Şimdi Ara

muhabbet kuşu aldım hasta gibi yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Loneliest

Evimde 4 kuşum var, hasta olduklarında benimde canım gidiyor. Sen gelmiş iade etmekten söz ediyosun? Ulan siz hayvan falan almayın bi zahmet, fakir olman bir şey değiştirmiyor. Bu durumun insanlıkla alakası var fakirlikle değil.

Yukarıdaki arkadaşlar yapılabiecekleri söylemiş, vitamin alıyosun olay bitiyor. Alışmamış kuşa bozuk muamelesi yapmak nedir.. Ki canlı alıyosun te Allahım.

ben hasta kuşu ne yapayım bakıcam iyileştirmeye çalışacam en olmadık yerde ölecek yok ya ben kuşa bağlanıyorum ölünce üzülen ben oluyorum sonra en başından ayrılmak en doğrusu .

düzelmez hasta bu artık yemek de yemiyor zaten bugün 6 da aldım aldığımdan beri tek lokma yemedi pusuyor duruyor öyle kim bilir kaç gündür öyle kendini aç bırakıyor allah verede elimde ölmesin daha yeni aldım .

• Su yazdiklarina dusuncelerine bak senin gibilerin once kendini evcillestirmesi lazim. Senin neyine bir dost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: porazo

Su yazdiklarina dusuncelerine bak senin gibilerin once kendini evcillestirmesi lazim. Senin neyine bir dost

Kuş iyileşti kakası normale döndü yemek de yior yanımda kalabilir artık sabaha kadar düzeldi bende anlamadım sadece yavru diye çok yaramaz kafasını her yere sokuyor .
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.