Şimdi Ara

Muğla mı Isparta mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halkı ortamı olsun şehir yaşamı olsun üniversitesi olsun gece hayatı olsun kızları olsun hangisi daha iyi bir şehir Ankara'dan gidicek biri için ?

• muğ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelibaş

muğ..

Neden Muğla dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

quote:

muğ..

Neden Muğla dostum ?

dostum ıspartada kızlar gece hayatı falan ne arar? deniz bile yok

git muğla bodrum modrum akarsın mekanlara :D
  • quote:

Halkı ortamı olsun şehir yaşamı olsun üniversitesi olsun gece hayatı olsun kızları olsun hangisi daha iyi bir şehir Ankara'dan gidicek biri için ?

ben muğlalıyım. ve muğladayım 18 yıldır. hocam sakın diyeyim gelme. merkez burda küçücüktür, burda yapabileceğin hiçbir şey yok nerdeyse 1 tane dandirik sinema var oturabileceğin sağlam mekan 1 yada taş çatlasa 2 tanedir. oturmak dışında yapabileceğin faaliyet yok ki bu yüzden çevre ilçelere gitmen lazım. bunu da devamlı sağlayamazsın ama akyaka marmaris bodrum buralar tam öğrenci yerleri ama dediğim gibi devamlı gidemeyeceğin için çok bir önemi yok.
    başka bir taraftan aileler çok rahattır, öğrenciler sevilir ve kimse kimseye karışmaz. halkı çok sıcaktır özellikle merkezde. ve istediğin gibi içip kız arkadaşınla vs dolaşabilirsin kimse kimseye bir şey demez yobaz ve geri değillerdir. bunlar genel olarak başka sormak istediğin var özelden sor hocam

• quote:

quote:

quote:

muğ..

Neden Muğla dostum ?

Doğru diyosun dostum
  • quote:

quote:

quote:

muğ..

Neden Muğla dostum ?

Bodrum kampüse 2 saat uzaklıkta onuda göze almak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erzurum mu? Erzincan mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Wars

quote:

quote:

quote:

muğ..

Neden Muğla dostum ?

Bodrum kampüse 2 saat uzaklıkta onuda göze almak lazım

ortalama turistik yerlere uzaklığı
    gökova 30 dk.
    marmaris 1 saat
    bodrum1,5 saat
    fethiye 1,2 saat
    köyceğiz 50 dk.
    datça 1,5 saat

olarak değerlendirilebilir. Doğru değil mi ?

• muğla bodrum a falan akarsın olayı tıraş millet hep bu kafada ama gidince öyle olmadığını görüyorlar ıspartayı bilmiyorum ama daha mütevazi yer oyle yerlerde daha iyi ortam oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3234818

muğla bodrum a falan akarsın olayı tıraş millet hep bu kafada ama gidince öyle olmadığını görüyorlar ıspartayı bilmiyorum ama daha mütevazi yer oyle yerlerde daha iyi ortam oluyo

Neden öyle değil ? Zaten kız arkadaşımla gitcem her türlü gider akarım diyorum.
  • LostCokBozdu L kullanıcısına yanıt
    muglayı kız mekanı sanma o dedıklerı sey arabası olanlar ıcın gecerlı muglanın ılce lerı gelısmıs merkezi tam bır koydur zaten tıpa gıtcegın ıcın o ıslerı cok zor yapıcaksın hele mugla unıversıtesı bıldıgın koy ıspartadan farkı dolmusa 10 lıra werıp 45 dk sonra denızde olman eger sıtkı kocman yurdunda kalıcaksan :) kı bır ogrencı ıcın oraya gıdınce en az bı 40 harcıyıcan oyle bılındıgı gıbı mugla tatıl mekanı falan deyıl unıwerstenın yerı ap ayrı bır dunya ama ıspartayı dusununce tabıkıde ben sana muglayı yaz derım ısparta daha beter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: masa70

muglayı kız mekanı sanma o dedıklerı sey arabası olanlar ıcın gecerlı muglanın ılce lerı gelısmıs merkezi tam bır koydur zaten tıpa gıtcegın ıcın o ıslerı cok zor yapıcaksın hele mugla unıversıtesı bıldıgın koy ıspartadan farkı dolmusa 10 lıra werıp 45 dk sonra denızde olman eger sıtkı kocman yurdunda kalıcaksan :) kı bır ogrencı ıcın oraya gıdınce en az bı 40 harcıyıcan oyle bılındıgı gıbı mugla tatıl mekanı falan deyıl unıwerstenın yerı ap ayrı bır dunya ama ıspartayı dusununce tabıkıde ben sana muglayı yaz derım ısparta daha beter :)

Tıp nerden çıktı hocam Kamuya gitcem kız arkadaşımla birlikte
  • LostCokBozdu L kullanıcısına yanıt
    onumde bır suru tıp konulu sayfa warda ondan karıstı galıba ozmn dırek mugla yaz gec ıspartadan daha ıyı ama ole hayalındekı denız ve kız yok bunuda bıl :D
  • quote:

Halkı ortamı olsun şehir yaşamı olsun üniversitesi olsun gece hayatı olsun kızları olsun hangisi daha iyi bir şehir Ankara'dan gidicek biri için ?

Memurlar için muğla sürgün şehridir... :D

Ispartanın kampüsü ankaradan geleceksen o güzergahta girişte.Doğu-batı şeklinde ayrılmış.

Doğu kampüsü ana baba günü gibi özellikle tıp tarafları.Araştırma hastanesinden dolayı ısparta halkıda sıkça geliyor.Acil servis vs kalabalık oralar.

Batı kampüsünde mühendislik mimarlık fakultesi var.Lakin ziraat fakultesi yeni binaya taşındı o doğu kampüsünde.Zaten doğu ve batı kampüsünü ana yol ayırıyor.

Yolun sağına batı soluna doğu kampüsü deniyor.(ankaradan gelen biri için )

Kyk sıda batı kampüsü tarafında.Ben pek beğenmedim kyk sını.

Şehir merkezine şehiriçi otobüslerle gitmen gerek.GÜLKART alırsın basar basar gidersin.Kaç paraydı bilmiyorumEv kiraları pahalıdır.Özel yurtlar bolca mevcuttur.Eğirdir 40 km dir arada gider yüzersin.
    Merkezi dar bir alanda birleşmiş.Ankaradan sonra sana kalabalık gelmez lakin Isparta öğrenci şehridir.Muğladan daha fazla öğrenci barındırır.

Muğla'yı bodrum ile karıştırma.Kampüsü güzel lakin ıspartaya göre daha sakin gibi geldi bana.Bölüm olarak aynı ise muğla yaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.