Şimdi Ara

muğla üniversitesi kamu yönetimi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puanım 296 derecem 99bin başlıkta yazdığım yere puanı sanırım tutuyor==http://www.dogrutercih.com/bolumler/mugla-universitesi/kamu-yonetimi-1381114 güzel bölüm ben beğendim orada okuyan yada konu hakkında bilgisi olan varsa buraya yazsın benimde kafamda birşeyler belirsin afresede bir göz atın tutar değilmi kontenjanlar arttı

fikirleriniz lütfen yorumlarınız benı seneye kalmaya teşvikte edebilir

puanım çok kötu bılıyorum burası hoşuma gitti son çarem

muğla üniversitesi kamu yönetimi!!!

• up cevap lütfen :(
  • up yaw
  • arkadaşım bnde senin gbi puanım 292 iktisat tutuyor bnmde gitmeyi düşünüorum bir haftadır araştırıorum garanti kalcağımız yerden tutda yemekleri fln hepsini araştırdım ordaki tek sorun ders dışında öğrencilerin sıkılması bn bir tek bunu gözlemledim onun haricinde herkes memenun ama orda okuyan arkadaşlar varsa birde onlardan bilgi alalım sadece kamu yönetimi değil iibf hakkında bilgi almak istiyoruz yokmu muğla ünvde okuyan _
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifx -- 22 Temmuz 2009; 3:35:41 >
  • up
  • Muğlada yapıalcak aktivite neredeyse sıfır.Gezilecek görülecek stres atabileceğiniz yer neredeyse yok gibi.Üniversitesinde en çok sağcı solcu kavgası barından üniversitelerden biridir ayrıca.En bildiğim ve yakın çevremden okuyanlardan duyduğum bu kavgalar sırasında bir çok kişinin yaralandığı ve ölü olduğu yönündeydi.Bunları da göz önüne alarak tercihlerinizi yapmanızda fayda var diye düşünüyorum.
  • sağ sol kavgası eskiden oluyordu diyebiliyorum neyse saolun bşka yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağ sol kavgası mı kaldı artık yok denecek kadar az.
    dicle de gazi de bile çok seyrek küçük çaplı kavgalar oluyor onlar da hemen önleniyor artık.

efendi olana da bişey olmaz zaten kavga olsa bile.

ayrıca kamu yönetimi geçen sene yaptığım araştırmalara göre bi işe yaramıyor.
    en yüksek puanlı kamu yönetimi olan istanbul üniversitesi, marmara üniversitesi fransızca kamu yönetiminin puanları bile 319-314 lerde.

En iyisi böyleyse muğla dan ne hayır gelecek hacım sende ya.

Ayrıca muğla da üni okunmaz. Çok küçük bi yer. Arkadaşım şehir merkezinde otobüs hattı bile yoktu diyordu o derece küçük ve sakin bi kent ( doğru söylediyse eğer)

kafa dinlemek için gidiyorsan git.
  • Ben Muğla'da okuyorum yukarıda bahsedilen sağ-sol kavgası falan yok o konuda aklında bi şüphe olmasın.Şehir merkezi çok büyük değildir hele büyük bi şehirden gediysen ilk başlarda zor olur(kendimden biliyorum ) ama daha sonra alışırsan da gözüne çok güzel gelir :D.İlçeleri olmasa zaten kimse Muğla'yı tercih etmez nisan ayından sonra çok güzel olur gidilecek çok güzel yerler olur merkez dışında :).
    Varsa aklına takılan şeyler sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_1903

Ben Muğla'da okuyorum yukarıda bahsedilen sağ-sol kavgası falan yok o konuda aklında bi şüphe olmasın.Şehir merkezi çok büyük değildir hele büyük bi şehirden gediysen ilk başlarda zor olur(kendimden biliyorum ) ama daha sonra alışırsan da gözüne çok güzel gelir :D.İlçeleri olmasa zaten kimse Muğla'yı tercih etmez nisan ayından sonra çok güzel olur gidilecek çok güzel yerler olur merkez dışında :).

