Şimdi Ara

Müh ve doga bilimleri %50. Düşünceleriniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle sabancı üniversitesi müh ve doga bilimleri %50 kazandım. bu uni hakkında bildiklerinizi duyduklarınızı okuyan arkadaşlarınız varsa onlar bu uni hakkında neler düşünüyolar yazarsanız sevinirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şöyle söyliyim. bi 5-6 sene önce koçtan iyi diyolardı. şimdi koç sabancıyı geride bırakmış durumda. sakıp sabancı 2004te vefat ettikten sonra düşüşe geçti diyolar. 2007de ben liseye başlarken herkes koç mu sabancı mı diyince sabancı derken şimdi tam tersini söylüyolar.
  • öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. ama artık koç sabancı karşılaştırması yapma gibi bi şansım yok cünkü sabancıyı kazandım. benimde ilk 5 tercihim koç üniversitesiydi ama 6.sı tuttu.
  • Sabancida muhendislik okucaksin gayet iyi , acikcasi imkan dahilinde size herturlu yardimi yapicaktir okul fakat okuyan arkadaslardan aldigim duyumlara gore sacma sapan seylere okulda para toplaniyormus. Birde tuzlaya gidip gelmenin zorlugundan bahsediyorlar.
  • beni bi tek o tuzlaya gidip gelmek düşündürüyor zaten ya arabayla gidip gelmenin maliyeti günlük nerdeyse 30-40lira ve yorgunluguda cabası..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.