Şimdi Ara

Muğla Tıp Güzel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kendim Hatay'da tıp okuyorum. Okuldan genel olarak memnum olduğumu söyleyebilirim. Ama insanoğlu doyumsuz işte. Girdiğim sene Muğla tıpı da tercihlere yazmıştım ama gelmedi. O zamanlar çok araştırmamıştım ama şimdi okulun konumuna; akyaka,marmaris gibi milletin yaz tatillerinde bile gidemediği yerlere yakınlığına vs. bakınca ''vay be burada da üniversite okumak varmış,ne anılar biriktirirdim'' falan diyorum.Yazın güzel olan yerler kışın ayrı bi güzel oluyor bir de.Öte yandan ailem Adana'da. Hatay'ın ulaşım kolaylığı, en fazla 2-3 saatte evinde olabilmek falan harika bir şey.Adana Muğla arası nerden baksan 13-14 saat sürüyor.Bu sene 2'ye geçtim ama seneye ort. kasıp yatay geçiş mi denesem diye de düşünüyorum bir yandan (Olmayacağına eminim hayal kuruyorum sadece).Bilmiyorum kafam çok karışık işte google maps'ten akyaka,marmaris,bodrum, fethiye'nin fotoğraflarına bakıp iç geçiriyorum. Muğla'da okuyan arkadaşlar nasıl bir sene geçirdiniz,bu dediğim yerlere kaç kez gittiniz,gittiyseniz nasıldı vs. biraz bahsedebilir misiniz?

• Eğitim döneminde bence kimse tatile gitmiyordur. Zaten zor bölüm. Kütüphanede yer kapmaca oynuyorlardır daha çok. Gerçi siz daha iyi bilirsiniz. Yaz tatilinde tabii gidiyorlardır ama siz de gidebilirsiniz o zamanlar.
  • Muğla'dan Fethiye'ye dolmuşla öğrenciye 25 lira. Söyleceyeceklerim bu kadar. Cebinde paran yoksa pişman olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 12 Ağustos 2020; 23:40:21 >
  • Hocam çok para çok bi daha düşünün arkadaşım vardi mugla tipta okuyan ordan biliyorum öğrenciyi nasıl kaziklariz diye bakiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algorithmus kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle tahmin ediyorum da o konuda Hatay'dan iyi olduğuna eminim. Hatay tıp hem merkeze hem de İskenderun ve Samandağ'a uzak arada bir yerde.Üniversite çevresinde de yapacak pek bir şey olmadığı için hafta sonları memleketine gidip gelen çok fazla burada.
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Para çok sorun olmazdı hocam ya zaten her gün gitmeyecektim.
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    Hatay o konuda iyi ne yalan söyleyeyim. İnsanların geneli öğrenci dostu zaten bulunduğumuz semtte herkes öğrenciden başka bir şey de yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    hacettepe tıp şaka mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UPPPP
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

• Ben yerinizde olsam çukurova tıpa geçiş yapardım, hem kendi şehrinizde okursunuz hem de iyi hastahanesi var.
  • Muğla'da okumak güzel ama biraz tuzlu diyebilirim.Yaz-kış dersten çıkıp sahile indiğimiz çok oluyo o yönden çok iyi diyebilirim.Muğla tıpta Hataylı çok yabancılık çekmesiniz zaten :D Tuzlu olmasının sebebi öğrenci şehri değil o yüzden biraz pahalı özellikle ev kiraları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 13 Ağustos 2020; 1:42:49 >
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Otobüs fiyatları hakikaten pahalı o yüzden otostop çekiyoruz 3-4 kişi olunca Muğla-fethiye arası 25 tl ama 70 km bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 13 Ağustos 2020; 1:39:57 >
  • Çukurova tıp hem çok zor hem de puanı yüksek olduğundan yatay geçiş imkansız gibi bir şey hocam ya. Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • oktoberfest O kullanıcısına yanıt
    Pm ye bakar mısınız

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.