Ne zaman üniversitye girdiniz bilmiyorum ama 2005-2006 ve 2007 başlarında bu kavgalar olmuştu.

• Doğrudur.Benim 2. senem
  • quote:

Ben Muğla'da okuyorum yukarıda bahsedilen sağ-sol kavgası falan yok o konuda aklında bi şüphe olmasın.Şehir merkezi çok büyük değildir hele büyük bi şehirden gediysen ilk başlarda zor olur(kendimden biliyorum ) ama daha sonra alışırsan da gözüne çok güzel gelir :D.İlçeleri olmasa zaten kimse Muğla'yı tercih etmez nisan ayından sonra çok güzel olur gidilecek çok güzel yerler olur merkez dışında :).

muğla üniversitesi kamu yönetimi mi?
  • peki balıkesir üniversitesi kamu yönetimi nasıl bide aydındakı adını tam bilmiyorum üniversitenin oranın kamu yönetimi nasıl kamu yönetimi bölümü nasıl @Aragorn neden kötü ya yaptığım küçük araştırmaya göre iyi şeyler gözlemledim ama puanının dusuk olması beni düşündürüyor ucunda müfettişlik kaymakamlık filan olmasıda beni oraya itiyor nasıl olduysa cok kötu bir puan aldım ama bir senede kaybetmek istemiyorum. Dersleri zor kaymakam olmak zor filan diyorsanız ben basaracagımı düşünüyorum :S kpssden 77+ almak sözlü ve yazılı sınavlarını geçmek yokmu kamu yönetimi okuyan güzel yorum yazacakolar koca dh de birde kamu yönetimi okuyup kaymakam olan var mı burlarda :D gerci olsada cevap gelmez kaymakamdan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 22 Temmuz 2009; 17:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabry91

quote:

muğla üniversitesi kamu yönetimi mi?

Ben işletme okuyorum.

• Üniversite hakkında bilgim yok ama bence kamu yönetimi okuma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Üniversite hakkında bilgim yok ama bence kamu yönetimi okuma.

peki neden baska bi yer tutmuyor seneye kalcaz demektir ya buradan kaymakam müfettiş ve bilimum yerler tutmuyor mu neden kötü bi yer neden puanı düşük bu sorulara bı cevap bulsam kafamda bişeler şekillenecek yorumlar ıcın sağolun ama daha tam ıstedıgım seye ulasamadım :(
  • quote:

bende orda okucam büyük ihtimalle yada pamukkalede .kampüsü muğlanın nasıl mesela dersler dışında neler yaparsınız anlatırmsn biraz

• istanbul üniversitesine bakıyorum afedersin ineği bağlasan durmaz.üniversitelerden bir güzellik beklemeyin açıkcası.bekleyen varsada özel üniversitede okusun keyfine baksın.ayrıca muğla harika bir doğaya sahiptir.ilçeri belkide türkiyenin turizmini tek başına üstlenir.okulda bildiğim kadarıyla gökovaya 15-20 dk uzaklıkta.görüşlerine uğruna kavga eden gençler varmış.ne mutlu işte hiç deyse bir görüşleri var

üniversite insana birşey katmaz , insan yine kendine birşeyler katar bunları mezun olduğunuzda sizlerde anlayacaksınız.hala takılmışsınız boğaziçine odtüye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 23 Temmuz 2009; 0:40:36 >
  • kavga etmiyorlarmış ki adamlar 2005 yılında biri öldürülmüş bu olaydan dolayı yokmu orda okuyan bize daha fazla birlgi verececek
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifx

kavga etmiyorlarmış ki adamlar 2005 yılında biri öldürülmüş bu olaydan dolayı yokmu orda okuyan bize daha fazla birlgi verececek

o olayda kavgadakilerin yarısı etraftaki inşaat işçileriymiş.bu önemli ayrıntıyı kaçırmayalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.