aralarında çok fazla fark yok çünkü ikisi de kontörlü hat ikisi de turkcell e ait ama hazırkart biraz daha iyi çünkü çoğu kampanya hazırkartta oluyor.
yok muhabbet kart ile hazır kart aynı sey kampanyaları kontorleri her seyi aynı hepsi türkcell servisi alatında oldugu icin
peki neden boşu boşuna ikisni birden çıkarttılar ki ikisi de kazıkonuş???
pekin duck, pekin duck deilde biri karamehmet ordegi oburu doğanmedya oredegi.. ayni hat, ayni tarife, hemen hemen ayn fiyat.. kim daha cok satabilirse anlatabildimdi...
bence çok aptalca bir şey yapmış turkcell bunu ondan kesinlikle beklemezdim turkcell e
LongCeLL de yakında bu işe girismeyi düsünüyor 2 farklı hat olayına demek ki bir karlılıgı var bildigim kadarı ile sanırım bu muhabbet kart olayı atel denilen bir firmanın türkcell alt yyapısı üzerinden sadece konusma satarak ucuza konusturmayı düsünüyordu ama tutmayınca türkcell bu hatt üyelerini bünyesine aldı ama emin degilim
ya benim hatırladığım kadarıyla eskiden hazırkart yoktu sadece normal türkcell faturalı ve muhabbet kart vardı turkcell sonradan çıktı alcatel in ilk telefonlarında görmüştüm ben bir tek muhabbet kartı hani bir ara sabah gazetesi veriyordu takoz bişey duvara gömdüğünde en ufak çizik oluşmayanlar işte onlardan hala duruyo hattı iptal edildi ama
dedimya muahbbaet dogan ordegi dedim.. aydin dogan gruna ait atelin....
muabbet kart ilk çıktıında 500 kont. alınca blş güneş gözlüü vardı
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
muabbet kart ilk çıktıında 500 kont. alınca blş güneş gözlüü vardı
hizmet ortak dağıtım farklı. muhabbet kart ı Atel dağıtıyor. tek fark bu. arkasında varmı bi dolap bilmiyom ama vardır kesin :D
EVET AYNI KART ASLINDA ATEL PAZARLAMA DİYE BİR FİRMA HERALDE
Muhabbet Kart Doğan Grubunun Turkcell desteği ile piyasaya sürdüğü bir hat. Sistem pazarlama üzerine kurulu.Maksat pastadan paya albilmek.Muhabbet kart kontörlerinin toptan satışını gazete başbayileri yaparken Hazırkartın dağıtımı Turkcell Abone Merkezleri yapıyor.Burada amaç Turkcell bayilerinin ulaşamadığı noktalara gazete bayileri aracılığı ile ulaşmak.
quote:
Orjinalden alıntı: DEJ@WU
ya benim hatırladığım kadarıyla eskiden hazırkart yoktu sadece normal türkcell faturalı ve muhabbet kart vardı turkcell sonradan çıktı alcatel in ilk telefonlarında görmüştüm ben bir tek muhabbet kartı hani bir ara sabah gazetesi veriyordu takoz bişey duvara gömdüğünde en ufak çizik oluşmayanlar işte onlardan hala duruyo hattı iptal edildi ama
ilk telefonumdu o ya.. hemen aldığımda bizimkileri almıştım way be zaman nasıl geçiyor..
Arkadaşlar Atel Doğan Holding'e yani Aydın Doğan'a değil , Medya Holding'e aittir.Medya Holding'in sahibi Dinç Bilgin'di ama galiba Ciner grubuna satıldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme