine güvenli teslimat.
    Sağlıklı kuşlar
    Sağlıklı ve hijyenik üretim.
    https://www.facebook.com/muhabbetkusuvekanaryauretimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Edanur96

Benim kusum 3 aylik elime hic gelmiyor. Kafesin icindeyken cok iyi ama disari cikinca direk lambanin tepesine cikiyo ve inmiyor. Zorla indirmek istemiyorum ama neredeyse hic hareket etmiyor. Nasil alistirabilirim onu kendime? Cok fazla kasintisi var sanirim tuy dokme donemleri onun icin ama ben tedbir olarak bit spreyi kullansam bir zarari olur mu?

Spreyi makul oranlarda kullanmanızda bir sakınca yok, eli alışması için yakınlık kurmanız lazım bunda birçok yolu var,@Edanur96 hanım Spreyi makul oranlarda kullanmanızda bir sakınca yok, tüyden çabuk çıkması için vitamin takviyesi yapabilirsiniz, eli alışması için yakınlık kurmanız lazım bununda birçok yolu var, Muhabbet kuşu evcilleştirme buradan kuşunuza uygun olan eğitimi öğrene bilirsiniz,
    Ayrıca sitemizde,
    Bakım ve hastalık konuları başta olmak üzere muhabbet kuşu ve kanatlı diğer canlılar hakkında bütün sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Forumda bilinçli ve tanınmış üreticiler görev yapmaktadır.
    Hobici ve üreticilerin birlikte keyifli vakit geçirdiği ailemize bekleriz.
    Ayırca bu ay ki ödüllü aktivizemiz olan muhabbet kuşu güzellik yarışmamız da sizleride aramızda görmek isteriz.

Uzun yıllardır üretici olarak kendilerini geliştirmiş ve en üst seviyelere getirmiş bu kişiler kuşlarınıza kendi kuşu gibi yaklaşacaktır.

www.MuhabbetKusuTurkiye.com

• quote:

Orijinalden alynty: Edanur96

Benim kusum 3 aylik elime hic gelmiyor. Kafesin icindeyken cok iyi ama disari cikinca direk lambanin tepesine cikiyo ve inmiyor. Zorla indirmek istemiyorum ama neredeyse hic hareket etmiyor. Nasil alistirabilirim onu kendime? Cok fazla kasintisi var sanirim tuy dokme donemleri onun icin ama ben tedbir olarak bit spreyi kullansam bir zarari olur mu?

Spreyi makul oranlarda kullanmanyzda bir sakynca yok, eli aly?masy için yakynlyk kurmanyz lazym bunda birçok yolu var,Spreyi makul oranlarda kullanmanyzda bir sakynca yok, ayryca tüyden çabuk çykmasy için vitamin takviyesi yapabilirsiniz. eli aly?masy için yakynlyk kurmanyz lazym bununda birçok yolu var,http://www.muhabbetkusuturkiye.com/28-muhabbet-kusu-evcillestirme-ve-egitim/ buradan ku?unuz için gerekli bilgileri alabilirsiniz
    ayryca sitemizde bu ayki aktivitesi olarak düzenlenen ödüllü muhabbet ku?u güzellik yary?masyna sizleri de aramyzda görmek bizleri sevindirir.
    http://www.muhabbetkusuturkiye.com/forum-ici-aktiviteler-ve-yarismalar/1177-muhabbet-kusu-guzellik-yarismasi-basliyor.html

www.muhabbetkusuturkiye.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.